22 NİSAN DÜNYA Günü kutlamaları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47396

    22 NİSAN DÜNYA Günü kutlamaları

    Bugün 22 Nisan Dünya ‘Dünya Günü’, dünyanın kendi gününü kutladığı bir gün. Her yıl 22 Nisan’da Dünya Günü kutlanıyor bugün de onlardan biri.



    Dünyanın en büyük arama motoru Google tarafından bugün de klasikleşmiş bir şekilde kutlandı. Google ana sayfasında yer alan Doodle adını verdiği logoyu Dünya Günü için değiştirdi. Her resminde görebileceğiniz üzere çiçeklerle süslenmiş bir Google yazısını görmektesiniz. Google bu logoları her özel günde değiştirip kullanıcılarına sunuyor.



    DÜNYA GÜNÜ HAKKINDA


    Dünya günü her yılın 22 Nisan günü kutlanıyor, çeşitli etkinlikler ile var olmamızı sağlayan dünyanın var oluşunu kutluyoruz. Dünya Günü ilk defa 1969 yılında San Francisco’da kutlandı, bugünden sonra Dünya’nın güzelliğine karşı var olan tehditlere dikkat çekmek için her yıl dünyada kulanıyor. Bu Dünya Günü kutlamaları en yoğun olarak 1990 yıllarında kutlandı, günümüzde hemen hemen tüm ülkeler Dünya Günü’nü kabul etmekte ve kutlamaktadır.

    Dünyamız özellikle iklimsel olarak çok farklı tehditler altında, özellikle neslimizin devamlılığı için bu tehditlerin bir an evvel engellenmesi gerekmektedir, işte bu tehditlerin engellenmesinin sağlanması için bu gün dünyaca kutlanıyor.


    DÜNYA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ


    Çok farklı etkinlikler olmasa da dünyanın bir çok ülkesinde konserler, sempozyumlar ile Dünya Günü için etkinlikler ve gösteriler yapılmaktadır. Ülkemizde ise bu etkinliklerden pek eser olmadığı söylemek doğru olacaktır. Dünya Günü’ne daha çok dikkat edilmesi ve Dünyanın bulunduğu tehditlerden kurtulması dilegiyle, Dünya Günü’nüz kutlu olsun.

    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X