Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • hasan356
    Junior Member
    • 04-02-2006
    • 22

    Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

    Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)
    Alttaki yazıyı çeşitli devlet kanallarına (Tübitak, Amerika, Fransa, Almanya, vb…) ve çeşitli radyo televizyon kurumlarına (Kanal D, Haber Türk, Star, Atv, vb…) gönderdim ve hiçbir yanıt alamadım, attığım mesajı aldınızmı diye sorunca biz sizi sonra ararız dediler, bu projede amaç her ay vatandaşa 100-150 tl gelen elekrik su faturalarını 10-15tl ye düşürmektir…
    https://translate.google.com.tr/?vi=c&hl=en (Bu linkdeki bağlantı ile alttaki yazıyı istediğiniz dile çevirebilirsiniz)

    Nükleer enerji ile çalışan uçabilen, deniz altında hareket eden araç projesi.

    Zamanda yolculuk.
    Efendim iyi günler.

    Dünya kendi etrafında saat'de 1600 km/h ile döner, dönerkende gece gündüz oluşur, güneşin etrafında da tam tur bir dönüşünü 365 gün 6 saat'de tamamlar. Demekki biz bir saat boyunca saat'de 1601 km/h ile hareket edersek 1 saat zamanda ileri gitmiş oluruz sizce ve bu hızı dahada artırırsak dünya zamanını sollayarak zamanda 10 yıl ileri gidebiliriz ?


    Ayrıca kara deliklerin nasıl oluştuğu ve nasıl yapılabileceği ile ilgili bilgim var.

    ftnda = Zamanda ileri gidilen gün sayısı
    km/g(day) = Buraya yazılan hız 38400 km/h üstünde olmalı.
    -1600 km/h ile normal zamanda 1 saat ilerleriz
    -38400 km/d(day) (1600km/h X 24 saat) ile normal zamanda 1 gün ilerleriz

    km/d
    ftnda= ———————————
    38400km/d

    Bu formüle göre ışık hızı yani 300000Km/Sn ile 24 saat hareket edersek ışık bir günde 25,920,000,000km/g(day) hızına ulaşır bu hızı dünyanın bir günde yaptığı 38400km/g(day)'e bölersek, sonuç 675000 gün yani 24 saat sonra 1849 yıl zamanda ileri gideriz.

    Kırşehir gazi ünüversitesi pazarlama bölümünü okudum. Uzay ve zamanla çok ilgileniyorum yurt dışından ünlü fizikçiler Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett Türkiye'de Evrensel Bilgi Araştırma ve Uygulama Derneği Başkanı Muzaffer Kınalı'nın Yardımcısı Fatih Sak teorimin doğru olduğunu söylediler, hatta Fatih bey ile anlaşıp zaman makinası bile yapmak istedik fakat yeterli ödeneği bulamadık. Benim bu teorimde bana katılmayan Türkiyeden Prof.Dr. Cengiz Yalçın var.


    Bu projeyi hayata geçirmek için kendi ülkem olan Türkiye'deki profesörler ve devletten yardım istememe rağmen gerekli ödeneği bulamadım, sizden dileğim bu projeyi uygulayabilmek için sizin ülkenizden yardım istemem, bu projede gerekli ödenek nedir bilmiyorum ama gerekli olan malzemeler bükme motoru araç gövdesi için fiber karbon yakıt olarak anti madde(Çok güçlü bir enerji ve patlatıcıdır) veya nükleer enerji. Bu proje sayesinde sadece zamanda yolculuk yapmakdan fazlası mümkün, eğer size zamanda yolculuk yapma kısmı saçma gözüktüyse bu teknoloji ile çok hızlı giden hava yolları aracına sahib olabiliriz, araç çok hızlı hareket ettiği için görünmez olabilme özelliğine sahib askeri alanda kamuflaj olarak kullanılabilir, aracın kalkan olarak kullandığı enerjiyi gıda alanında meyvelerin boyutlarını büyültmek veya küçültmek için kullanabiliriz, diğer gezegenlere yapacağımız keşiflerle belki aids veya kanser gibi ölümcül hastalıkların çaresini bulacağımız minareller bulabiliriz. Bu projeyi hayata geçirmek için devletinizin yardımlarını ve sizin cevabınızı bekliyorum.

    Bu konuyla ilgili Amerika'danda herhangi bir yardım alamadım, bu projeyle ilgili sormak istediğiniz aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz. 2036'da dünyaya çarpacak olan Apophis isimli yokedici göktaşını dünyaya çarpma rotasından bir kara delik oluşturarak saptırabiliriz.

    Zamanda ileriye gittik peki geri nasıl geliceğiz. Şimdi ışık hızıyla gidersek geleceğe gidiyoruz bunu biliyoruz geri gelmek için kara deliğin içinde ışık hızıyla ilerlememiz gerekir. Ne alakası var derseniz şimdi bir elinize üzerinde galaksi resmi olan fotoğraf alın diğer elinize metre. Şimdi metreyle galaksinin boyunu ölçelim ben kendi resmimdekini ölçtüm 30 cm geldi, galaksinin merkezindeki deliğin resmini ölçelim 1 cm geldi. 30 cm lik içi su dolu kova alalım bu kovanın altına tam ortasına 1 cm'lik delik açalım kovanın tamamen boşalması 3 veya 4 dakika sürdü peki galaksinin tamamen kara deliğe sürüklenmesi neden bu kadar uzun sürüyor bunun sebebi kara deliğin içinde zaman tersine ilerliyor deliğin dışında ise zaman normal olarak ileriye doğru ilerliyor bu sebepden dolayı galaksinin tam bir tur dönmesi çok çok uzun sürüyor. Şimdi galaksimizin merkezindeki delikden içeri girelim diğer tarafdan çıkınca 6 milyar yıl geriye gittiğimizi düşünelim gördüğümüz ilk galaksideki kara deliği kullanarak 7,5 milyar yıl daha geriye gidelim işte karşınızda big bang. Aslında samanyolu galaksimizin kara deliğini kullanırsak 13.5 milyar yıl geriye gideceğimizi düşünüyorum çünkü galaksiler elektrikli süpürge gibi herşeyi içine çekerek büyüyor. Galaksiler tıpkı kütüphaneler gibi geçmişe dair görsel bilgiler taşır. Peki galaksimizdeki delik kapanırsa ne olur girdap o kadar hızlı ilerlerki bu hız yüzünden gezegenler parçalanır daha sonra parçalar birbirine çarpar.

    Günümüz teknolojisinde nükleer enerji ile çalışan araçlar var bunlar jet motorlu uçaklar, deniz altılar, feribotlar gibi araçlar 2 gram nükleer enerji bu araçlarda tam 2 yıl da tüketiliyor. Fakat bu araçlardaki enerji çok kontrolsüz olarak çalışıyor bu enerjiyi öyle kontrol altına alabilirizki nükleer enerjiyle çalışan otomobil ve uçaklar yapabilmek mümkün. Nükleer enerjiyi nasıl daha iyi kontrol altına alabileceğimizle ilgili düşüncelerim var.
    Peki kara delik projesiyle başka neler yapılabilir, uzak yerlerdeki gezegenlere seyahat edebiliriz, insan vücudunu kesmeden kalp nakli ameliyatı yapabiliriz yani neştersiz ameliyat yapılabilir.
    Kara delik denince insanoğlu hep korkmuştur filmlerdeki gibi kara delikler gezegenleri yutmaz aslında kendi hakimiyetini sağlayacak kadar büyük bir kara delik oluşturduğumuzda mermi hızında bizden uzaklaşıp gider ve mermi gibi herşeyi parçalayarak ilerler peki neden derseniz bunun sebebi dünyanın dönmesindendir. Dünya döner kara delik olduğu yerde durur bu sebepden kara delik bizden uzaklaşarak gider. Uzaklaşmasın diye farklı yöntemlerle tutmaya çalışırsak işte o zaman üstünde durduğumuz dünya kara deliğin içine doğru sürüklenmeye başlar.
    Hasan Şahin.
    E-Mail: hasansahin356@gmail.com
    veya
    brute_hakan@hotmail.com
    Cep: 0 537 700 99 30
    Cep 2: 0 544 441 83 01

    English
    The text below in various states of channels (TUBITAK, America, France, Germany, etc ...) and various radio and television institutions (Channel D, Haber Turk, Star, ATV, etc ...) I've sent and received no response could, at message I have received the question, they we get back to you they said they are looking for, the purpose of this project to the citizens of each month from TL 100 to 150 Tubular is to reduce water bills to 10-15tl ...
    https://translate.google.com.tr ( with the links following this link you can translate the language that you want the text )


    Nuclear-powered flying car project moving under the sea .

    Time travel.
    Sir good day.

    Hours 'time around the world with its 1,600 km / h and returns, while spinning day and night occurs , a full tour of the rotation around the sun completes 365 days and 6 hours' time . So we spent an hour hours' 1601 km / h for 1 hour if we move forward in time, you 'll be gone and this rate of increase than we overtake the world by the time we can go forward 10 years in time ?


    Also how it is formed and how it can be made of black holes have information about .

    Time to go forward in FTn = number of days in
    km / d ( day) = 38400 here to post speed km / h should be at the top .
    -1600 Km / h in normal times would advance one hour
    -38 400 km / g ( day) ( 1600km / h X 24 hours) and 1 day in normal times would advance
    km / d
    Ftnda= -----------
    38400km / d

    Wherein by the speed of light , i.e. 300000km/sn 24 hours if we move the light day 25,920,000,000 km / g ( day) rate reaches this speed world day his 38400km / g ( day) to Dividing the result 675000 days i.e. after 24 hours 1849 year we go forward in time .

    I read kırşehir marketing department of Gazi University. Space and time I am very interested abroad famous physicist Professor Lawrence Krauss, Professor Ronald L. Mallett in Turkey Universal Data Research and Development Association Chairman Muzaffer henna Assistant Fatih Sake my theory is correct, they said , even the Conqueror lord and negotiates a time machine to do even if we wanted but were unable to find sufficient funding . Prof. join me in this theory of mine from Turkey There Cengiz Yalcin .


    This project to implement my own country, in Turkey, which professors and state aid despite wanting necessary appropriation can not find , you wish this project to apply from your country to ask for help , this project necessary appropriations do not know what , but the materials required bending engine for the vehicle body carbon fiber fuel in antimatter ( a very powerful energy and blasters ), or nuclear energy. Through this project only time travel do but more is possible, if you also make the journey part seems absurd if this technology is so fast that the air paths means we can have the car moves so fast that do not appear to be capable of military camouflage used as the vehicle as a shield that uses energy in food to reduce or to enlarge the size of the fruit may use discoveries we will make other planets maybe find a cure for deadly diseases such as aIDS or cancer, we can find minerals . The help of your government to implement this project and I'm waiting for your reply .


    It did not get any help on the subject of career in America , this inserted into your mind that you want to ask about the project can ask whatever . That will hit the earth in 2036 destroyer named Apophis asteroid hitting the world can veer off course by creating a black hole .




    How did we go further back in time coming, I . Now , if we go with the speed of light to the future , we know that we're going to come back in the black hole at the speed of light we need to progress . If you say what you have to do now taken a photo with a picture of the galaxy on the other hand, your hand to your feet . Now I need to measure the galaxy by the meter I measured 30 cm came one in my own picture , let's get a picture of the hole in the center of the galaxy came to 1 cm . 30 cm of water-filled bucket , let the hive below the middle 1 cm hole open a hive full discharge of the 3 or 4 minutes it took much of the galaxy entirely black hole drift why it takes so long it's because of the black hole in reverse time is moving hole is outside the time normally is moving forward because this occasion one full revolution of the galaxy very, very long time. Now let's get in from the hole in the center of our galaxy contralateral side of Exit 6 billion a year Suppose we go back we saw a black hole in the galaxy, using the first 7.5 billion years, let's go back more than a big bang here it is . In fact, if you use the black hole in our Milky Way galaxy 13.5 billion years , because I think we will go back into galaxies pulling everything is growing like a vacuum cleaner . Galaxies carries visual information about the past , just as libraries . So what happens if our galaxy vortex hole closes so fast forward speed because these planets are broken , then the components are multiplied together .

    In today's technology there are nuclear-powered tools they jet airplanes, submarines , ferries, 2 grams of tools such as nuclear energy is consumed in these vehicles the full 2 years . But this means a lot of energy in trying this energy in an uncontrolled nuclear-powered car that could afford it under control and be able to make airplanes . Nuclear energy thinking about how we can get better control I have .
    So what else can be done with the black hole projects , we can travel to the planets in distant places , the human body can do scalpel surgery can be done without interrupting the heart transplant surgery .
    Black holes at the mention of mankind always was scared like the movies black holes planets does not swallow the fact that their dominance large enough to provide form a black hole , we bullets at the speed we get away from the expense and rounds things like breaking progresses so why if you say it's because the earth's rotation is from . The world stops rotating black hole where there is a black hole for this occasion goes away from us . If he tries to keep you away in different ways then they stood on the world in which we begin to drift into a black hole .
    Hasan Şahin .
    E-Mail: hasansahin356@gmail.com
    or
    brute_hakan@hotmail.com
    Mobile: 05377009930
    Cell 2: 05444418301
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47394

    #2
    Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

    Güzel düşünceler
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

    Yorum

    • hasan356
      Junior Member
      • 04-02-2006
      • 22

      #3
      Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

      Evet arkadaşlar konumuz zamanda yolculuk ve alttaki resimlerde gördüğünüz şeyleri açıklayabilirmisiniz? Lütfen resimlere mantıklı bir açıklama getirmeye çalışalım.










      Alıntı yapılan adres: Zamanda Yolculuğun Mümkün Olduğunu Kanıtlayan 17 Ünlü | ListeList.com

      Zamanda Yolculuğun Mümkün Olduğunu Kanıtlayan 17 Ünlü: http://listelist.com/zamanda-yolculuk-unluler/

      Evet arkadaşlar bu konuyla ilgili sormak istediğiniz her türlü soruyu cevaplayabilirim fakat başka forumlarda başıma geldi çok fazla aşağlama ve küfür ediliyo lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde sorularımızı soralım yoksa hiç sormamak susmak daha iyidir...

      Yorum

      • fullcontrol
        Erkan
        • 06-06-2004
        • 2503

        #4
        Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

        çok ilginç karadelik oluşturmak için graviton keşfedilmiş olması gerekir aynı zamanda huggs bozonu tanrı parçacığı keşfedilmiş olması gerekir bunlar olmadan anti madde yada negativ enerjiyi nükler enerjinin verimliliğini kontrol etmek imkyansız! resimdekiler ise ilginç bir teori daha fazla kanıt gerekiyo mesela dna gibi
        Son düzenleme fullcontrol; 15-09-2014, 00:42.

        Yorum

        • ozkandonmez
          Administrator
          • 30-12-2002
          • 47394

          #5
          Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

          Hesaplanan lakin ölçüt açısından şu andaki bilgilerle mümkün olmayan enerji miktarlarına ne zaman ulaşılırsa , işte o gün zamanda yolculuktan bahsedilebilir.
          Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



          HAYDI IPTV YAPALIM

          TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

          LÜTFEN OKUYUN

          Yorum

          • hasan356
            Junior Member
            • 04-02-2006
            • 22

            #6
            Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

            Originally posted by fullcontrol View Post
            çok ilginç karadelik oluşturmak için graviton keşfedilmiş olması gerekir aynı zamanda huggs bozonu tanrı parçacığı keşfedilmiş olması gerekir bunlar olmadan anti madde yada negativ enerjiyi nükler enerjinin verimliliğini kontrol etmek imkyansız! resimdekiler ise ilginç bir teori daha fazla kanıt gerekiyo mesela dna gibi
            Gravition bir cismi veya manyetik alanı ışık hızına çıkardığımızda keşfedebileceğimiz bir enerji biçimi nükleer enerji veya anti madde enejisi ile bu mümkün. Anti maddeyide kontrol etmek içinde yani kontrol altına alabilmek içinde araçta başka bir teknoloji mevcut higgs bozonundan daha güçlü bir enerji şekli. Dna testinede gelince ünlülerin geçmiş zamanında dna testi yapabilecek bir kurum yoktu yani keşfedilmemişti bunun yerine başka birşey denenmeli fakat fotoğraflara baktığınız zaman insanlar çift yaradılırmış sözü ne kadar doğrumuymuş anlıyoruz.

            Zamanda yolculuk mümkün..


            Zamanda yolculuk mümkün? (Time travel is possible?) - MaxiCep


            Zamanda yolculuk mümkün? (Time travel is possible?)


            Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)


            Zamanda yolculuk mümkün? (Time travel is possible?) ? ANINDA TEPKİ


            Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)


            Link paylaşımı yapıyorum umarım yasak değildir diğer forumlardada bu forumun linklerini paylaştım hem burada hem diğer forumlarda sizin için çok faydalı olabilecek bilgiler var umarım linkler silinmez. Özellikle konular için yapılan yorumları okumanızı önemle tavsiye ederim...

            Yorum

            • hasan356
              Junior Member
              • 04-02-2006
              • 22

              #7
              Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

              Originally posted by ozkandonmez View Post
              Hesaplanan lakin ölçüt açısından şu andaki bilgilerle mümkün olmayan enerji miktarlarına ne zaman ulaşılırsa , işte o gün zamanda yolculuktan bahsedilebilir.
              Dünya'da 100 yıl önceki teknoloji ile Türkiye'de 30 yıl önceki teknoloji ile tasarlamayı düşündüğüm araç yapılabilir hatta bugün bile bu aracı yapabilmek için yurt dışına bağlı kalmadan Türkiye'deki malzemeler ile aracın montajını yapabiliriz İstanbul'da Cern labarotuvarından anti maddeyi veya nükleer enerjiyi temin edebiliriz yani tüm malzemeler Türkiye'de mevcut fakat parçaları bir araya getirebilecek beyin yok..

              Yorum

              • fullcontrol
                Erkan
                • 06-06-2004
                • 2503

                #8
                Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                teoride tamam ama antimaddeyi elde etmek mesele dünyanın en pahalı ve üretimi zor olan antimaddeyi kolay yoldan üretimiyle kafayı yorsanız hem buluşlarınızın deney pratik yapma imkyanları olacaktır antimadde ile uraşmak mutlaka engeller getirecektir bunlar deney pratik ile aşılır

                Yorum

                • hasan356
                  Junior Member
                  • 04-02-2006
                  • 22

                  #9
                  Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                  Originally posted by fullcontrol View Post
                  teoride tamam ama antimaddeyi elde etmek mesele dünyanın en pahalı ve üretimi zor olan antimaddeyi kolay yoldan üretimiyle kafayı yorsanız hem buluşlarınızın deney pratik yapma imkyanları olacaktır antimadde ile uraşmak mutlaka engeller getirecektir bunlar deney pratik ile aşılır
                  Bugün anti maddenin fiyatı 65 milyar dolar evet haklısınız çok pahalı bir buluş fakat tasarlamayı düşündüğüm araç nükleer enerji ilede çalışıyor ve gramı 4000 dolar tasarlıyacağım araç bu nükleer enerjiyi 10 yılda anti maddeye dönüştürebilme özelliğine sahip daha önceden size verdiğim linklerdede bunu detaylı olarak anlattım yani bu iş için minimum 4000 dolarlık nükleer enerji şart daha aşağa başka bir enerji olmaz...

                  Yorum

                  • fullcontrol
                    Erkan
                    • 06-06-2004
                    • 2503

                    #10
                    Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                    okadar kolaysa nükleer enerjisiyle ışık hızına ulaşmak nasa bugün bunu yapardı okadar para harcayıp halla fosil yakıtı kullanmazdı

                    Yorum

                    • hasan356
                      Junior Member
                      • 04-02-2006
                      • 22

                      #11
                      Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                      Originally posted by fullcontrol View Post
                      okadar kolaysa nükleer enerjisiyle ışık hızına ulaşmak nasa bugün bunu yapardı okadar para harcayıp halla fosil yakıtı kullanmazdı
                      Bugün denizaltılar, feribotlar, jetler zaten nükleer enerjiyle çalışıyor fakat bu enerjiyi tam olarak verimli kullanamıyorlar ve tam olarak kontrol altında değil. Kontrol altına alamadıkları ve verimli olarak kullanamadıkları içinde hem çevre kirliği oluşuyor hemde yakıt yetersiz kalıyor. Nükleer enerjiyle saniyede 100.000km hıza anti maddeyle saniyede 200 ila 300.000 km hıza çıkılabilir. Size verdiğim linklerde bu soruyu daha ayrıntılı olarak cevaplamıştım bu soru diğer forumlarda soruldu...

                      Yorum

                      • barakuda-sensi
                        Member
                        • 05-04-2008
                        • 1108

                        #12
                        Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                        zamanda yolculuk yapmak insan madde bedeninin ruhların bulunduğu mana alemine geçiş demektir yani öbür dünyaya göçen milyarlarca insanın yapmış oldukları ışık hızının üstünde bir yolculuğu yakalamak demektir oda yaratıcının kanunlarına terstir bunun olması mümkün değildir yani yüce yaratıcı kutsal kitabımız kuranda derki gaybi sadece ben bilirim insan oğlu acizdir böyle bir buluş bulması ölümsüzlüğü bulmak gibi bir şeydir saygılarımla

                        Yorum

                        • hasan356
                          Junior Member
                          • 04-02-2006
                          • 22

                          #13
                          Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                          Originally posted by barakuda-sensi View Post
                          zamanda yolculuk yapmak insan madde bedeninin ruhların bulunduğu mana alemine geçiş demektir yani öbür dünyaya göçen milyarlarca insanın yapmış oldukları ışık hızının üstünde bir yolculuğu yakalamak demektir oda yaratıcının kanunlarına terstir bunun olması mümkün değildir yani yüce yaratıcı kutsal kitabımız kuranda derki gaybi sadece ben bilirim insan oğlu acizdir böyle bir buluş bulması ölümsüzlüğü bulmak gibi bir şeydir saygılarımla
                          Arkadaşlar dini tartışmaya yol açacak sorular sormayalım diğer forumlarda anlattığım bir hikayeyi burada anlatıcam şimdi:

                          500-600 yıl önce çocuk annesine sorar anne kalbin içinde ne var diye annesi Allah bilir oğlum der ertesi gün annesi kalp yetmezliğinden ölür o zamanki doktorlar kalbin içinde ne olduğunu bilseydi annesi hayattaydı o zamanlarda çocuk annesine kuşlar nasıl uçuyor der Allah bilir oğlum der cevabı o zamanlardan bilseydi uçaklar o zaman bulunur biz de uzayda uçuyor olurduk şimdi.

                          Işık hızının üstüne çıkıldığında ruhlar alemine değil o kadar hızlandığınız için birazda teknoloji kullanarak daha kolay karadelik oluşturup kara deliğin içine düşersiniz orası da ruhlar alemi değildir kapkaranlık bir ortamdır.
                          Işık hızının üstüne çıkmak, zamanda yolculuk, ölümsüzlük gibi şeyler yüce yaratıcının kanunlarına ters değildir yüce yaratıcı o kadar acizmiki senin zamanda yolculuk yapmana mani olsun veya fabrikasının filtrelenmemiş atık sularıyla deniz kirleten fabrika sahibi gibi sahtekarmı yüce yaratıcı zamanda yolculuğun veya ölümsüzlüğün üstünü kapatmaya çalışsın istersen denetlemeci gönderelim naylon fatura düzenliyormu bir kontrol etsin ne dersin...

                          Yorum

                          • hasan356
                            Junior Member
                            • 04-02-2006
                            • 22

                            #14
                            Konu: Zamanda yolculuk mümkün… (Time travel is possible…)

                            Evet arkadaşlar bu projeyi bilim insanları ve devletlerle paylaşmaya başladığımdan bu yana başıma gelen olayları anlatıcam şimdi anlatıcam çünkü hala rahatsız ediliyorum. 1 yıl önce büyük 4X4 camları filmli araçlar önce yolumu kesti sonra yollarına devam etti sonra polis aracı yolda normal seyrinde devam ederken beni görünce yavaşladı yanıma yanaştı bir şeyler söylemeye çalıştı ve normal yoldaki seyrine devam etti bu olay 2 sefer oldu sonra haliyle projeyi cep telefonundan e-postayla gönderiyordum önce e-posta adreslerimin şifrelerini çaldılar e-posta kutusuna başka yerlerden giriş yaptıkları içindir herhalde telefon kitlenmeye başladı sonra bana bir e-posta geldi mesajda şüpheli bir e-posta girişi yapıldı giriş yapılan yer almanya siz şuan almanyadan mı giriş yapıyorsunuz dendi eğer almanyada değilseniz lütfen şifrenizi alttaki link'ten değiştirin bende hemen 2 e-posta adresiminde şifresini değiştirdim. Şifre değişikliğinden sonra telefonun kitlenmesi biraz azaldı telefon samsung galaksi note 2 bu marka telefonları kullananlar bilir telefonda hiçbir kitlenme takılma olmaz kullanırken yağ gibi kayar adeta sonra 2. telefonum olan nokia n8 e-postaları attıktan 3-5 gün sonra telefonu şarjdan çektim şarj %100 idi sonra telefonu kapattım işe gittim yarım saat sonra iş yerindeydim arayan olur diye telefonu açayım dedim telefon kapalı olmasına rağmen çok fazla ısınmıştı açtım şarj %100'den %57'ye düşmüştü daha öncedende kapatırdım böyle bir şey olmazdı tamire vermiştim tamirden öncede sonrada kapatırdım ne ısınırdı nede şarj durduk yerde biterdi. Daha sonra ise depresyona girdim (depresyon hastalığı duygusal çöküntü beyninizin radyo anteni gibi her kanaldan ses gelmesidir daha ayrıntılı bilgi için web: Depresyon: Nedenleri, Belirtileri, Tanısı ve Tedavisi | ) her yerden sesler duymaya başladım gece uyurken sırtıma 2'şer 3'er şiş saplıyorlar sanki bu işkenceyi kim yapıyor neden yapıyor dediğimde bir grup kendisine korgeneral diyor bir kişi kendine orgeneral diyor başkasıda şeytan diyor başka bir grupda korgeneralliğin adını lekeliyo bunlar deyip onlara burada söyleyemeyeceğim bir argo isim kullanıyo ve bu olaylar her gece veya gündüz devam ediyo başlarda demek ki teorim projem doğruymuş o yüzden bunlar bana musallat oluyor demiştim fakat sonradan acı vermeye ve rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar demekki benim uğraştığım işlerle uğraşırsanız kendilerine derin devlet diyen bu kişiler rüyanıza bile girip size işkence yapabiliyorlar ve etrafda dolaşıp bana böyle işkence yapıyorlar dediğiniz zaman size gülüyorlar hani nerene işkence yapıyorlar işkence izleri nerede diye şimdi benim yanıma gelseniz sizden bir farkım yok ama beynimde at koşturup futbol maçı yapıyorlar sanki eğer buraya kadar anlattıklarıma inanmıyorsanız benim projeme benzer projeleri etrafta paylaşıp kanlı canlı olarak yaşadığım şeyleri yaşabilirisiniz ama elinizde benimki gibi bir proje yoksa suyla çalışan araba projemi özelden mesaj olarak gönderebilirim ve bu aracı yapmaya çalıştığınızda veya ben böyle araç yatım diye çevrede duyurduğunuzda başınıza gelecek olan şeyleri kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Ayrıca kendilerine derin devlet deyip kendilerince Türkiye'nin avukatlığını yapmaya çalışan bu kişiler ben bu projeyi illa Türkiye için yapıcam diye bir kaide yok eğer siz bu projeyi hayata geçirmek desteklemek isterseniz bana beynimi yıkamaya çalışarak değil Çin'deki yatırımcılar gibi cep telefonu veya e-postayla ulaşın...

                            Yorum

                            • silmarilliono
                              Junior Member
                              • 14-09-2016
                              • 5

                              #15
                              vauvv, çok etkileyici, umarım açılır önün.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X