Fenerbahçe 1-1 Dinamo Kiev

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • uyduman73
    Super Moderator
    • 03-01-2011
    • 15731

    Fenerbahçe 1-1 Dinamo Kiev

    Fenerbahçe 1-1 Dinamo Kiev (Hazırlık Maçı)




    Fenerbahçemiz, yeni sezon çalışmaları kapsamında altıncı hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaştı.

    Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yaptığı mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı. Fenerbahçemizin golü 63.dakikada Dimitris Pelkas’tan gelirken; konuk takımın golünü 28. dakikada Lyednyev kaydetti.

    Seyircili oynanan bu karşılaşmada taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran çok sayıda taraftarımız takımımıza alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde destek verdi.

    Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki takımımız Dinamo Kiev karşısında maça; Altay Bayındır, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Filip Novak, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Dimitris Pelkas, Mesut Özil ve Enner Valencia 11’iyle başladı.

    Futbol A Takımımız, böylece yeni sezon öncesi oynadığı 6 hazırlık maçında yenilgi yüzü görmedi. Takımımız bu süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Csikszereda'yı 2-0, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni 4-0 ve Greuther Fürth'ü 3-2 mağlup eden Fenerbahçemiz, PEC Zwolle (2-2) ve Dinamo Kiev (1-1) maçlarındansa beraberlikle ayrıldı.

    Maçtan dakikalar:

    4.dakikada sol kanattan Ferdi Kadıoğlu’nun ortasında kaleci Boyko çıkıp topu kontrol etti.
    7.dakikada Miha Zajc'ın pasıyla sol çaprazda topu alan Ferdi Kadıoğlu’nun sert şutunda top auta gitti.
    11.dakikada Gerson Rodrigues’in şutunda kalecimiz Altay Bayındır topu çıkardı.
    28.dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Lyednyev kalecimiz Altay Bayındır'ın yanından topu ağlarla buluşturdu (0-1).
    38.dakikada gelişen Fenerbahçemizin atağında ceza sahası dışından Luiz Gustavo’nun sert şutunda top az farkla auta gitti.
    43.dakikada sağ kanattan Bright Osayi-Samuel ile gelişen atağımızda, yerden sert kestiği ortada kale sahasında Enner Valencia topa dokunamadı.
    56.dakikada sağ çaprazdan içeri giren Osayi-Samuel sert vurdu ancak Dinamo Kiev kalecisi Boyko son anda topu çeldi.
    63.dakikada Fenerbahçemiz Dimitris Pelkas ile skoru 1-1 yaptı. Mesut Özil'in klas pasında Pelkas kale sahasında kalecinin altından vurdu ve golü attı (1-1).
    68.dakikada hızlı gelişen Fenerbahçemiz atağında Mesut Özik topu taşıdı. Yerden pasında uygun durumda bulunan İrfan Can Kahveci vurdu ama top dışarı gitti.
    84.dakikada Dinamo Kiev kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kazandı. Shaparenko vurdu top az farkla auta gitti.
    Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.
    SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
İşlem Yapılıyor
X