Televizyonda yeni boyut

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • askikubra
    Junior Member
    • 23-06-2012
    • 23

    Televizyonda yeni boyut

    Teknoloji dünyasının her geçen gün kendine yeni bir değer katması sonucunda ürün yelpazesi de giderek artmaktadır. Bunlara plazma, LCD ve LED TV olarak örnek gösterebiliriz. Daha birkaç sene öncesine kadar birçok evde bulunmayan bu tip televizyonlar artık her evde boy göstermeye başlamıştır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte fiyatlarda da aynı oranda düşüşün gerçekleşmesiyle beraber artık alım gücünün daha rahat olduğu bir teknoloji dünyası ortaya çıkmaktadır. Eski tip televizyonların yedek olarak kullanıldığı her eve bir plazma televizyonun girdiği günümüz çağında her gün sürekli yeni bir modelin çıkması nedeniyle kullanıcılar da istedikleri tarzdaki televizyon modellerine sahip olabilmektedir.
    3D Televizyon

    Yeni nesil televizyonlar sayesinde artık birçok kişide sinemaya gitmekten vazgeçip, sinemayı ayağına getirmeye başlamıştır. Alınan bu televizyonlar tek başlarına yetmedikleri için yanına da bir ev sinema sistemi ya da şık bir ses sistemi alınmasıyla artık birçok kişi sinema keyfini evde de alabilmektedir. Bu şekilde hem daha ekonomik hem de daha keyifli bir ortam yaratılmasından yana yorum yapan kullanıcıların yeni gözdesi olan bu yeni nesil ev sinemaları, günümüzde her evde olması gereken eşyalar listesine girmeyi başarmıştır.

    Birçok kişinin tercihi olan bu televizyonlarında kendi aralarında birçok çeşitleri bulunmaktadır. Sadece normal bir televizyondan çıkan bu teknolojinin yeni harikaları artık kullanıcılara 3D (3 boyutlu) olarak yayın yaparak bambaşka bir keyif sunmaktadır. Bir filmi ya da bir maçı bu 3D televizyonlardan izlemenin tadı başka olsa gerek. Tabi bu televizyonların dezavantajlarında biride onlara uygun yayın yapan kanalları ya da filmleri bulabilmek. Ancak bu televizyonlara ilginin her geçen gün artması ile birlikte yapımcılarda bunu göz önüne alarak artık 3D yayınlar başlatmaya yönelik çalışmalara başlamışlardır.
    Led TV

    Bu televizyonların aynı zamanda evin içinde bulunması bile o eve ayrı bir hava katmış olup güzel bir dekorasyon olarak da yorumlanabilir. Tabi sadece dekorasyon amaçlı bu televizyonları alıp evde bulundurmak biraz mantıksız olabilir. Sürekli yeni modellerin çıkmasıyla beraber fiyatlarında da düşüş başlayan bu televizyonların giderek günümüzün en gözde ev aletleri listesinde başı çekmesi bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X