SOSYAL MEDYA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47397

    SOSYAL MEDYA

    Ayrıca yasal web sitesini ziyaret ederek ve web sitelerinin sağladıkları bağlantılara tıklayarak proje için yasal sosyal medya hesaplarına veya topluluklarına ait bağlantılar bulabilirsiniz.

    Aktif sosyal medya kanallarını ve aktif sosyal medya topluluklarını belirlemek, araştırmanızda size yardımcı olabilir. Böylece projenin ve arkasındaki ekibin geçerliliğini doğrulayabilirsiniz.

    Websitesi üzerinden projenin kaynak kodlarını, ekibin geçmiş tecrübelerini ve yapılan çalışmaları görmek için Github ve ekip üyelerinin LinkedIn profillerine erişebilirsiniz.

    Sosyal medya kanalları aktif görünmüyorsa veya çoğunlukla sahte bot sohbetleri varsa, bu bir tehlike göstergesi olabilir.

    Arkasındaki ekip anonim ise veya onlar hakkında çok fazla genel bilgi bulunamıyorsa, bu da riskli bir durumdur.

    Son dönemlerde, en iyi projelerden bazılarının anonim ekipleri var, ancak bir kripto paranın gelişmesi söz konusu olduğunda güven çok daha önemlidir.

    Yakın zamanda oluşturulmuş LinkedIn profillerine sahip ekip üyelerinden oluşuyorsa takım, bu da dikkatli olunması gereken bir başka faktördür.

    Ayrıca, proje veya ekip hakkında yazılmış haber makalelerini de arayabilirsiniz. Birçoğu hakkında YouTube videoları da vardır muhakkak.

    Ancak diğer kaynaklardan doğrulayana kadar izledikleriniz konusunda şüpheci olun. Asla tek bir kaynağın sağladığı bilgiyi doğru kabul etmeyin.

    Çünkü kripto para projeleri ile ilgili video yapanların çoğu, genellikle insanları bu kripto paraları satın almaya teşvik etmek için belirli bir ücret alırlar.

    Cointelegraph ve Coindesk daha sağlıklı aramalar yapmak için uygun yerlerdir. Ancak bunun bir haber makalesi mi yoksa bir haber makalesi gibi görünmek için yapılmış
    sponsorlu bir reklam mı olduğuna dikkat etmeniz gerekir.

    Haberin taraflı olması şaşırtıcı olmaz. Bu nedenle, baktığınız her bilginin projeyle ilgili net sonuç vermesi değil, bunun yerine kararınızı verirken bir etken olarak düşünülmesi gerektiğini unutmayın.

    Daha önce de belirtildiği gibi, yatırım kararlarınızdan yalnızca siz sorumlusunuz. Bu nedenle yatırım yaptığınız her şeyde risk olduğunu unutmayın.

    Kazanma garantisi yoktur, ancak bu araştırmalar yalnızca proje hakkında değil, kripto para dünyasında olan bitenden ve fiyatı etkileyebilecek birçok dış faktörlerden haberdar olmanızı da sağlar.

    Bu sayede daha iyi kararlar alabilirsiniz. Örneğin yıllar boyunca, birçok kişinin sektörde başarılı olacağını düşündüğü, ancak kötü bir şekilde başarısız olduğu birçok proje oldu.

    Birçoğunun yeterli araştırma yaptığı yerlerde bile çoğu bu riski kabul ettiler.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X