Sony 4K XDCAM PXW-FS7 video kamera

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Sony 4K XDCAM PXW-FS7 video kamera

    Super35 CMOS sensörlü ilk kamera Sony 4K XDCAM PXW-FS7 : Sony, Super35 CMOS sensörlü ilk 4K XDCAM kamerası olan PXW-FS7'nin lansmanını gerçekleştirdi. XDCAM ailesinin 4K Quad Full HD ve Full HD süper ağır çekim yapabilen yeni üyesi, üstün görüntü kalitesi ve rakipsiz kayıt formatı seçenekleri isteyen belgesel, video klip, çevrimiçi içerik ve kurumsal film yapımcıları için tasarlandı. PXW-FS7'nin 11,6 milyon piksel Super35 "Exmor" CMOS sensörü etkileyici hassasiyet, sığ alan derinliği, yüksek sinyal-gürültü oranı sunuyor ve ışığın az olduğu durumlarda harika performans veriyor. Kamera 600 Mbit/sn'ye kadar 4:2:2 10 bit örneklemeyle QFHDi kayıt yapabiliyor ve XAVC Intra, LongGOP ve MPEG HD422 gibi çeşitli kayıt formatlarını destekliyor.

    Sony 4K XDCAM PXW-FS7 ideal ergonomik tasarımlı video kamera
    Yeni kamera, omuzda saatler boyunca rahatça taşınabilecek ve çok çeşitli yaratıcı çekim seçenekleri sağlayacak şekilde geliştirildi. Kamerayla birlikte gelen tutma yeri, kolayca ayarlanabilen vizör ve tamamen yalıtılmış, pres döküm magnezyum gövde, tozlu, nemli ortamlarda ve hareketli uygulamalarda sağlam bir kullanım deneyimi sağlamak amacıyla tasarlandı.


    Sony 4K XDCAM PXW-FS7 video kamera özellikleri
    PXW-FS7'de Sessiz Odak Teknolojisi ve Elektrikli İris Kontrolü gibi işlevlerden yararlanan Sony'nin devrim niteliğindeki α Mount Sistemi bulunuyor. Sony'nin lanse ettiği bir diğer ürün de yanında verilen yeni E Mount motorlu yakınlaştırma lensi FE PZ 28-135 mm F4 G OSS (SELP28135G) ve günümüzün video prodüksiyon ekiplerinin gereksinimleri için ideal olan PXW-FS7K. Kullanıcılara ayrıca Farklı markaların adaptörleri ile başka lensler kullanma esnekliği de sunuluyor.


    E-mount lens sistemi destekli Sony 4K XDCAM video kamera
    PXW-FS7 E mount lens sistemini kullanıyor ve kamerayla birlikte dünyanın ilk 35 mm tam kare değiştirilebilir motorlu yakınlaştırma lensi olan yeni E mount lens FE PZ 28-135 mm F4 G OSS (SELP28135G) veriliyor i.. Sabit F4 değerine; İris, Yakınlaştırma ve Odaklama kontrolü için bağımsız halkalara sahip olan yeni E mount motorlu lens, toza ve neme karşı dayanıklı. SteadyShot sabitleme özelliğine ve minimum odak titremesine sahip olan SELP28135G'de çekim sırasında yakınlaştırma ve odaklama gürültüsünü önlemek için Sony'nin yeni SSM (Süper Sonik Dalga Motoru) bulunuyor. Ayrıca Sony'nin isteğe bağlı LA-EA4 A mount lens adaptörü, çok çeşitli yüksek kaliteli A mount lenslerle uyumluluk sağlıyor ve hızlı, rahat kullanım için PXW-FS7'nin otomatik odaklama işlevinden yararlanıyor.
İşlem Yapılıyor
X