berjer koltuk

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • askikubra
    Junior Member
    • 23-06-2012
    • 23

    berjer koltuk


    Berjer koltuklar ile evinizde keyifli sohbetlerin yapıldığı küçük alanlar oluşturabilir ve klasik bir tarza sahip olan bu koltuk modelleriyle mekanın farklı bir tasarıma sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Berjer koltukların tekli ya da ikili olarak tercih edilmesi dekorasyon açısından renk uyumunu sorununu ortadan kaldırarak, tamamen farklı renklerle dahi tasarım bütünlüğünün korunmasını sağlayacaktır. Farklı renklere ve desenlere sahip olan berjer koltuk modelleriyle dahi mekanın bir köşesinde kendinize ait “keyif alanı” oluşturabilir ve evinize gelen misafirlerinizin koltuğunuza oturmak için sizden izin istemesini sağlayabilirsiniz.
    Berjer koltuk modelleri klasik tarz dekorasyonda her zaman ev sahibinin karakteristik özellikleriyle paralel bir uyum sergilediğinden, öncelikle sizin ruhunuza hitap edecek bir model ve renk seçmeniz gerekir. Berjer koltuk modelleri seçiminde diğer birçok tasarım öğesinden farklı olarak ilk olarak mekandaki renkleri değil, kendi rahatlığınızı düşünmeye çalışın. Bu koltukların öncelikli amacı sizin ve sevdiklerinizin rahatınızı sağlamak olduğundan, renk ve model seçimini ikinci plana almayı düşünebilirsiniz.

    Farklı desenlere sahip olan koltuk takımlarınız varsa ve takıma uygun mobilyalar seçmekte zorlanıyorsanız, berjer koltuklar burada da çok işinize yarayacaktır. Çoğu berjer koltuk modelindeki yaslanma minderi koltuğun renginden tamamen farklı bir renge sahip olabileceği gibi, deseni ve dokusu da koltuktan farklı olabilir. Bu minderi evinizdeki mobilya takımlarına uygun olarak kaplatabilir veya uyum sağlayacak desenlere sahip olan berjer koltukları tercih edebilirsiniz. Böylece mekanda hem farklı bir tarz yaratmış hem de koltuk takımlarınızla uyumlu bir tasarım öğesi kullanmış olursunuz.
    Berjer koltukları ikili olarak ve birbirlerine çapraz açı oluşturacak şekilde karşılıklı yerleştirerek de kullanabilirsiniz. Bu tür bir tasarımda iki koltuk arasına oval bir sehpa koyarak tasarımın daha da kuvvetli hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız sehpanın son dönemin trendi olan doğal ahşap olması mekanın daha şık ve prestijli bir kimliğe bürünmesine yardımcı olacaktır. Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla bu ikili berjer koltuk takımında keyifli çay sohbetleri edebilir ve oldukça konforlu saatler geçirebilirsiniz. Son olarak mekandaki diğer mobilyalar ve aksesuarlar ile boyut açısından da uyumlu olan berjer koltukları seçmeniz, daha şık bir konsept oluşmasını sağlayacaktır.
İşlem Yapılıyor
X