Çeliktepe Arçelik Klima Servisi-0212 238 72 22-Arçelik Klima Servisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • teknikbilge
    Junior Member
    • 25-03-2013
    • 6

    Çeliktepe Arçelik Klima Servisi-0212 238 72 22-Arçelik Klima Servisi

    Çeliktepe Arçelik Klima Servisi-0212 238 72 22-Arçelik Kağıthane Klima Servisi

    Çeliktepe Arçelik Klima Servisi Arçelik klima ürünlerialanında uzman personeli teknik bilgiye sahip çağrı merkezi çalışanları ile sizlere en hızlı ve en hesaplı hizmeti sağlanmaktadır. Arçelik marka klimalarınızın bakım ve onarımını karşılamakta olan Çeliktepe Arçelik klima servisi güvenli hizmet kalitesini ön planda tutarak sizlere en iyi görev sağlamanın gururu ile çalışma hayatına devam etmektedir.
    Faydalı Bilgiler

    »Klima çok düşük ısı ayarı seçildiğinde ortamı gereksiz yere soğutacağı için enerji masrafı artar.
    » Dış üniteler bakım ve servis için müdahalesi mümkün olan yerlere montaj edilmeli, servis takımının rahatlıkla ulaşabileceği yerler dışında montaj yapılmamalıdır.
    »Birimler güneş ışığına ve rüzgâra maruz kalmayacak şekilde monte edilmeli, eğer montaj zorunluluğu varsa bunla ilgili önlemler alınmalı hava akışına engel olmayan monte yeri seçilmelidir.
    Çeliktepe Arçelik klima servisi
    »Dış birim Montajı Yer Seçim ölçütü : Dış ünite ile monte aralığı 3 metrenin altında olmamalı, çok uzun mesafelerde tercih edilmemelidir.
    »İç ünitenin montaj edileceği yer direk güneşe maruz kalmamalı ve kullanıcıların üzerine direk vurmamalıdır.
    »Cihazın kapasitesi ve örnek tercihi yetkili yöntem ekip tarafından belirlenmelidir.
    »İç Ünite montesi Yer Seçim ölçütü; İç üniteler, çamaşırhane, mutfak vb. aşırı nemli ortamlara monte edilmemelidir. Isı kaynaklarına, diğer dış birimlerinin yanına, kısaca aşırı sıcak olan yerlere montaj edilmemelidir.
    Çeliktepe Arçelik klima servisi montesi:
    » Teknik servis talepleriniz için çağrı merkezimizi arayıp bize ulaşabilirsiniz.
    Arçelik klimalarınızın düzenli bakımlarını yaptırmak makina ömrünü arttırarak ileride yaşanacak olan daha büyük sorunları engellemekte olup, aygıtınızın düzenli çalışmasını sağlamaktadır.
    »Arçelik klimalarınızın bakımını, onarım ve servis hizmetleri için alanında deneyimli ekip ve profesyonel takımımızla İstanbul avrupa yakası tüm bölge ve yönlerine 7 / 24 teknik servis hizmeti vermekteyiz.
İşlem Yapılıyor
X