IPTV'nin İşlevleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47396

    IPTV'nin İşlevleri


    Bildiğiniz gibi, televizyona göndermek için paket anahtarlamalı ağdaki internet protokolü takımıyla birlikte çalışır.
    Bu teknoloji, internet ve yerel ağ (LAN) sunar ve kablolu TV, yüksek çözünürlüklü TV (HDTV), geleneksel karasal ve uydu sinyalleri gibi diğer formatlardan çok daha iyi.

    IPTV'nin işlevleri herkesin kendi evin izlemek zorunda kalmadan , herhangi bir araçla her hangi br yerde izlemeleri sanırım iptv yi ön plana çıkartmaktadır.
    İndirilen medyayla karşılaştırıldığında çok farklı bir hizmettir çünkü medyayı doğrudan kaynaktan gelen küçük gruplara yardımcı olarak diğer servislerde daha fazla hâkim duruma getirmektedir.
    Akış ortamı hakkında bilgi edinmek isterseniz, bir akış medyası, bir istemci medya oynatıcı, film veya haber gibi dosyaların tüm iletimi yapılmadan önce bilgi çalmaya başladığında çıktı olarak tanımlanabilir.
    Evinize yüklemek isterseniz, kablolu TV ve uydu TV gibi diğer telekomünikasyonlarda olduğu gibi pek çok seçeneği eleyebilirsiniz.
    Ancak, anahtarlamalı IP'nin çalışması çok farklıdır; çünkü içerik ağda kalır ve bu içerik herhangi bir değişiklik yapmadan evinize gönderilir. Ve onun en iyi yanı, sinyallerini kesmek ya da çalmak değil, çünkü tüm bu uydu ve kablolu ağlar açık ve güvenli olmayan tüm mahremiyet ve bozulma olmadan izlenebilmektedir.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X