Android Turkcell TV 4.3.2 programı full apk indir

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Android Turkcell TV 4.3.2 programı full apk indir


    Android Turkcell TV 4.3.2 programı full apk indir
    Turkcell TV Ile en sevdiğiniz TV kanallarını izleyin, kaçırdığınız ya da Yeniden izlemek, istediginiz dizileri Takip edin. Ve en Popüler ve güncel HD kalitesindeki yüzlerce filmi Ile Ne Zaman nerde isterseniz filmin keyfini Turkcell TV Ile doya doya Yaşayın.
    Turkcell TV Android Uygulaması Ile istediginiz bir istediginiz Yerde;
    - 50 den fazla TV kanalını Canlı Olarak izleyebilir,
    - Yüzlerce Popüler ve güncel HD kalitesindeki filmi dilediğiniz Zaman hicbir pakete geri aranıyor olmaksızın izleyebilir,
    - Kaçırdığınız ya da Tekrar izlemek, istediginiz dizilerin oğlu bölümlerine erişebilir,
    - TV kanallarının yayın akışlarını ve sıradaki Programları Görebilir,
    - İzlerken Programları Başa sarabilir VEYA izlemeye ara verebilir ve Daha SONRA kaldığınız yerden ve istediginiz cihazdan (cep telefonu, tablet VEYA Bilgisayar) Devam edebilir,
    - İzlediğiniz programı ve kanal ile İlgili Gelen tweetleri Anlık Olarak Görebilir,
    - Arkadaşlarınızın tweet ve facebook yorumlarını Takip edebilir ve met Platformlar uzerinde YORUM paylasabilirsiniz.
    Önemli hususlar:
    * Turkcell TV Uygulamasını SADECE Türkiye'de bulunan Turkcell ve Turkcell Superonline aboneleri kullanabilmektedir. Turkcell Kullanıcıları Turkcell Şifrelerini kullanarak, Turkcell Superonline Kullanıcıları MÜŞTERİ Numaralari ve şifreleri Ile Uygulamaya Giriş yapabilirler.
    * Turkcell'li Olarak Uygulamaya Cep Telefonu Numaranız ve Turkcell şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Turkell Şifrenizi SIFRE yazıp 2222'ye ucretsiz Mesaj atarak VEYA http://turkcellsifre.turkcell.com.tr önünüze alabilirsiniz.
    * Turkcell Superonline'lı Olarak Uygulamaya MÜŞTERİ Numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Turkcell Superonline MÜŞTERİ Numaranız, faturanızın sol Üst köşesinde yer almaktadır. MÜŞTERİ numaranızı Bilmiyorsanız MÜŞTERİ, şifrenizi Bilmiyorsanız SIFRE Boşluk MÜŞTERİ numaranızı yazarak 05327522000'e sms gönderebilirsiniz.
    * Turkcell TV servisini, Android cihazınızın Yanı Sıra Turkcell TV web sitesinden de (www.turkcelltv.com.tr) Turkcell Numaranız ve şifrenizle VEYA Turkcell Superonline MÜŞTERİ Numarası ve şifreniz Ile kullanabilirsiniz.
    * Turkcell TV uygulamasi SADECE Android versiyonu 2.3 ve üzeri Cihazlarda Çalışmaktadır.
    * Turkcell TV uygulaması, internet ve wap Erişim district (apn) Ile kullanılırken veri ÜCRETİ alınmaz. Turkcell TV uygulaması, 3G netbook, dizüstü bilgisayar, USB Modemler Tarafından Gerçekleştirilme KULLANILAN Mobil Genişbant (MGB / MGBS) Erişim district ve Kurumsal APN ler uzerinden Yapılan Turkcell TV kullanımlarda standart internet BAĞLANTI ÜCRETİ yansıtılır, veri paketi Varsa paketten düşülür. Bilgisayarınızdan Turkcell TV servisini kullanırken imkb veri Miktarı Turkcell Superonline Fiber İnternet Kullanıcılarının kotasından DÜŞMEZ, yani internet Kullanımı for Ücret yansıtılmaz. Turkcell Superonline ADSL Kullanıcıları for kullanilan veri Miktarı MEVCUT kotalarından Düşer. Ayşe nedenle kotalı ADSL paketi Kullanan müşterilerimize, Limitsiz Paket'e GeCIS yapmaları önerilir.
    * Yayın hue, açılıştan Bir Süre SONRA BAĞLANTI hızına Göre Otomatik Olarak ayarlanmaktadır.
    * Uygulama SADECE Türkiye'de kullanılmaktadır. Wi-Fi Bağlantısı bağlanıldığında Uygulamanın en Başında sorgulanan lokasyon Bilgisi met Kontrol İçindir.
    * Mobil yayın hakları doğrultusunda yayın kuruluşlarının Talebi Ile TV Kanallarında Karartma uygulanabilir.
    * Sıkça Sorulan Sorulara http://www.turkcelltv.com.tr/help önünüze ulaşabilirsiniz.

    Gereken Android sürümü
    2.2 ve üzeri



    DOSYALAR

     [4,27 Mb]
    Turkcell-TV-4.3.2.apk
İşlem Yapılıyor
X