SinemaTV nedir, SinemaTV ailesinde hangi kanallar bulunmaktadır?

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • S E M A
    Junior Member
    • 04-10-2007
    • 15

    SinemaTV nedir, SinemaTV ailesinde hangi kanallar bulunmaktadır?

    SinemaTV, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren, 6 HD kanal ile yerli ve yabancı “premium” film ve dizi yayını yapan, Sinema Kanalları ailesidir. Yılda en az 1000 film ve 25 farklı dizi yayını yapılmaktadır. SinemaTV ailesinde yer alan kanallar:

    SinemaTV, Hollywood stüdyolarının dev bütçeli yapımlarını, sinemanın izlenme rekorları kıran en başarılı örneklerini, en iddialı filmleri ve dünyaca ünlü dizilerin yayınlandığı sinema kanalıdır. Örneğin; Expendables 3, The Wolf of Wall Street, Dallas Buyers Club, Anna Karenina, Ted vb.

    SinemaTV2, SinemaTV kanalında kaçırdığınız filmlerin 1 saat 45 dakika sonra tekrarının yayınlandığı bir kanaldır.

    SinemaTV Aksiyon kanalı nefes kesen aksiyon, macera, korku ve gerilim filmlerinden oluşan filmlerin yayınlandığı bir kanaldır. Örneğin; Bourne Identity, Fast and Furious and Scary Movie serileri vb.

    SinemaTV Aile kanalı tüm aile bireylerinin bir arada izleyebileceği animasyon ve eğlenceli filmlerin yayınlandığı bir kanaldır. Örneğin; Ice Age, Garfield, Khumba, House of Magic vb.

    SinemaTV 1001, tarihe iz bırakmış, her sinemaseverin mutlaka izlemesi gereken filmlerin yayınlandığı bir kanaldır. Örneğin; Star Trek, Charlie Chaplin filmleri, Die Hard vb.
İşlem Yapılıyor
X