Yürüyen müzik kutusu: Motorola E398 Türkiye'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • MotoDahi
    Junior Member
    • 19-04-2013
    • 62

    Yürüyen müzik kutusu: Motorola E398 Türkiye'de

    Motorola'nın yeni GSM telefonu E398 Türkiye'de 720.000.000 TL'den satışa sunuldu. Güçlü titreşim, müzik, ritim, ışık ve sesi bir arada sunan E398 ile 3 boyutlu stereo ses keyfi her zaman yanınızda.









    Motorola, Inc. (NYSE: MOT), 3 boyutlu stereo, CD çalar kalitesindeki ses ve 64 MB hafıza kartı ile E 398 gerçek bir eğlence kutusu. Çok sayıda MP3 formatındaki müzik parçasını, video klipleri, fotoğrafları ve duvar kağıtlarını yüklemenize imkan sağlayan 64MB büyüklüğündeki küçük TransFlash™ kart sayesinde yeni E398 eğlenceyi cebe taşıyor.


    Kullanıcıların müzik ve eğlence tutkularından esinlenen ve Motorola'nın dünyanın en büyük müzik kanalı MTV ile içerik işbirliğini maksimum düzeye çıkarmak üzere tasarlanan bu yeni ve eğlenceli telefonla hareket halindeyken de müzik, video, oyun ve fotoğrafların dünyasına girmek mümkün oluyor. Gelişmiş ses ve ışık teknolojisiyle duyulara hitap eden bu yeni telefon, bütünleşik stereo MP3 çalar, video oynatıcı, yüksek kaliteli renkli ekran, genişletilebilir hafıza ve en yeni oyunları yükleyebilme özellikleriyle çığır açıyor.


    MTV'nin etkileşimli oyunlarını da içeren E398'de, MTV videolarının yanı sıra duvar kağıtları, melodiler ve ekran koruyucular da yer alıyor. Kısacası, Motorola E398 tamamen yepyeni bir dünyanın kapılarını müzik tutkunlarına aralıyor.





    Kaynak - Telepati
İşlem Yapılıyor
X