Samsung NX1 fotoğraf makinesi özellikleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung NX1 fotoğraf makinesi özellikleri

    Samsung NX1 dijital fotoğraf makinesi özellikleri : Samsung’un yeni 205 Faz Algılama noktalı NX Auto Focus (AF) System III otomatik odaklama sistemi; hızı, çevikliği ve odaklama yeteneği ile yarı-profesyonel fotoğrafçılığın sınırlarını yeniden tanımlıyor. En özel anlar göz açıp kapayana kadar geçse de NX1’in birinci sınıf AF hızı (0,055 san) bu anları yakalayıp yıllarca bütün detaylarıyla hatırlamanızı sağlıyor. Ayrıca sektörde lider 15FPS kesintisiz çekim özelliği, NX1 kullanıcılarının hareketli sahneleri kesintisiz olarak izlemelerini ve çekmelerini olanaklı kılıyor. Geniş Faz Algılama, aynı zamanda NX1’in, kadrajın neresinde olursa olsun bütün nesneleri içgüdüsel olarak takip edebilmesi anlamına geliyor.

    Samsung NX1 dijital kamera özellikleri
    Fotoğrafçılar enstantaneleri tekrar etmeye gerek kalmadan en kısa anları bile yakalayabiliyor, makineyi anında odaklayıp deklanşöre basabiliyor, böylece hız ve esneklik kazanmış oluyorlar. Bu teknoloji özellikle video meraklıları için ideal. NX1 film çekimi sırasında da Faz AF olanağı sağlıyor, böylece ortaya sağlam ve sarsıntısız görüntüler çıkıyor. NX1’in hareketli sahneleri yakalamadaki ustalığı, görüntüyü otomatik olarak en doğru anda çeken yeni akıllı Samsung Auto Shot (SAS) özelliği ile daha da artıyor. NX1’in yeni DRIMe V işleyicisi sayesinde ileri donanım algoritmaları, yüksek hızlı hareketleri tanıyabiliyor ve deklanşör gecikmesini gerçek zamanla eşleştirebiliyor.


    Samsung yüksek hızlı görüntü işlemci
    NX1’in EVF’yi destekleyen DRIMe V görüntü işleyicisi, deklanşör gecikme süresini yalnızca 0,005 saniyeye indiriyor ve böylece EVF çekilen sahneyi neredeyse hiç gecikme olmadan, gerçek zamanlı olarak yansıtıyor. Dokunmatik 3 inç FVGA Super AMOLED ekran parlak bir aydınlatmaya ve doğal görünüşe sahip. Üzerinde LCD panel bulunan tek kompakt kamera sistemi olan NX1’nin UI senkronize durum ekran penceresi WB, sürücü ve pil durumu gibi birçok gelişmiş fotoğraf makinesi ayarını gösteriyor, böylece fotoğraf makinesi çok daha hızlı ve kolay bir şekilde kumanda edilebiliyor. Wi-Fi özelliği bulunan NX1 en hızlı ve ileri bağlanabilirlik özelliklerine ek olarak kablosuz yayın üzerinden kullanıcıların UHD TV’de 4K filmler izlemesini mümkün kılıyor. Olağanüstü veri aktarım hızıyla kullanıcılar herhangi bir gecikme olmadan, hızlı bir biçimde hem büyük fotoğrafları hem de Full HD videoları gönderebiliyorlar. Ayrıca NX1 dünyanın ilk Bluetooth desteğine sahip kompakt sistem fotoğraf makinesi olma özelliğine sahip.

İşlem Yapılıyor
X