IPTV Nedir ve Nasıl Çalışır?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47395

    IPTV Nedir ve Nasıl Çalışır?

    IPTV "Internet Protokol Televizyonu" olup, paket anahtarlamalı ağdaki internet protokol paketinin yardımıyla televizyon servisleri sunma sistemidir.
    Bu internet protokolü TV yardımıyla her zaman kristal berraklığında görüntüler ve yüksek tanımlı video formatını görebilirsiniz.
    Bu teknoloji, internet ve yerel ağ (LAN) üzerinden çalışır ve kablolu TV, yüksek çözünürlüklü TV (HDTV), geleneksel karasal ve uydu sinyalleri gibi diğer formatlardan çok daha iyidir.


    IPTV'nin Tanımı:

    Teknolojiler yıllar içinde yenilikler üreterek düşünceyle gelişti ve önümüzdeki yıllarda kişisel robotlar tamamen yerini alacak.
    IPTV Nedir ve Nasıl Çalışır Bugün herkesin sorduğu soru ancak günlük yaşamımızda kullanılacak çok detaylı ve basit cevaplar ve yöntemlerimiz var.
    IPTV, "İnternet Protokol Televizyonu" olarak kısaltılır ve paket anahtarlamalı ağ üzerindeki internet protokol paketinin yardımıyla televizyon yayınlarını sunma sistemidir.
    Bu sistem, TV endüstrisini değiştirmiş ve tüm tüketiciler arasında dijital kablo ve uydu hizmetinden daha iyi derecelendirmeye sahiptir.
    Televizyon kanallarına ve programlarını tv den izlemek için yenilikçi bir süreç de hazırladı ve gelecekte televizyon endüstrisinde tarih yazıp devrim yaratacak.
    Tüm zengin telekomünikasyon endüstrileri, bu muhteşem sistemi kullanarak eğlence dünyasını en iyi şekilde kullanıyorlar.
    Geliştirilmiş etkileşim nedeniyle iptv ye uygun tv üreticilerinin satışındada rekabet seviyesini yükseltmektedir.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X