Son Teknoloji Uzmanı Xperia Z2!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • dilokullari
    Junior Member
    • 01-04-2013
    • 11

    Son Teknoloji Uzmanı Xperia Z2!




    İlerleyen teknolojiyi göz önüne alırsak Sony isminden Xperia modelleriyle oldukça fazla söz ettirmeye başladı. Yeni çıkardığı modeli Z2 Sony Xperia ürününde yeni tasarıma ve özelliklere çok önem gösterdiğini bu ürünüyle belli etmiş oldu. Cep telefonu piyasasında oldukça inişli çıkışları yakalasada bu ürünün özellikleriyle adından oldukça söz ettireceğe benziyor.


    Xperia Z2 özelliklerinde çok iddialı olduğunu gösteren Sony piyasada düşen yerini geri kazanabilecek gibi gözüküyor. Son teknoloji olarak kullandığı parçalarda özellikle birisi var ki çok dikkat çekiyor. Kamerası 20.7 Mp kamerasıyla kullanıcılarını oldukça şaşırtan Sony bu özellikte fazlasıyla iddialı duruyor. Fotoğraf severseniz, fotoğraf çekinmeyi seviyorsanız bu ürünün kamerasıyla oldukça fazla resim çekebilirsiniz. Sony Xperia Z2 sırf kamerasıyla değil ekran boyutu olarak da müşterilerine oldukça fazla seyir hali verecek gibi duruyor. 5.2" inç boyutundaki HD TRILUMINOS ekranı ile kullanıcılarına oldukça güzel görüntüler sağlıyor. Kayıtlarında 4K çözünürlüğüde sağlayan cihazda hemen hemen son teknoloji olarak yok yok gibi gözüküyor. Bu ürünün hedefi Sony Xperia adını kalıcı olarak kazımak olsa gerek. Cihazın satışında Avea öncülük etmekte olarak, kampanyalarında, paketlerinde ve tarifelerinde oldukça satmakta ısrarlı görünmekte. Cİhazın ne kadar kaliteli olduğuna dair bir önceki ürününü kullananlardan tecrübeye dair bilgilerini sorgulamalarını ve sağlamlığının ne kadar belirgin olduğunuda öğrenebilirler.Cep telefonları içerisinde uzun bir zaman yer alacak gibi duran bu cihaz için Sony oldukça fazla çaba sarfetmiş ve üzerinde ki kullanımı hakkında birden çok deneyim sağlamışlar.


    Ürüne sahip olanlar dilediği gibi 20.7Mega Pixel kamerasıyla canlı fotoğraflar çeker, 4K teknolojisiyle oluşan video desteğiyle kaliteli videolar çeker ve ekran kalitesiyle büyüklüğüyle seyrine doyamadığınız herşeyi izleyebilirsiniz. Adından uzunca zaman söz ettirecek olan Sony Xperia Z2 için yaşacağınız tecrübeleri göz önünde bulundurursak kullanım keyfi oldukça fazla olacaktır.
İşlem Yapılıyor
X