İOS Haftanın Android uygulamaları! 22 ağustos

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalılar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Haftanın Android uygulamaları! 22 ağustos

    Android işletim sistemi ile çalışan cihazların uygulama mağazası olanGoogle Play Store'da, öne çıkan birçok farklı uygulamayı sizler için listeledik. Her hafta düzenli olarak hazırladığımız Haftanın Android Uygulamaları derlememizde bakalım bu hafta hangi uygulamalar var.
    .


    Haftanın en iyi ve en yeni Android uygulamaları!

    Birçok farklı uygulamanın bulunduğu listemize geçmeden önce sıralanan bu uygulamaların, popülerlik derecesi ve güncelleme sıklığı gibi çeşitli kriterler gözetilerek özenle seçildiğini belirtmekte yarar var.


    TouchBar

    TouchBar uygulaması ile telefonunuzun alt kısmına çeşitli kısayollarınbulunduğu, kaydırılabilir bir araç çubuğu ekleyebilirsiniz. Eklenen bu araç çubuğu birçok farklı özelleştirme seçeneğine sahip olmakla berber oldukça kullanışlı.

    :: TouchBar uygulaması



    Daily

    Günlük zamanınızı düzenlemenize yardımcı olacak bir uygulama arıyorsanız, Daily tam da sizin aradığınız türden bir uygulama. Zira Daily ile görevlerinizi gün boyunca yönetebilir ve hangilerinin önce tamamlanmasıgerektiğini rahatlıkla takip edebilirsiniz

    .
    :: Daily uygulamasını indir!




    Discount Calculator

    Adından da anlaşılabileceği üzere Discount Calculator, bir mağaza indirimi hesaplama uygulaması. Uygulama ile ne kadar tasarruf edeceğinizi hesaplayabilir ve daha önceki hesaplarınızla kıyaslayabilirsiniz.

    :: Discount Calculator uygulamasını indir!




    Clockwise Smart Alarm

    Uyanmakta zorlanıyor musunuz? O zaman bir de Clockwise Smart Alarmuygulaması ile uyanmayı deneyin! Clockwise Smart Alarm normal bir alarm uygulamasının işlevlerine ek olarak radyo, haber ve hava durumuseçenekleri de sunmakta

    .
    :: Clockwise Smart Alarm uygulamasını indir!




    Adapticons

    Adapticons uygulaması ile kendinize özgü simge ve temalar tasarlayabilirsiniz. Uygulamanın sunduğu gelişmiş özelleştirmeseçeneklerinin yanı sıra, birden çok simgeye aynı anda uygulayabileceğinizmuhteşem efektler de oluşturabilirsiniz.

    :: Adapticons uygulamasını indir!




    Teleport

    Teleport, siyah nokta yok etmeden saç renginizi değiştirmeye varıncaya kadar birçok farklı işlemi kolaylıkla yerine getirebilen gelişmiş bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Uygulama ayrıca saç renginizi resmin arka planınagöre otomatik olarak ayarlayan bir algoritmaya da sahip

    .
    :: Teleport uygulamasını indir!
İşlem Yapılıyor
X