Bu Yılın Trend Rengi Zümrüt Yeşili İle Sonbahar Hüznünü Yok Edin!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • beril1
    Junior Member
    • 02-10-2013
    • 1

    Bu Yılın Trend Rengi Zümrüt Yeşili İle Sonbahar Hüznünü Yok Edin!

    Arkadaşlar yaz mevsiminin huzur veren enerjisi artık bizlere veda etti fakat sonbaharın yeni trendi bizlerle. Mevsim geçişlerinin genellikle insanlarda durgunluk yarattığını hatırlatan .............’un dekorasyon uzmanları, geçisin verdiği psikolojik etkileri evde yenilenmeye giderek aşmanın mümkün olduğunu belirttiler. Bu noktada sonbahar ritmine ayak uydurma gerekliliğini vurgulayan zümrüt yeşilinin bu sonbaharın trend rengi olduğu tüyosunu da verdiler!
    “Evinizi güzelleştiren her şey” sloganı ile mutlu ev ortamları oluşturmayı amaçlayan ............. insanlar üzerinde oluşan psikolojik durgunlukları aşmanın en önemli silahının ev dekorasyonunda bilinçli yenilik olduğunu belirtti. Yenilikte bilinci yakalamanın yolu ise, mevsimin ön plandaki tonlarına hakim olmaktan geçiyor.
    Yılın Trend Rengi Zümrüt Yeşili Size Enerji Verecek!
    Ev dekorasyonunda sonbahar geçişinin olumsuz etkilerini atma noktasında sezon trendlerine dikkat çeken ......... uzmanları zümrüt yeşilinin ise, en parıltılı ve pozitif yeşil tonu olduğunu vurguladılar ve bu senenin trendinin evlere canlılık katmak için kullanılmasını tavsiye ettiler.
    Yeşilin en şık ve ev dekorasyonuna en çok yakışan tonu olan zümrüt yeşilinin, göz alıcı parıltısının, yenilenmeyi, canlılığı, umudu ve gençliği çağrıştırdığını belirten ....................’un deneyimli uzmanları, tüm bu enerji çağrışımları nedeni ile zümrüt yeşilinin mevsimin trendi olduğunu ve sonbahar hüznünü dindirme konusunda ev dekorasyonunda mevsim favorisi olduğunu belirtiyorlar.


    Zümrüt Yeşilinin Ev Dekorasyonundaki En Etkili Kullanım Alanları!
    Zümrüt yeşilinin huzurlu enerjisini dekorasyonda yansıtma konusunda pratik tüyolar veren .................. uzmanları, bu dekorasyon sırlarını şu şekilde özetlediler: “Zümrüt yeşilini en iyi yansıtan eşyalarınız kuşkusuz ki, koltuk takımı ve berjerleriniz olacaktır. Koltuk takımı ve berjerlerinizde zümrüt yeşilinin pastel halini kullanmanız, evinize katacağınız şıklığı da katlayarak arttıracaktır. Bunun yanı sıra kanvas tablolarınızdaki doğa manzaraları, biblolarınız ve vazolarınız zümrüt yeşilinin enerjisini yansıtma açısından oldukça etkili. Eğer sonbaharın durgunluğunu atma konusunda kararlı iseniz, zümrüt yeşili ağırlıklı bir ev ortamı, sizin için en etkili reçete olacaktır.”
    Son düzenleme Bluesman; 06-10-2013, 16:51. Reason: Reklam yasak
İşlem Yapılıyor
X