NOKIA MAÇKOLİK

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Bluesman
    Super Moderator
    • 25-03-2004
    • 20416

    NOKIA MAÇKOLİK

    Maçkolik Uygulaması Nokia'da 6 Ay Bedava


    Nokia Mağaza'da en çok indirilen uygulamalar arasında bulunan Maçkolik uygulaması, şimdi Asha modeli telefon alanlara 6 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.

    Sahadan ve Mackolik programları sevgili oğlum Tugkan'a aittir.


    Nokia Asha 201, 203 veya 300 telefon alan futbolseverler Maçkolik uygulamasını indirerek 6 aya kadar ücretsiz kullanabiliyor. Futbolseverlerin çok işine yarayacak olan Maçkolik, Nokia Mağaza’da en beğenilen ve en çok indirilen uygulamalar sıralamasında ilk 3 arasında yer alıyor.
    Kampanyadan yararlanmak için öncelikle Nokia Asha 201, 203 ve 300 modellerinden birine sahip olmanız gerekiyor. Ardından Nokia Mağaza'dan Maçkolik uygulamasını indirip 1 ay boyunca ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Normalde 1 ay bedava olduğu için sürenin sonunda Asha kutusundan çıkan kağıttaki şifreyi uygulamada "Nokia 6 Ay Kampanyası" kısmına yazarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
    Maçkolik uygulamasının sundukları arasında canlı sonuçlar, iddaa, puan durumu, fikstür, haberler ve daha fazlası bulunuyor. Bugüne kadar Nokia Mağaza’dan 1.000.000’dan fazla indirilen Maçkolik en gözde uygulamalar arasındaki yerini koruyor.
    10 Haziran tarihinde başlayacak olan kampanya stoklarla sınırlı olacak.

    GetJar is the biggest open appstore in the world, currently listing 994428+ apps with more than 3M downloads per day.
    Son düzenleme Bluesman; 08-06-2012, 22:49.
İşlem Yapılıyor
X