Havuz

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • iwebclub
    Junior Member
    • 04-11-2014
    • 1

    Havuz

    Liner kaplamalı prefabrik hazır havuz sistemleri, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaşmaktadır.
    Dünyanın alanında lider markalarını bünyesinde bulunduran Sermed Havuz, Türkiye'nin her köşesine birkaç gün gibi kısa sürede havuz kurulumunu tamamlayarak yüzmenin keyfini; kaliteli malzemesi, şık dizaynı, teknolojik yapısı, ekonomisi ve hızlı servisiyle sizlere sunmaktadır.
    Seramik-betonarme havuzların tüm dünyada uzun ve zor yapım aşamaları, çok yüksek işçilik maliyetleri, yeterli sayılmayan hijyenik koşulları, sıkıntılı bakım şartları yüzünden artık eski popülaritesini yitirmiştir. Sermed Havuz, hızla değişen ve gelişen dünyamızda, prefabrik liner kaplamalı yüzme havuzları ile havuz keyfini doyasıya yaşamanızı, bunu aynı zaman da zahmetsiz, ekonomik ve kalıcı hale getirebilmeyi amaçlamaktadır.

    Sermed Havuz'un betonarme havuzlara oranla daha sağlıklı, daha hijenik, daha pratik, daha dayanıklı, daha ucuz olan prefabrik liner kaplama havuzları, Alman mühendislik ve kalitesiyle üreten MTH Sunnypool firmasının güvencesi altındadır. Almanyadan ithal etmiş olduğumuz bu çelik hazır havuz sistemleri ile sunulan standart havuz şekil ve ebatlarının yanı sıra tamamen yerli üretim olan Fipool serisi havuzlarımız ile isteğe bağlı şekil, büyüklük ve derinlikte, her ihtiyaca ve amaca yönelik ister taşmalı ister skimmerli havuz üretimini yapabilmekteyiz.

    Zeminüstü havuz grubumuz olan Waterline serisi havuzlarımızda 4 m2 den 200 m2 büyüklüğünde ve değişen derinliklerde havuz üreterek sektör de bir ilki gerçekleştirmiştir.

    SermedHavuzbugüne kadar yapımını gerçekleştirdiği yüzlerce yüzme havuzu nun tecrübesi, mühendislerden oluşan yönetici kadrosu, donanımlı beyaz yaka personeli, kalifiye mavi yaka personeli ve kurumsal kimliğiyle havuz ve havuzla ilgili ihtiyacınız olan her konuda sizlere Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesiyle hizmet verme gayretindedir.

    Liner havuz sistemleri, hazır havuz, portatif havuz, prefabrik havuz, pvc havuz gibi bir çok isimle anılmaktadır. Kullanım alanları oldukça yaygındır. Yazlıkların bahçesinde,villa,site,otel ve tesislerde,belediyeye ait park ve bahçelerde, özel okullarda, kolej, anaokulu, yuva ve kreşlerde, özel eğitim, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinde sıklıkla tercih edilmektedir.

    Ruhsat gerektirmeyen tasarımı sayesinde sit alanlarının vazgeçilmez projeleri arasında da yerini almaktadır.

    Sermed Havuz, konusunda tecrübeli satış ekibi, yaşanabilecek sorunlara karşı her zaman hazırlıklı teknik kadrosu, hizmetini koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesiyle uygulayan uzman personeli ile faaliyet gösterdiği sektörlerde öncü ve örnek bir şirketler topluluğu olmak için var gücüyle çalışmaktadır.
    Son düzenleme dispeçer; 03-12-2014, 04:35.
İşlem Yapılıyor
X