One M8 Avea’da!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • dilokullari
    Junior Member
    • 01-04-2013
    • 11

    One M8 Avea’da!




    Sense 6 ile donatılan HTC M8, metal gövdesi ve Akıllı Sensör Hub özelliği ile mobil kullanıcıların gereksinimlerini tahmin ederek günlük aktiviteleri basitleştiren Motion Launch teknolojisini kullanıyor. HTC One M8, yeni geliştirilmiş Duo Kamera yeni teknolojisiyle profesyonel ve yaratıcı kamera kalitesiyle anları kaydederken, BoomSound ile cep telefonlarda ki yeniden kaliteli ses standartlarını belirliyor.


    Tasarım ve kalitede bir dönüm noktası olan yeni One M8, daha farklı ulaşılabilen bir görünüm için yeni ustalıkla şekillendirilmiş gövdesiyle göze hitap ediyor. Zarif, dayanıklı ve yüksek kaliteli tek parça metal gövde 5” Full High Defination ekranı komple kaplarken, kenarlara doğru da ufalıyor. Daha da pürüzsüz ve daha yumuşak kavisler ve doğal bir tutuş sağlıyor.


    2300 Mhz 4 çekirdekli Krait İşlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve entegre 4G LTE’ye sahip yeni M8, en son sürüm Android versiyonu olan Kitkat işletim sistemiyle destekleniyor. Yeni HTC M8 yepyeni HTC Sense 6 ile aynı anda geliyor. Açık bir şekilde ve daha nitelikli bir görsel tarz sunması amacıyla tamamen baştan tasarlanan Sense 6 görkemli ve istenildiği gibi renk temalarına yer veriyor ve daha çok istenilebilen kullanıcı deneyimi sunuyor.


    Heyecanlandıran görünümler yaratmak için farklı etkinlik yerleri arasında bulunan galeri düzenlemesini öncelik olarak atayan Sense tasarlayanlar M8’de bir objeyi gösteren bütün görselleri sezgisel olarak bir tek albüme taşıyan, görsel bir search bar bulunduran Image Match’i de kullanıma sunuyor. Son olarak yavaş çekim modunu da bünyesinde bulunduran yeni HTC One M8, bu çekim modu ile HD kalitesinde ağır çekim videolar çekmenizi ve daha önce çektiğiniz videoları düzenleyerek istediğiniz bölümleri yavaşlatmanızı sağlıyor. Bu özellik de videolarınıza daha kuvvetli duygularınıza hitap edebilmenizi ya da sevdiğiniz anları öne çıkarmanızı sağlıyor.


    Avea aboneleri faturalı hat veya faturasız müşterilerine aylık 50 TL ek fiyatla sahip olabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X