DM920 ultraHD

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47395

    DM920 ultraHD

    dm920ultrahd_front.pngdm920ultrahd_back.pngdreambox_dm520_rc.png

    Paralel CI kullanımı için Multistream, FBC, FPGA, 8 GB Flash

    Yeni DM920 ultraHD, üstün özelliklerle doludur: FBC ve Multistream ile değişken tuner yapılandırması, yenilikçi bir Broadcom yonga seti, iki CI yuvası, paralel olarak kullanılabilen, 8 GB flash bellek ve her türdeki bir HDD yuvası 2,5 inç HDD birimleri. Hiçbir yerde 400 Avro'dan daha düşük bir fiyata daha yüksek bir son bulacaksın. Uzun bir süredir beklenen yeni DM920, Aralık ayı başında ticarete sunulacak.

    Yeni Dreambox amiral gemisinin arka panelindeki iki tuner yuvası, TV alımı açısından şimdiye kadar bilinmeyen bir esneklik sağlıyor. DM920'nin farklı versiyonları mevcuttur: uydu alıcısı için ikiz tuner ile birlikte, dijital kablo ve DTT'nin alımı için hibrid DVB-C / T2 tuneri ile birlikte Dreambox, 349 Euro'luk bir RRP'de işlem görecektir. . Multistream özellikli Üçlü DVB-S2X MS tuneri içeren versiyonun RRP'si 369 Euro'dur.

    FBC teknolojisine sahip yeni Dreambox DVB-S2X ikiz tuneri, sekiz transponder'e paralel erişim için aynı fiyata sunulacaktır. Tuner Broadcom çip BCM45308x dayanmaktadır ve bu yonga setini kullanmak için piyasadaki ilk alıcıdır. İkinci eklenti yuvası, Dreambox için geniş aralıklı tuner serisine sahip birçok kombinasyon seçeneği sunar; bu sayede kısa bir süre içerisinde FBC desteğine sahip bir DVB-C tuner eklenir.

    Bu benzersiz değişkenlik, entegre FPGA teknolojisine dayanan ön panel CI yuvaları ile sorunsuz bir şekilde devam ederek, sadece birbirlerinden bağımsız olarak uygun alıcı bölümlerine tahsis edilmelerine izin vermez, aynı zamanda paralel kullanım da sağlar. Bir kez daha, Dreambox DM920 ultraHD, Linux tabanlı set-top kutularının teknolojik performansı için yeni standartlar belirliyor.

    Ve hepsi bu kadar uzak değil: önceki modelle karşılaştırıldığında, flash bellek DM920'de iki kat daha büyük, 8 GB da gelecekteki uygulamalar için bile yeterli kapasite sağlıyor. Arka paneldeki HDD yuvası 2,5 inçlik sabit diskler için uygundur ve ek olarak özel boyutları da dahil olmak üzere tüm ticari olarak satılan 2,5 inç duyulan sürücü modellerine uyacak şekilde 15 milimetreye kadar bir yükseklik sağlar.

    Bu muazzam özellik yelpazesine rağmen, DM920 ultraHD önceki modelin kompakt boyutlarını korur. Ön panelde bir açık / kapalı dokunmatik sensörü ve geniş renkli LCD'ye sahip siyah bir şasideki fütüristik tasarım, uzun zamandır kendini vizyoner 900 serisinin bir marka özelliği olarak belirlemiştir. DM920 ultraHD, Dreambox'ların dijital video için yenilikçi alıcı çözümü olarak tuttuğu durumun altını çiziyor.



    Teknik Detaylar Dreambox DM920 ultraHD:
    Dreambox OS
    Dreambox API'sı
    CPU: Çift Çekirdekli 12K DMIPS
    2 x HDMI 2.0 (giriş ve çıkış)
    2 Tak ve Çalıştır tuner yuvaları
    3 ”Renkli LC Ekran
    Aç / Kapat
    MPEG-2 / H.264 kod çözücü (Full HD)
    H.265 kod çözücü (Ultra HD)
    Akıllı kart okuyucu
    SD Kart okuyucu
    2 Ortak Arabirim yuvaları (CI)
    FPGA teknolojisi
    2 GB RAM
    8 GB Flaş (EMMC)
    Gigabit Ethernet arayüzü
    USB 3.0
    Mini USB servis portu (Flash kurtarma)
    S / PDIF dijital bit akışı çıkışı
    Otomatik servis taraması
    15 mm yüksekliğe kadar isteğe bağlı HDD için 2,5 ”harddisk yuvası
    WiFI desteği (isteğe bağlı)
    PC ve akıllı telefon için web arayüzü
    DiSeqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS, Unicable
    Çoklu akış desteği
    FBC teknolojisi
    Boyut: 270 x 187 x 60 mm (G x D x Y)
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X