Avea'ya "Yılın En İyi BT Yönetimi” ödülü

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Avea'ya "Yılın En İyi BT Yönetimi” ödülü

    Avea, “Yılın En İyi BT Yönetimiödülünü Barselona’da aldı.

    BT yönetimi ve otomasyon alanında 2014 yılında gerçekleştirdiği başarılı projelerle öne çıkan Avea, Barselona'da düzenlenen Discover 2014 etkinliğinde "Yılın En iyi BT Yönetimi" ödülüne layık görüldü.Avea'nın aldığı ödülde hayata geçirdiği projelerin başarısı, ölçülebilirliği ve ölçeklenebilirliği belirleyici oldu.
    Avea Teknoloji Operasyonları adına alınan ödül için, Avea Teknoloji Operasyonları Grup Direktörü Nazım Efe, "Avea olarak uluslararası bir organizasyonda çalışmalarımızın ödüle layık görülmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken gelişen ihtiyaçları göz önüne alarak ölçeklenebilirliği ön planda tutan yaklaşımımız ve sürekli performans ölçümünü mümkün hale getiren ölçülebilir kalite anlayışımızla, operasyonel mükemmelliyet ve müşteri deneyimi ve memnuniyeti için çalışıyoruz" dedi.
    Avea'ya ödül kazandıran projeler şöyle:
    Proaktif Raporlama: Avea akıllı telefon uygulamalarını ve iş uygulamalarını kullanan son kullanıcıların ve abonelerin deneyiminin izlenmesini, ölçümlenmesini ve iş servislerinin yönetimine odaklı BSM ürünü üzerinde raporlanmasını sağlıyor. Böylece müşterinin yaşadığı olumsuz deneyimlere erken müdahale imkanı doğuyor.
    Zengin Otomasyon Çözümleri: Süreç, sunucu ve ağ otomasyonuyla ayda yaklaşık 4 bin 200 saatlik işgücü kazanımı sağlanıyor. Sistem ayrıca uygulama, sistem ve ağ katmanlarında da zengin otomasyon olanakları sunuyor.
İşlem Yapılıyor
X