Makine Halısı İmal Eden Firmalar Nelerden Kaçınmalıdır?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gozde789
    Junior Member
    • 21-05-2014
    • 30

    Makine Halısı İmal Eden Firmalar Nelerden Kaçınmalıdır?

    Bir evi gerçek anlamda içerisinde yaşanılır kılan ve dolduran detaylardan birisi de halıdır. Özellikle soğuk kış aylarında, yerden gelen soğuk havayı keserek odaların içinin sıcak kalmasını sağlayan halı aynı zamanda mobilya, perde ve aksesuarlarınıza uygun olarak seçildiğinde dekoratif anlamda tamamlayıcı bir özelliğe sahiptir. Bu nedenle salon halısı da dahil olmak üzere tüm mekanlarda kullanılacak olan halıların özenli bir şekilde üretilmesi ve seçilmesi gerekmektedir.
    Halı üretimleri el ve makine üretimi olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleştirilebilmektedir. El ile üretilen halıların fiyatları biraz daha pahalı olduğu için genelde fazla tercih edilmemektedir. El ile üretilen halı fiyatları göz önünde bulundurulduğunda çok daha uygun fiyatlara sahip olan makine üretimi halılar ise seri bir şekilde ve makineler tarafından üretildiği için ucuz halı satın almak isteyen kişiler için oldukça idealdir.
    Makine halısı imal eden firmalar halılarının dokunması için kullandıkları ipliklerin kalitesine ve tasarımına uygun iplik seçimine dikkat etmelidirler. Halılar, uzun yıllar boyunca sağlam bir şekilde kullanılabilecek kadar kaliteli olmalı ve tek tek kontrolden geçirilerek herhangi bir defosu olup olmadığı incelenmelidir.
    Makine Halısı
İşlem Yapılıyor
X