Fenerbahçe 2 - 2 Pec Zwolle

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15761

    Fenerbahçe 2 - 2 Pec Zwolle

    Fenerbahçe 2-2 PEC Zwolle (Hazırlık maçı)




    Fenerbahçemiz, yeni sezon çalışmaları kapsamında dördüncü hazırlık maçında Hollanda Eredivisie ekibi PEC Zwolle ile karşılaştı.

    Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı. Gollerimizi; 45. dakikada Marcel Tisserand ile 48. dakikada Enner Valencia kaydetti. Hollanda temsilcisinin golleri ise 68. dakikada Mustafa Saymak ve 81. dakikada Landu’dan geldi.

    Seyircili oynanan bu karşılaşmada taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran çok sayıda taraftarımız takımımıza alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde destek verdi.

    Takımımız 31 Temmuz Cumartesi günü Almanya ekibi Greuther Fürth ile hazırlık maçında karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maç, TRT Spor’dan yayınlanacak.

    Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki takımımız maça; Altay Bayındır, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Filip Novak, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Ferdi Kadıoğlu, Dimitris Pelkas, Miha Zajc, Bright Osayi-Samuel, Serdar Dursun 11’iyle başladı.

    7. dakikada Ferdi Kadıoğlu sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı, Serdar Dursun’un kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

    10. dakikada gelişen atakta Miha Zajc’ın pasıyla sağ kanattan savunma arkasına sarkan Mesut Özil’in son çizgiye yakın bölgeden kale önüne yerden çevirdiği topa kaleci müdahale etti ve savunma tehlikeyi önledi.

    32. dakikada Serdar Dursun’un yerine Enner Valencia oyuna dahil oldu.

    42. dakikada gelişen atakta etkili paslaşmaların ardından ceza alanı içinde Enner Valencia’yla verkaç yapan Ferdi’nin son çizgiden ortasını savunma uzaklaştırdı.

    45. dakikada ceza alanı dışı sol tarafından kazanılan serbest vuruşta topun başına Miha Zacj geçti. Sloven oyuncunun ortasında ceza alanında Marcel Tisserand’ın dokunduğu top direğe de çarptıktan sonra çizgiyi geçti: 1-0.

    İlk yarı Fenerbahçemizin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

    Takımımız ikinci yarıya Ferdi Kadıoğlu, Mesut Özil - Muhammed Gümüşkaya, Caner Erkin değişikliğiyle başladı.

    48. dakikada savunma arkasına sarkan Valencia, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şık bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-0.

    51. dakikada sol kanatta Valencia’nın pasının ardından çalımlarla ceza alanına giren Dimitris Pelkas’ın çaprazdan çektiği şutu kaleci kornere çeldi.

    60. dakikadan itibaren kalecimiz hariç maça ilk 11’de başlayan oyuncularımızın tamamı kenara geldi ve yedek kulübesindeki oyuncularımız maça dahil edildi.

    67. dakikada Muhammed Gümüşkaya’nın yerine Sinan Gümüş oyuna girdi.

    68. dakikada PEC Zwolle Mustafa Saymak’ın ceza alanı içindeki sert şutuyla farkı 1’e indirdi: 2-1.

    81. dakikada gelişen PEC Zwolle atağında ceza alanındaki Landu’nun vuruşuyla skor 2-2’ye geldi.

    Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı.
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor
X