Vodafone TV Nedir?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Vodafone TV Nedir?



    Vodafone TV Nedir?

    Ülkemizin önde gelen GSM operatörlerinden Vodafone her gün kendisini geliştirmekte ve siz değerli müşterilerimize en iyi hizmetleri en yüksek kalitede sunmaya devam ediyor. Vodafone tv bu hizmetlerden biri. Artık popüler televizyon kanallarını ve burada yayınlanan bütün dizileri veya programları akıllı cep telefonlarınızdan izleyebilir hatta kaydedebilirsiniz. Üstelik tabletler içinde aynı şekilde uyarlanmıştır. Fakat hemen belirtelim İOS işletim sistemine sahip cihazlar bu servisten yararlanabilir. Vodafone tv sayesinde yayını istediğiniz anda durdurup daha sonra yeniden başlatabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra 15 dakika geriye sarma özelliği ile yayını tekrar izleyebilirsiniz. Tabi servis özellikleri bununla sınırlı değil. Beğendiğiniz her hangi bir programı facebook, tiwitter veya instagram kullanarak paylaşabilirsiniz. Bütün bunlardan ayrı olarak kaçırmayı istemediğiniz bir yayını başlamadan önce alarm kurarak size hatırlatmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik standart pakete üye olmanız halinde ilk bir ay ücretsiz faydalanacağınız bu servise üye olmak için her hangi bir taahhütte bulunmanız gerekmiyor. Kullandığınız uygulamayı beğenmeniz halinde bir sonraki ay ücretlendirme yapılıyor. Bunun için aylık tutar 5 TL olarak belirlenmiştir. Servis üyeliğinizi iptal etmekte oldukça kolay İPTAL… ( noktalı bölüme hangi pakete dahilseniz onun ismini yazacaksınız)ve 8888 kısa mesaj atacaksınız.

    Servisten Nasıl Yararlanacağız?

    Öncelikle servise üye olmanız gerekiyor. Vodafone TV nedir ve nasıl üye olunur diye sorabilirsiniz hemen cevaplayalım tabletler ve android telefonlar için Google Play Store sayfasına, iOS ve tablet için Apple Store sayfasına Vodafone TV yazarak bulduğunuz uygulamayı indir butonundan indiriyorsunuz. Programı indirdikten sonra sonraki adım butonu yardımıyla devam ediyorsunuz cep telefonunuza gelecek doğrulama kodunu sisteme yazıp ilerlemeye devam ediyorsunuz. Daha sonra kendi şifrenizi oluşturuyorsunuz ve artık kendinize uygun bir paket seçmeniz gerekiyor. Bu seçimin ardından “ABONELİKLERİMİ GÜNCELLE” butonuyla sistemi aktif hale getiriyorsunuz ve işleminiz tamamlanıyor. Tabi bunlar ilk defa abone olacaklar için bir uygulama daha önceden aboneliğiniz varsa. Yeniden kaydolmanıza gerek yoktur. Aktif hale getirdiğiniz Vodafone TV aboneliklerinizi istediğiniz zaman Abonelik Paketleri menüsünden seçerek başlayabilirsiniz. Eğer şifrenizi unutursanız şifremi unuttum bölümünden gerekli şifre değişikliklerinizi yapabiliyorsunuz.
    Servisten Yararlananlar internet Kotasını Tüketiyor Mu?

    Bu servisi Wİ-Fİ üzerinden kullanacaksanız internet sağlayıcınız belirli bir oranda ek ücret ödemek durumunda kalabiliyor o nedenle kendi internet sağlayıcınızdan gerekli bilgiyi edinmenizde fayda var. Tüm bunların yanı sıra aynı anda 3 cihaz ile birlikte kullanabiliyorsunuz. Görüntü ve ses kalitesi sizin dahil olduğunuz internet hızınızla orantılı olarak değişiklik arz ediyor. Vodafone kampanyalarıbundan sonrada devam edecektir yenilikler hakkında bilgi almak için Vodafone resmi sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca internet ihtiyacınız da var ise bedava internet paketi sahibi olmak isterseniz ana konumuzu ziyaret edebilir, kendinize en uygun paketi seçebilirsiniz.
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2







    Servis Özellikleriiçerikiçerik

    Vodafone TV, en popüler TV kanallarını, program ve dizileri akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden izleyebileceğiniz bir servistir.
    Sıradan bir TV servisinden farklı olarak, Vodafone TV’de kanallardaki yayın akışını durdurup tekrar oynatabilir, veya 15 dakikaya kadar geri alabilirsiniz*. Beğendiğiniz programları arkadaşlarınızla Facebook veya Twitter üzerinden paylaşabilirsiniz, ya da bu programları işaretleyerek daha sonra kolaylıkla takip edebilirsiniz. Hatırlatıcılar kurarak kaçırmak istemediğiniz TV programları başlamadan önce kendinize uyarı göndertebilirsiniz.
    ütün bu eğlenceye ister wifi bağlantısı üzerinden, ister 3G bağlantı üzerinden mobil internet paketinizi tüketmeden erişebilirsiniz.
    * Bu özellik sadece iOS işletim sistemli cihazlarda çalışmaktadır.


    Abonelik Paketleriiçerikiçerik

    Standart Paket : 5 TL/Ay
    Standart paket kapsamında ayda sadece 5 TL’ye (tüm vergiler dahil) popüler TV kanallarını, program ve dizileri akıllı telefon ya da tabletinizden uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. Servise 3G veya WiFi üzerinden erişebilirsiniz.
    Şu anda sadece Standart Pakete üyelik yapılabilmektedir. Çok yakında sunacağımız diğer abonelik paketlerimizi buradan takip edebilirsiniz.


    Nasıl Abone Olurumiçerikiçerik

    Serivise ilk defa abonelik alıyorsanız – 1 Ay ÜCRETSİZ abonelik için:
    Öncelikle uygulama üzerinden Vodafone TV kullanıcı hesabınızı oluşturmanız gerekecektir.
    • Kullanıcı hesabı oluşturmak için, servisin uygulamasını cihazınıza yükledikten sonra, uygulamaya giriş sayfasında “kaydol” butonuna tıklayınız.
    • Açılan sayfada Vodafone hattınızın numarasını ve e-posta adresinizi giriniz. Kullanım koşullarını okuyup “kabul ediyorum” kutusunu işaretledikten sonra en alttaki “Sonraki Adım” butonuna tıklayınız.
    • Bir önceki adımı tamamladığnızda cep telefonunuza SMS‘le bir doğrulama kodu gönderilecektir. Gelen kodu ekrandaki ilgili alana girerek ilerleyiniz.
    • Sonraki ekranda kendinize bir şifre seçmeniz istenecek. Bu şifre servisi kullanmak için uygulamaya giriş şifreniz olacaktır.
    • Son olarak, yönlendirileceğiniz sayfada kendinize bir abonelik paketi seçmeniz gerekmektedir. İstediğiniz paketi seçerek “Aboneliklerimi Güncelle” butonuna basınız.
    • “Standart Paket” aboneliğini seçmeniz halinde servise 1 ay ÜCRETSİZ aboneliğiniz başlayacaktır.

    Bu adımları tamaladıktan sonra sisteme kaydınızı oluşturmuş ve abonelik paketinizi seçmiş olursunuz.
    Daha önceden oluşturduğunuz bir Vodafone TV kullanıcı hesabınız varsa:
    Aboneliğinizi başlatmak için uygulama üzerinden hesabınıza giriş yaparak “Hesabım” menüsü altından “Abonelik Paketleri” menüsüne erişebilir, ve dilediğiniz paketi seçerek aboneliğinizi başlatabilirsiniz.
    Şifrenizi hatırlamıyorsanız “Şifremi unuttum” butonunu kullanarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.


    Ücretlendirme Detaylarıiçerikiçerik

    Servise ilk defa abonelik alan müşteriler ilk 1 ay boyunca servisi ücretsiz olarak kullanırlar. 1 aylık deneme süreniz abonelik paketinizi seçmenizle beraber başlar. Bu sürenin sonunda servisi iptal etmemeniz halinde, abonelik paketinizin aylık ücreti üzerinden ücretlendirilerek servisiniz yenilenir, ve aylık olarak kullanımınız devam eder.
    İptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800’a SMS gönderebilirsiniz.
    Örnek: IPTAL STANDART PAKET
    Servise Vodafone mobil internet (3G) üzerinden bağlanmanız halinde, servisi kullanırken internet bağlantı ücreti ödemez, veya varsa mevcut internet paketinizi servis kullanımınız için harcamazsınız. Ancak servis içindeki sosyal medya veya email paylaşımı butonları üzerinden yapacağınız erişimler internet paketinizin kotasından düşebilir, veya tarifeniz üzerinden ücretlendirilebilir.
    Servise herhangi bir WiFi bağlantısı üzerinden eriştiğinizde yapacağınız kullanımlar, sabit internet servis sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmenize, veya servis kotanızın tükenmesine sebep olabilir. Daha detaylı bilgi için sabit internet servis sağlayıcınıza danışabilirsiniz.


    Uyumlu Cihazlariçerikiçerik

    Vodafone TV’yi Android 4.1.1 ve üzeri, ya da iOS 4 ve üzeri telefon ve tabletlerden Vodafone TV uygulamasını indirerek izleyebilirsiniz.


    Sıkça Sorulan Sorulariçerikiçerik

    Vodafone TV servisini kimler kullanabilir?
    Servisten bütün Vodafone bireysel aboneleri yararlanabilir.
    Servisi satın almak için tahahhüt vermem gerekir mi?
    Servisi kullanmak için tahahhüt yapmanıza gerek yoktur. Aydan aya ücretlendirilir, ve dilediğini zaman ceza ödemeden servisi iptal edebilirsiniz.
    Vodafone TV uygulamasını nereden indirebilirim?
    IOS telefon ve tabletler için Apple Store’da, Android telefon ve tabletler için Google Play’de “Vodafone TV” yazarak uygulamayı bulabilirsiniz.
    Servis aboneliğimi nasıl iptal ederim?
    Servisi iptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800’a SMS gönderebilirsiniz.
    Örnek: IPTAL STANDART PAKET
    Servis ücretlendirmesi nasıl yapılır?
    Faturalı hat sahibiyseniz kullandığınız TV paketinin ücreti aylık olarak faturanıza “Vodafone TV” kaleminde yansıtılır. Faturasız hatlarda ise abonelik başlangıcı esnasında ve servisin aylık yenilenme tarihlerinde paketin ücreti bakiyenizden düşer.
    Vodafone TV’yi WiFi bağlantısıyla izlerken ücretlendirilir miyim, ya da internet kotamı tüketir miyim?
    WiFi üzerinden Vodafone TV servisini kullanırken, internet servis sağlayıcınızın size sunduğu servisin koşulları kapsamında ek ücret ödemek durumunda kalabilir, ya da internet kotanızı tüketebilirsiniz. Detaylar için wifi bağlantınızı sağlayan servis sağlayıcınızdan bilgi alabilirsiniz.
    Servisi kullanabilmek için gerekli cihaz veya hat ayarları nelerdir?
    Servis için kullanıcı hesabı oluşturma aşamasında SMS’le alacağınız bir doğrulama kodu olacaktır. Bu kodu alabilmek için cihazınızın ve hattınızın SMS alımlarına açık olduğundan emin olmanız gerekir.
    Servise abonelik alabilmek için hattınız 3G internet erişimine açık olmalıdır.
    Dilerseniz Online Self Servis üzerinden hat ayarlarınızı kontrol edebilirsiniz.
    Servise aynı anda farklı cihazlardan erişebilir miyim?
    Aynı anda en fazla 3 farklı cihaz üzerinden servise oturum açabilirsiniz.
    Servisin görüntü kalitesi internet bağlantı hızından nasıl etkilenir?
    Servis, görüntü kalitesini bağlantı hızınıza göre ayarlayarak videoları takılmadan daha akıcı bir şekilde izlemenizi sağlar. Bu sebeple, bağlantı hızınız ne kadar yük****e elde edeceğiniz görüntü kalitesi de o kadar iyi olacaktır.
    Vodafone TV’yi yurt dışında kullanabilir miyim?
    Servis, telif hakları gereği sadece yurtiçinde kullanılabilmektedir.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X