Turkcell TV+ Nedir?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Turkcell TV+ Nedir?




    Turkcell TV+ Nedir?


    TV platformu Turkcell TV+ ile sevdiğiniz film, dizi ve TV kanallarını her yerde her an izleme keyfi cebinizde, tabletinizde ve bilgisayarınızda!
    Üstelik dünyanın en değerli ligi kabul edilen İngiltere Premier Ligi Ekim ayı içerisinde, Turkcell TV+ Aile ve Ekstra paketine sahip müşterilerimiz tarafından izlenebilecek. Turkcell TV+ aboneleri, İngiltere Premier Ligi maçlarına canlı olarak yüksek yayın kalitesiyle ister evlerindeki televizyonlardan, ister diledikleri yerde cep telefonları ve tabletlerinden erişebilecekler.
    Turkcell TV+, yayınları kaydetme, geri alma ve gelişmiş kişiselleştirme özellikleri ile size eşsiz bir TV deneyimi sunuyor.

    Cep telefonu ve tabletinize Turkcell TV+ uygulamasını indirerek, bilgisayarınızda www.turkcelltvplus.com.tr'ye tıklayarak siz de bu keyfi yaşamaya başlayın!

    Üstelik Turkcell TV+, artık Turkcell haricindeki diğer operatör aboneleri tarafından da kullanılabilir.
    Eğer Turkcell Bireysel hat haricinde bir operatör abonesi iseniz, Turkcell TV+ uygulamasını cihazınıza uygun store’dan indirin ve hattınızla Turkcell Şifrenizi aldıktan sonra uygulamaya giriş yaparak siz de bu keyfi yaşamaya başlayın!




    Daha Fazla Bilgi
    • Turkcell TV+ servisi Turkcell Superonline tarafından sunulmaktadır. Turkcell bireysel aboneleri TV+ hizmetinden tahsilatına aracılık edilen hizmetler kapsamında, Turkcell kurumsal aboneleri ve diğer operatör aboneleri mobil uygulamalardan “Apple iTunes Store veya Google Play Store Satın Alma” seçeneklerinden birini kullanarak ücretli üye olarak yararlanabilmektedir.
    • Turkcell TV+ uygulaması, yeni nesil AppleTV, IOS 7 ve üzeri cihazları, Android 4.X ve üzeri cihazları desteklemektedir.
    • National Geographic kanalındaki programlar teknik nedenler ile 5 saat geri alınıp izlenebilmektedir.
    • Turkcell TV+’a operatör bağımsız telefon numaranız ve Turkcell Şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.
    • Şifrenizi unutursanız “SIFRE” yazıp 2200'a ücretsiz mesaj göndererek yeni şifrenizi alabilirsiniz.
    • Paket ya da Kirala Seyret’ten kiraladığınız içerikler otomatik olarak Turkcell ya da Turkcell Superonline faturanıza, veya mobil uygulamalardan “Apple iTunes Store veya Google Play Store Satın Alma” seçeneklerinden birini kullanarak alım yapıldığında ise ilgili mobil uygulama marketi işlemlerinize yansır.
    • Turkcell TV+’da kiraladığınız bir filmi 1 ay boyunca istediğiniz zaman izlemeye başlayabilir, filmi izlemeye başladıktan sonra da 48 saat içinde istediğiniz kadar yeniden izleyebilirsiniz.
    • Turkcell TV+ ile 5 farklı cihaz üzerinden kullanım yapılabilmektedir. 6. bir cihaz kullanılmak istenirse cihaz silme işlemi yapılması gerekmektedir. Cihaz silme işlemi 30 günde 1 kez yapılabilmektedir.
    • 13.12.2015 tarihi itibarıyla kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve ön talep/abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Turkcell tarafından sunulacak olan 4.5G
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2


    Nasıl Kullanırım?

    Turkcell TV+’ı, www.turkcelltvplus.com web sitesi üzerinden veya mobil uygulamaları üzerinden kullanabilirsiniz

    o iOS cihazına sahipseniz detaylı bilgi için tıklayın!

    o Android cihaza sahipseniz detaylı bilgi için tıklayın!


    Bireysel Turkcell abonesiyseniz istediğiniz cep paketini seçip en sevilen yerli ve yabancı TV kanallarını ve "+Cep Seç İzle" filmlerini cebinizden, tabletinizden ve bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.
    Üstelik daha önce TV+ cep paketlerini denememiş aboneler, bu paketlere SMS ile başvurdukları takdirde ilk ay ücretsiz olarak ürünü deneyebiliyorlar.

    Turkcell TV+ Cep Paketleri

    Full Cep Paketi: FULLCEP yazıp 2200'a göndererek 10 GB interneti ile birlikte aylık 14,90 TL'ye yüzlerce canlı kanal, film, dizi, Premier Lig, NBA, belgesel, haber, çocuk kanalları sizinle! Üstelik yıllık aboneliği tercih ederseniz sadece 9,9 TL'ye her şey cebinizin içinde.

    Cep Paketi: CEP yazıp 2200'a göndererek 5 GB interneti ile birlikte aylık 9,90 TL'ye yüzlerce canlı kanal, film, dizi sizinle! Üstelik yıllık aboneliği tercih ederseniz sadece 5,9 TL'ye televizyon cebinizin içinde.

    Mini Cep Paketi: MINICEP yazıp 2200'a göndererek 1 GB interneti ile birlikte aylık 4,90 TL'ye yüzlerce canlı kanal, film, dizi sizinle!
    Full Cep Paketi ve Cep Paketi'nin 12 ay sürecinde geçerli yıllık abonelik kampanyalarına Müşteri Hizmetleri ve Turkcell Noktaları'ndan katılabilirsiniz. Kampanyalara bireysel faturalı hat kullanan müşterilerimiz katılabilir. Yıllık abonelik kampanyalarında cayma bedeli, kullanım süresi boyunca verilen indirim tutarı olarak hesaplanır.

    Turkcell TV+ Ek Cep Paketleri Çıktı!

    Ek Spor Paketi: Mevcut Cep paketinize ek dünyanın sporu cebinizde olsun isterseniz EK SPOR yazıp 2200'a gönderin, Premier Lig, NBA, EuroSport ve daha fazlası artık cebinizde olsun. Ek paketiniz aylık 5 TL olarak otomatik yenilenir.
    Ek Eğlence Paketi: Mevcut Cep paketinize ek daha fazla eğlence seçeneği cebinizde olsun isterseniz EK EGLENCE yazıp 2200'a gönderin, FOX, Nat Geo, Discovery belgesel kanalları, English Club TV, Duck TV, Baby TV, FilmBox ve çok daha fazlası artık cebinizde olsun. Ek paketiniz aylık 5 TL olarak otomatik yenilenir.

    Turkcell Kurumsal aboneleri ve diğer operatör aboneleri Turkcell TV+ mobil uygulamalarından “Apple iTunes Store veya Google Play Store Satın Alma” seçeneklerinden birini kullanarak ücretli üye olarak en sevilen yerli ve yabancı TV kanallarını ve "+Cep Seç İzle" filmlerini webden, cepten, tabletten izleyebilirler. Ayrıca "Kirala İzle" filmlerinden istediklerini kiralayabilirler.

    Yorum

    • mehmet karalılar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3



      Servis Detayları

      Televizyon platformu Turkcell TV+, cep telefonunuzdan, tabletinizden ve bilgisayarınızdan TV, dizi ve film izleyebileceğiniz bir servistir.

      İNTERNETE ERİŞEBİLDİĞİNİZ HER YERDEN, İSTEDİĞİNİZ CİHAZDAN YEPYENİ TV DENEYİMİ TURKCELL TV+

      İNTERNETİ İÇİNDE:

      Turkcell bireysel abonelerimiz, 4.5 G hızıyla interneti içinde Cep paketleriyle TV keyfini rahat rahat yaşayabilirler.

      4 EKRAN SEÇENEĞİ

      Turkcell TV+ ile cebinizden, tabletinizden, bilgisayarınızdan ya da evinizden, en konforlu şekilde TV izleyebilirsiniz. Yani bundan sonra siz nerede, TV’niz orada!
      Üstelik ekranlar arası geçiş özelliği ile cepten izlemeye başladığınız diziyi tabletinizde kaldığınız yerden keyifle izlemeye devam edebilirsiniz.

      KİŞİYE ÖZEL TV KEYFİ

      Turkcell TV+ ile bundan böyle hangi filmi, diziyi veya programı izlemek istediğinize siz karar veriyorsunuz. Canınız ne izlemek istiyorsa yayın akışına mahkum olmadan dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Turkcell TV+ ile artık tek yayın akışı var; o da sizinki!

      İSTEDİĞİN ZAMAN İZLEME KONFORU

      İster koca bir dizinin tüm sezonu ister ilk kez yayınlanan bir film… Kaçırmak istemediğiniz ne varsa Turkcell TV+ ile sınırsızca tüm cihazlarından buluta kayıt edebilir, istediğiniz cihazdan keyifle izleyebilirsiniz.
      Üstelik, kaçırdığınız programları kayıt etmediyseniz bile tüm cihazlarından geri alıp izleme özgürlüğü de sizin.

      SOSYAL MEDYALI TV

      Televizyon izlerken sosyal medyada izlediğiniz programla ilgili yorumları merak mı ediyorsunuz? Turkcell TV+ ile hem sosyal medyayı hem TV’yi aynı anda hem de ortak ekrandan takip edebilirsiniz! TV keyfi yaşarken anlık Twitter akışı üzerinden izlediğiniz programla ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı da en kolay şekilde yapabilirsiniz.

      ANA PAKET BİLGİLERİ
      • Mini Cep Paket, Cep Paketi ve Full Cep Paketi ile bilgisayarınızdan, cep telefonu ve tabletinizde yüzlerce TV kanalını izleyebilirsiniz. Ayrıca en yeni filmler, birbirinden popüler diziler ve 25 saat kayıt hakkı bu paketlerde! Üstelik Full Cep Paketi'ne tüm kanallar dahil!
      • Herkes için Turkcell TV+ Paketi ile Turkcell Kurumsal ve Turkcell haricindeki diğer operatörlere ait kullanıcılar, ücretli üyelerimiz olarak, bilgisayarlarından, cep telefonu ve tabletlerinden 100’e yakın TV kanalını izleyebilir. Ayrıca yüzlerce film, birbirinden popüler diziler ve 25 saat kayıt hakkı da bu pakette!
      • Hediye Cep Paketi'nden 4.5G'den ilk yararlanan abonelerden bireysel, faturalı hat sahibi olan, üzerinde herhangi bir TV paketi olmayan, internet kullanımı ve diğer servis abonelikleri olan aboneler faydalanabilir. Kampanya, kriterleri sağlayan abonelere 2 ay sürecince geçerlidir. 2 ayın bitiminde abonelerin hediye paketleri sonlanacaktır, herhangi bir ücretlendirme yapılmayacaktır.
      • Net Paketi ile bilgisayarınızdan, cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek canlı TV kanallarını izleyebilirsiniz.

      Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.
      Ayrıca filmler ve 10 saat kayıt hakkı bu pakette yer alır.

      EK PAKET BİLGİLERİ
      • SinemaTV Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek sinemanın olmazsa olmaz 1001 filminin yayınlandığı SinemaTV 1001 kanalını, yabanci dizilerin yayinlandığı Dizi TV kanalı , macera, aksiyon, korku ve gerilim filmlerinden oluşan SinemaTV Aksiyon kanalını izleyebilirsiniz. Turkcell TV+ Ev ve Ev Eğlence ana paketlerinden herhangi biri ile birlikte ek paket olarak satılmaktadır. SINEMATV yazıp 2200'a göndererek üye olabilirsiniz.
      • +Eğlence Paketi ile Yüzlerce film, en popüler diziler, plus kategorisinde sizin için seçilen videoları izleyebilirsiniz. Turkcell TV+ ana paketlerinden herhangi biri ile birlikte ek paket olarak satılmaktadır. EGLENCE yazıp 2200'a göndererek üye olabilirsiniz.
      • +Çocuk Paketi: Çocukların eğlenirken yepyeni şeyler öğreneceği eğitici videolar bu pakette. Üstelik Turkcell TV+ abonelerine ücretsiz!
      • Turkcell Akademi Paketi ile Turkcell Akademi’nin hazırladığı İnovasyon, Kişisel Gelişim ve Liderlik alanlarında aradığınız tüm eğitim videoları bu pakette! Tüm Turkcell TV+ kullanıcılarına ücretsiz!
      • Ek Profil Paketi ile aile fertleriniz için ek profil oluşturarak Sosyal TV, favori yönetimi, ebeveyn kontrolü gibi özellikleri kişiselleştirebilirsiniz. +Ek Profil Paketi ile ekstra 1 ek profil oluşturma hakkı alabilirsiniz.
      • +100 Saat Kayıt Paketi ile Turkcell TV+ ile sevdiğiniz programları kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Kayıt alanınızı +100 saat kayıt paketi ile arttırabilirsiniz. Kayıtlarınız 30 gün sistemde tutulur.
      • +250 Saat Kayıt Paketi ile Turkcell TV+ ile sevdiğiniz programları kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Kayıt alanınızı +250 saat kayıt paketi ile arttırabilirsiniz. Kayıtlarınız 30 gün sistemde tutulur.

      Yorum

      • mehmet karalılar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4


        Nasıl İptal Ederim?
        • Net Paketi'ni iptal etmek istediğinizde IPTAL NET, Cep Paketi'ni iptal etmek istediğinizde IPTAL CEP yazıp 2200'a göndererek iptal edebilirsiniz.
        • Ek paketlerin iptali için IPTAL SINEMATV yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.,
        • Paket ve içerik fiyatlarına tüm vergiler dahildir. Paket üyeliğiniz varken farklı bir paket satın almak isterseniz, eski paketiniz anında otomatik olarak iptal edilir.
        • Turkcell Kurumsal ve diğer operatör kullanıcıları uygulama içi satın alma seçeneği ile aldıkları "Herkes için Turkcell TV+" paketini, satın alım yaptıkları cihazlarına uygun “Apple iTunes Store veya Google Play Store” hesapları üzerinden iptal edebilirler.




        Diğer Satın Alma Seçenekleri

        SMS
        5 GB internetiyle TV+ cebinizde! (CEP yaz 2200’a gönder)

        10 GB internetiyle TV+ cebinizde! (FULLCEP yaz 2200’a gönder)

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X