Fenerbahçe 3 - 2 Greuther Fürth

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15765

    Fenerbahçe 3 - 2 Greuther Fürth

    Fenerbahçe 3-2 Greuther Fürth (Hazırlık maçı)




    Fenerbahçemiz, yeni sezon çalışmaları kapsamında beşinci hazırlık maçında Almanya’nın Bundesliga ekiplerinden Greuther Fürth ile karşılaştı.

    Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadele 3-2 galibiyetimizle tamamlandı. Gollerimizi; 5. dakikada Miha Zajc ile 8. ve 30. dakikalarda Serdar Dursun kaydetti. Almanya ekibinin goller ise 34. dakikada Barry ve 76. dakikada Leweling’den geldi.

    Seyircili oynanan bu karşılaşmada taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran çok sayıda taraftarımız takımımıza alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde destek verdi.

    Takımımız 4 Ağustos Çarşamba günü Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımı ile hazırlık maçında karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maç, TRT Spor’dan yayınlanacak.

    Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki takımımız Greuther Fürth karşısında maça; Altay Bayındır, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Filip Novak, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Mesut Özil, Dimitris Pelkas, Serdar Dursun 11’iyle başladı.

    5.dakikda gelişen atağımızda sol kanattan çalımlarla ceza alanına giren Dimitris Pelkas, müsait durumdaki Miha Zajc’a pasını aktardı. Sloven futbolcunun klas vuruşuyla top filelere gitti: 1-0.

    8. dakikada önde yaptığı baskıyla rakibin hücuma çıkmasına izin vermeyen Takımımız, topu Tisserand’la kazandı ve Dimitris Pelkas’a aktardı. Yunan futbolcunun ceza alanı önünde savunma arkasına aşırdığı pasa Serdar Dursun hareketlendi. Kale sahası önünde savunma ve kaleci arasındaki anlaşmazlığı Serdar Dursun iyi değerlendirdi ve kafayla topu filelere gönderdi: 2-0.

    28. dakikada Dimitris Pelkas’la gelişen atağımızda ceza alanı içinde uygun durumdaki Bright Osayi-Samuel’in yerden şutunu kaleci kurtardı.

    30. dakikada Mesut Özil’le gelişen atağımızda penaltı noktası civarında topla buluşan Serdar Dursun’un vuruşuyla top bir kez daha filelere gitti: 3-0.

    34. dakikada gelişen sol kanattan Greuther Fürth atağında ceza alanına yapılan ortayı Barry tamamladı: 3-1.

    Karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 üstünlüğümüzle tamamlandı. Takımımızda ikinci yarı İrfan Can Kahveci ile Enner Valencia oyuna girerken Serdar Dursun ile Mesut Özil kenara geldi.

    62. dakika itibarıyla maça ilk 11’de başlayan 6 oyuncumuz kenara geldi ve yedek kulübesindeki oyuncularımız maça dahil edildi. Pelkas’ın yerine Mert Hakan Yandaş, Novak’ın yerine Serdar Aziz, Gustavo’nun yerine Ozan Tufan, Ferdi kadıoğlu’nun yerine Mbwana Samatta, Osayi-Samuel’in yerine Caner Erkin ve Zajc’ın yerine Nabil Dirar dahil oldu.

    72. dakikada Attila Szalai oyundan çıkarken Zanka oyuna dahil oldu.

    76. dakikada gelişen Greuther Fürth atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Leweling topu ağlara gönderdi: 3-2.

    Karşılaşmada başka gol olmadı ve Fenerbahçemiz mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor
X