Üretim Yapılan Halıların Desen ve Modelleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • gozde789
    Junior Member
    • 21-05-2014
    • 30

    Üretim Yapılan Halıların Desen ve Modelleri

    Firmamızda üretilmekte olan halıların tamamı farklı zevk ve tercihlere sahip olan müşterilerimizin kendi zevklerine göre seçim yapabileceği şekilde tasarlanmaktadır. Böylece sizler için özel olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz halı seçeneklerimizin desen ve modelleri klasik, şık, spor, avangart gibi farklı tasarımlara sahip olmaktadır. Evinizde, ofisinizde, ofisinizde kısacası hangi mekanda olursa olsun kullanabileceğiniz ucuz halı seçeneklerimiz mevcuttur.
    Sizler için özel olarak ürettiğimiz ve tasarladığımız halı seçeneklerimiz ile evinizin dekorasyonunu tamamlayarak eksiksiz mutlu bir yuvaya sahip olabilirsiniz. Halıların, bir mekanın en önemli detaylarından birisi olduğunun bilincinde olduğumuz için üretimini yaptığımız halıların desen ve modellerine büyük bir önem göstermekteyiz. Klasik ve modern çizgilere sahip olan desen seçeneklerimizin yanı sıra oldukça sade modellerimiz de mevcuttur. Dikkat çekici ve gösterişli modeller arayan müşterilerimiz için ise özel olarak tasarladığımız birçok model seçeneğimiz mevcuttur.
    Halı fiyatları konusunda oldukça uygun fiyat seçeneklerine sahip olan ürünlerimiz, uzun yıllar boyunca yıpranmadan kullanabileceğiniz kadar sağlamdır. Firmamızla ya da bayilerimizle iletişim kurarak ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X