Galaxy S8, zırhlı kılıf içerisinde göründü

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy S8, zırhlı kılıf içerisinde göründü


    Galaxy S8, zırhlı kılıf içerisinde göründü

    Samsung'un yeni Galaxy S8 akıllısı için tasarlanmış zırhlı kılıf görselleri ortaya çıktı.
    Samsung, akıllı telefon pazarında yeni modellerini yeni sene ile sunmaya başladı ve çok yakında da en önemli modellerinden ikisi pazara sunulacak. Daha önce Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus adındaki modellerin MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde sunulacağı iddia edilirken, son gelen bilgiler cihazların 29 Mart tarihinde düzenlenecek olan ayrı bir etkinlikle tanıtılacağı şeklinde.

    Galaxy S8 hakkında bir çok bilgi şimdiye kadar gelirken, ayrıca render görseller ya da canlı görseller de ortaya çıkmıştı. Ayrıca bazı koruyucu kılıf görselleri üzerinden de bu akıllı telefonun görünümü karşımıza gelirken, şimdi de Avustralya merkezli UAG tarafından bazı görseller yayınlandı. Bu yeni koruyucu kılıflar zırhlı bir yapıya sahip ve Galaxy S8 tasarımı da yine görülebiliyor.
    Samsung'un yeni akıllı telefonunun ön tarafında fiziksel Home butonu ye almıyor ve iki yanı kavisli olarak gelen ekranın ayrıca alt ve üst tarafta çerçeve kalınlığı ise oldukça düşük. Parmak izi tarayıcısı ise Galaxy S8'de arka tarafta bulunuyor. Kameranın solunda LED Flaş bulunurken, parmak izi tarayıcısı ise sağda konumlandırılmış.

    Samsung Galaxy S8 iddialara gör 5.8" büyüklüğünde 2960x1440 piksel çözünürlüğünde 18:9 görüntü oranına sahip ekran ile gelecek. Galaxy S8 Plus'da ise ekran 6.2" olacak. Qualcomm'un yeni sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemcili Snadragon 835 yonga setinden güç alacak olan cihazların ayrıca Exynos versiyonu da gelecek.
    4GB / 6GB sistem belleği 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile gelecek olan akıllı telefonlar Android Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.
İşlem Yapılıyor
X