Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar


    “Galaxy Unpacked 2015″ bu sene eş zamanlı olarak ABD’de düzenlenmeyecek

    Samsung, sadece Barcelona’da etkinlik düzenleyecek…

    Samsung, dün yeni etkinlik duyurusunu gerçekleştirerek, 1 Mart tarihinde İspanya, Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2015 içerisinde “Galaxy Unpacked 2015″ etkinliğini gerçekleştireceğini duyurdu.Güney Kore merkezli firmanın bu yeni etkinlikte üst düzey iki modelini gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Bu cihazlar büyük ihtimalle Galaxy S6 ve Galaxy S Edge adları ile duyurulacak.Benzer teknik özellikler içeren cihazlar, ekran özellikleri ile birbirinden ayrılacak. Galaxy S Edge’nin Eylül ayında sunulan Galaxy Note Edge gibi kavisli ekran ile geleceğini söyleyebiliriz.Geçtiğimiz sene MWC 2014’de yine Unpacked etkinliği düzenleyen firma, Galaxy S5 modelini duyurmuştu. Bu etkinlik İspanya Barcelona’da gerçekleştirirken, eş zamanlı olarak ABD’de de etkinlik karşımıza gelmişti.Bu sene Samsung cephesinden gelen bilgilere göre böyle bir şey olmayacak. Firma sadece İspanya Barcelona’da etkinlik düzenleyecek.Üst düzey donanım özellikleri ile geleceğini söyleyebileceğimiz yeni cihazlar, alüminyum çerçeve tasarımına sahip olacaklar. Önceki modellere göre daha premium bir görüntü çizilecek ve parmak izi tarayıcı, kalp ritm takip sensörü gibi özellikle de yeni amiral gemisinde yer almaya devam edecek.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

    Samsung'un Note 4'ü tanıtması sonrası gözler amiral gemisi serisinin gelecek cihazın Galaxy S6'ya çevrildi. Cihaz hakkında henüz hiçbir sızıntı bulunmamasına rağmen, iddialar ve söylentiler çoktan başladı bile.
    Samsung Galaxy S6 hakkında son iddialar ise cihazın göz tarama sensörüne sahip olası yönünde. Galaxy S6'nın ön kamerasının yanında konumlandırılacağı söylenen göz tarama sönsörünün akıllı telefonlarda büyük bir devrim yaratacağı ve Apple'ın parmak izi okuma teknolojisine rakip olacağı iddia ediliyor.

    Söylentilerde Galaxy S6'nın, göz tarama sensörü, kalp atım sensörü, parmak izi okuyucu, metal kasa, Quad HD ekran ve 4 GB RAM ile geleceği iddia ediliyor. Ayrıca başka bir iddiada ise cihazın yeni tanıtılan Exynos 7 Octa işlemci ile geleceği belirtiliyor.
    Samsung Galaxy S6'nın hakkında henüz hiçbir resmi bilgi ya da sızıntı bilgi bulunmasa da, cihazın 2015'in ikinci çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

      Galaxy Alpha'ya Mankenli Tanıtım!

      Samsung'un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy Alpha, Hollandalı bir manken tarafından ilgi çekici bir reklam filmi ile tanıtıldı. Reklamlar Avrupa televizyonlarında yayında.

      24.10.2014 / 09:30 Samsung'un akıllı telefon ailesine katılan Samsung Galaxy Alpha yeni bir reklam filmi ile tekrar karşımızda. Samsung'un tasarım ve görünüm konusunda daha dikkatli davrandığını söylediği Galaxy Alpha, bu iddiaya yaraşır bir reklam filmiyle taçlandırılmış. iPhone 6 ile sıkı bir yarışa giren Samsung, Alpha'nın reklamında Hollandalı manken Doutzen Kroes'i kullanmış ve cihazın "kendine has tarz sahipleri" için özel bir ürün olduğuna dikkat çekilmiş.
      Video tahmin edebileceğiniz gibi bir mankenin "medyada görülen yüzleri" temasını seçmiş ve Doutzen Kroes'i arkadaşları ile bir partideyken resmetmiş. Kroes katıldığı partide eğlenirken yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy Alpha ile bolca selfie çekiliyor, süper hızlı oto fokus özelliğini kullanıyor ve limuzininde yeni Alpha ile konuşuyor. Reklam ile ürün için sunulan slogan ise "Your Style, Your Alpha" olmuş.
      Samsung Galaxy Alpha, 720p destekli 4.7 inç Super AMOLED ekran, Samsung'un sekiz çekirdekli işlemci yongaseti Exynos 5430, 2 GB RAM ve 12 megapiksel çözünürlüğe sahip arka yüz kamerası ile üretim bandına girdi. Galaxy Alpha, parmak izi okuyucu, nabız ölçer gibi son zamanların olmazsa olmaz özelliklerine de sahip.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

        IFA 2014'ün gözde ve en çok dikkat çeken cihazlarından biri olan ve "Samsung Galaxy Note Edge Ön İncelemesi" başlıklı yazımızda sizler için incelediğimiz Samsung Galaxy Note Edge, Güney Kore'de satışa sunuldu.
        Teknik anlamda neredeyse Galaxy Note 4 ile birebir aynı özellikleri sunan Galaxy Note Edge, tasarımda önemli farklılıklara sahip.

        Özellikle Note Edge'in bir yanında bulunan kavisli kenar, bildirim görüntüleme, uygulama ve hızlı ayar kısayollarının kullanımını da kolaylaştırarak, dikkatleri üzerine çekiyor.
        Önde 5.6 inç boyutunda Quad HD ekran, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip Galaxy Note Edge, Güney Kore'de SK Telecom ve KT taşıyıcılarının aracılığı ile satışa sunuldu.

        1000 Dolar fiyata sahip olan Galaxy Note Edge'in ülkemize gelmesi durumunda, oldukça yüksek bir fiyata sahip olacağını tahmin edebiliyoruz.
        Ne yazık ki "Note Edge Türkiye'ye Gelmeyecek mi?" başlıklı yazımızda sizlere belirttiğimiz gibi ülkemize gelme ihtimalinin düşük olduğu Note Edge'in, gelse bile sınırlı sayıda olacağı belirtiliyor.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

          Samsung'dan 6 İnçlik 4K Ekran!

          Samsung'un muhtemelen Galaxy Note 5 modelinde kullanacağı düşünülen 6 inç büyüklüğündeki 4K çözünürlüğündeki ekranıyla ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

          OLED
          teknolojilerini mobil ürünlerinde yıllardır yaygınlıkla kullanan
          Samsung
          , aklımıza
          Super AMOLED
          terimini kazımayı da başarmıştı.
          Yeni mobil ekranlar üzerinde çalışmaya devam eden firmanın, ekran konusundaki yol haritası ortaya çıktı.
          2K / QHD tam benimsenmedi fakat 4K gündemde!

          Mobil cihazlarda hızla artan çözünürlük, inanılmaz seviyelere gelmiş durumda. Koskoca televizyonlarda ve bilgisayar monitörlerinde yıllarca
          HD
          ya da
          Full HD
          gibi çözünürlükler kullanan kullanıcılar, akıllı telefonlarda
          5 inç
          seviyesindeki ekranlarda
          2K
          çözünürlüklere çıkmış durumda.
          Bilgisayarları bile zorlayan bu ekran çözünürlüğü, mobil cihazların donanımlarına da pek yararlı geldiği söylenemez. Tüketicilerin de
          HD'denFull HD m
          odellere geçişte olduğu gibi,
          2K
          ekran çözünürlüğüne sahip modellere geçiş konusunda çok istekli olmadığı görülüyor.
          Fakat bunlar üreticileri durdurmak konusunda yeterli değil.
          Sharp ve LG ile kıyasıya rekabet

          Özellikle
          IPS
          tabanlı iki büyük mobil ekran üreticisi konumundaki
          Sharp
          ve
          LG
          ,
          4K
          çözünürlüğünde mobil ekranlar konusunda çalışmalara başlamıştı.
          Samsung
          da rakiplerinin gerisinde kalmamak için çalışmalara başladı.
          5.9 ya da 6 inç ekran

          Büyük ihtimalle önümüzdeki yılın
          Ekim / Kasım
          ayında satışa sunulacak olan Galaxy Note 5 modelinde kullanılması muhtemel
          5.9
          ya da
          6 inç
          büyüklüğündeki yeni ekran, 4K çözünürlüğünde olacak.
          PenTile dizilimi bırakacağı söylenen Samsung, yerine elmas dizilime geçecek. Samsung'un elmas dizilimi adını verdiği yeni altpiksel tasarımı, esasında PenTile ile benzer mantığa sahip.
          PenTile yerine Elmas dizilim

          Ömür olarak diğer altpiksellere göre kısa olan mavi altpikseller, yeni elmas diziliminde daha az kullanılıyor. Az kullanımın görüntüyü etkilememesi için, daha büyük bir altpiksel formunda sık bir elmas biçiminde mavi altpikseller işleniyor.
          Daha uzun ömürlü olan yeşil altpikseller ise iki sık ve büyük birim arasında kaldığı için oval bir görünüm kazanıyor. Esasında en az kullanılan yeşil altpikseller, büyük olduğu için en çok gözüken birim olarak öne çıkıyor.
          Yeni nesil grafik işlemcilerin, 4K çözünürlüğe destek sunması bekleniyor. Bu ekran çözünürlüklerine sahip modellerin çıkması için en erken 2015'in son çeyreği gibi tarihler öngörülüyor.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6
            Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

            Samsung'un yakında tanıtacağı Galaxy S6 Edge modeli AnTuTu testinde görüntülendi. Sızıntıya göre Galaxy S6 Edge çok güçlü donanıma sahip olacak.

            Samsung, Mobil Dünya Kongresi’nde Samsung Galaxy Unpacked 2015 etkinliğini yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Bu etkinlik için bir de görsel yayımlayan Samsung, Galaxy S6’nın yanında Galaxy S6 Edge modelini de tanıtacağının sinyallerini vermişti.
            Güçlü donanımı ve kişiselleştirilebilen kenarlı ekranlı Note Edge modeli ile büyük ilgi toplayan firmanın Galaxy S6 Edge ile ne gibi sunacağı merak ediliyordu. 1 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte sahne alacak olan Galaxy S6 Edge etkinlikten günler önce AnTuTu testinde görüntülendi.AnTuTu Benchmark’te yer alan özellikler Galaxy S6 Edge’in üst düzey bir performans sunacağının sinyallerini veriyor.
            Sızıntıya göre Galaxy S6 Edge; 14 nm teknolojisi ile geliştirilmiş Samsung Exynos 7420 işlemciye, Mali T760 grafik birimine, 3GB RAM’e, 32GBdepolama birimine, 5.0 Megapiksel selfie ön kameraya ve 20 Megapiksel arka kameraya ve 5.1 inç büyüklüğünde 1440X2560 (576 ppi) çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak.

            Güncel Android 5.0.2 sürümü ile çıkışını gerçekleştirecek olan Galaxy S6 Edge’in tasarımının Note Edge ile aynı olacağını düşünüyoruz. Bakalım Samsung yeni cihazında eksik görülen noktaları elden geçirip daha rahat kullanım sunabilecek mi?

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #7
              Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

              Samsung'un müzik servisi Samsung Milk Music, Android platformunun ardından şimdi de web tabanlı olarak müzikseverlerin hizmetine sunuldu.


              Click here to view the original image of 580x330px.
              Samsung'un başarılı müzik hizmeti olarak tanınan Samsung Milk Musicartık çok daha geniş bir kitleye ulaşabilecek. Şimdiye kadar sadece Android platformundaki Samsung Galaxy cihazlarda kullanılabilen Milk Music servisi web tabanlı olarak da beğeniye sunuldu. Şirket bu sayede bu özel platformu daha da yaygın hale getirebilecek.
              Hem ücretsiz hem de üyelik seçenekli iki ayrı şekilde hizmete sokulan web tabanlı Samsung Milk Music doğal olarak tasarım açısından da yenilenmiş. Çok daha geniş ve sade bir arayüz ile gelen Milk Music web sürümü alt kısımda kontrol şeması ve üstte ise müzik parçası ayarları ile merhaba diyor. Kullanıcıları "i" simgesine tıklayarak sanatçı ve şarkı hakkında detaylı bilgi de alabiliyor.

              Click here to view the original image of 932x466px.

              Milk Music tabanlı kanallar üzerinden istedikleri şarkıları dinleyebilen web kullanıcıları, şarkıları farklı istasyonlara taşıyıp buradan da
              erişebiliyor. Kendi şarkılarınızdan oluşan kanallar da yaratabildiğiniz servis,favoriler, ses ayarları ve geliştirilmiş arayüzle daha iyi bir destek
              sunuyor.

              Samsung'un müzik hizmeti olan Milk Music, premium üye olmak ve sınırsız içeriğe kavuşmak isteyenlerden ise aylık 3.99 dolar talep ediyor. Böylece reklamların olmadığı, şarkı atlama limitinin kaldırılabileceği ve offline olarak da müzik dinleyebileceğiniz bir sürüme kavuşmuş oluyorsunuz.
              Samsung'un dikkat çekici servisinin Spotify ve benzeri örnekler karşısında ne kadar şansı olduğu ise tartışmaya açık.
              Samsung Milk Music'e buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #8
                Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

                Ülkemiz Galaxy S5 kullancıları için iyileştirme güncellemesi yayınlandı

                Şebeke ve Kies üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme birçok iyileştirmeyi beraberinde getiriyor.


                Samsung’un Galaxy S5 için bir süre önce Avrupa’da başlattığı Android 5.0 Lollipop iyileştirme güncellemesi ülkemiz kullanıcılarıyla buluştu. OTA ve Kies üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme 397MB boyutunda. Performans güncellemesiyle birlikte Galaxy S5 kullanıcıları Lollipop sonrası yaşadıkları takılmalardan büyük oranda kurtulurken; RAM kullanımında da ciddi oranda bir düşüş yaşanıyor. Güncelleme sonrası ayrıca sessiz mod geri geliyor.
                Galaxy S5 sahipleri cihazlarında Ayarlar> Cihaz Hakkında> Yazılım Güncellemeleri yolunu takip ederek ya da Kies uygulamasını kullanarak en güncel Android sürümünü telefonlarında tecrübe edebilirler.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #9
                  Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

                  Samsung, yeni amiral gemisi için bir güncelleme yayınladı. Güncelleme özellikle performans ve stabilite odaklı olarak gelmekte.

                  Kısa bir süre önce Samsung, 2015 için en önemli iki akıllı telefon modelini sundu. Mart ayı başında Mobil Dünya Kongresi içerisinde gerçekleştirilen “Galaxy Unpacked 2015″ etkinliğinde duyurulan cihazlardan bir tanesi Galaxy S6 olarak firmanın yeni amiral gemisi olurken, diğer model de bu cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu olan Galaxy S6 edge oldu.

                  Duyurunun ardından Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge hemen satışa sunulurken, yüksek satış rakamları ile de firmanın yüzünü güldürüyor.
                  Samsung, diğer bir yandan kısa süre içerisinde bu cihazları için güncelleme desteğini de en üst seviyede sürdürürken, gelen bilgilere göre Avrupa’da Galaxy S6, yeni bir güncelleme aldı. OTA üzerinden yüklenebilen güncelleme sonrası Android 5.0.2 kalırken, bu güncellemenin cihazın performansı için bazı geliştirmeler içerdiği belirtilmekte.
                  Galaxy S6 için sunulan yeni firmware güncellemesinin dosya boyutu 138.32MB ve listeye göre cihaz stabilitesini arttırıyor, bazı hataları düzeltiyor, yeni ya da daha gelişmiş bazı özellikler içeriyor, ayrıca performans iyileştirmesine yönelik geliştirmeler sunuyor.

                  Güncelleme yapım numarası ise G920FXXU1AODG olarak belirlenmiş.
                  Galaxy S6 akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili Samsung Exynos 7420 yonga seti, 32GB/64GB/128GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera olarak sayabiliriz.

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #10
                    Konu: Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

                    Samsung’un ilgi gören modeli Galaxy A5 için güncelleme Polonya sonrasında şimdi de Rusya’da yayınlandı.

                    Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemini kullanan firmalar, 2015 ile birlikte yeni akıllı telefon modellerini bu sürüm ile sunarken, ayrıca farklı modeller için güncelleme haberleri de gelmeye devam ediyor. Samsung, bu konuda öne çıkmaya çalışan bir firma olurken, üst seviye modelleri yanı sıra orta seviye modelleri de Android Lollipop güncellemesine kavuşuyor.

                    Samsung’un güncelleme bilgisi gelen cihazlarından bir tanesi de Galaxy A5 olmakta. Bu akıllı telefon orta seviye özellikleri, metal çerçeve tasarımı ve premium görünümü ile geçtiğimiz sene sonbaharda gün yüzüne çıkmıştı. Akıllı telefon Türkiye ile birlikte dünya genelinde bir çok ülkede büyük ilgi görüyor.
                    Yaklaşık bir aydan biraz uzun bir zaman önce Samsung Galaxy A5 (SM-A500FU) akıllı telefon için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesinin Polonya’da sunulmaya başlandığı bilgisi gelmişti. Şimdi de ikinci ülke Rusya oldu ve güncelleme Rusya pazarında bulunan Galaxy A5 akıllı telefon için yayınlandı. Ancak bu kez SM-A500F model numarası için geldi.
                    Yeni güncelleme 920MB dosya büyüklüğüne sahip ve hem OTA yolu ile hem de KIES üzerinden yüklenebiliyor. A500FXXU1BOF5 yapım numarasına sahip olan firmware güncellemesi yapım tarihi ise 17 Haziran olarak görülmekte.
                    Yeni Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi ile Google Materyal Tasarım gibi Lollipop’un yenilikleri gelirken, kilit ekranı ve bildirim alanında iyileştirme ve geliştirmeler, batarya ve performans açısından da geliştirmeler, bu yeni güncelleme ile sunuluyor.

                    Yorum

                    • mehmet karalýlar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #11
                      Samsung'un merakla beklenen iki cihazı Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modelleri FCC onayından geçerken ve Hindistan'daki Zauba sitesinde görüldü.Şu anda en çok konuşulan telefonlardan biri şüphesizOnePlus 2, oldukça iyi özellikleri bizlere daha uygun fiyata sunması beklenilen OnePlus 2 için tüm dünya merakla 27 Temmuz'u bekliyor olsa da ülkemize resmi olarak giriş yapamayacağı için Türk teknolojiseverler tarafından dikkatler daha çok Samsung tarafına kaymış durumda.

                      Samsung'un iki üst seviye telefonu Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinin tanıtımı ardından beklenen Galaxy Note 5, yanına kardeşi Galaxy S6 Edge Plus modelini de alarak gelecek olması daha bi merak onsuru olmalarına yol açtı. Başlarda söylenti olarak geçen S6 Edge Plus modeli FCC onayından geçmesi ile beraber gerçek bir telefon olduğu da ortaya çıkmış oldu.





                      Yukarıda gördüğünüz görsellerden de anlaşılabileceği üzere Galaxy Note 5'n model numarası SM-N920P, Galaxy S6 Edge Plus ise SM-G928P model adını alacak. Ülkemizde Q harfi ile gördüğümüz model numarasında bulunan son harfin b olması ise Amerikan operatörüSprint'e işaret ediyor. Yani bu onaylar Sprint için çıkacak modeller için verilmiş. Ancak yine de ülkemizde de görebileceğimiz bu iki modelin çıkışının da kesinleştiğini söyleyebiliriz.

                      Normalde IFA fuarlarında tanıtımı yapılan Note serisinin yine bu fuarda tanıtımı yapılması bekleniyordu, ancak büyük ihtimalle de 12-13 Ağustos gibi Ağustos ayının ikinci haftasında bu iki model için özel bir lansman yapılabileceği de konuşuluyor.





                      Bu lansmanları yapılacak olan cihazlardan Note 5'in daha önce sizlere haberimizden detaylıca açıkladığımız gibi 5.7 inç QHD/2K Super AMOLED ekran, Exynos 7422 çipset, 4GB RAM ve4.000mAh batarya gibi özellikler ile gelmesi bekleniyor. 16MP ya da 20MP arka ve 8MP ön kameraile donatılacak olan cihazın genel kanı olarak sevileceği buradan belli oluyor gibi.

                      Bir diğer model olan S6 Edge Plus ise 5.5 inçlik QHD/2K Super AMOLED ekran, Snapdragon 808 ve/veya Exynos 7422 çipseti, 4GB RAM gibi detaylara sahip olabilir.

                      Ayrıca adı her ne kadar Galaxy S6 Edge Plus olarak geçse ve Note'tan ayrı bir cihazmış hissi uyandırıyor olsa da S6 Edge Plus modelinin bir nevi Note Edge 2 olduğunu da belirtmiş olalım. Yani bildiğimiz Note serisinin kıvrımlı modeli olacak olan S6 Edge Plus'ın tasarım çizgileri olarak Note yerine S6 modellerine benzeyecek olması sebebiyle böyle bir isimlendirilme düşünülmüş olabilir.





                      Son olarak yukarıda da görebileceğiniz gibi Hintli Zauba sitesinde ortaya çıkan bu görsele göre SM-N920F model kodlu Galaxy Note 5, Kuzey Kore'den Hindistan'a test edilmek üzere getirildiği anlaşılıyor. Buradaki en önemli detay ise cihazın test edilmek üzere Hindistan'a girişinden ziyade36.339 INR olan, Dolar şeklinde 572 Dolar'a ve TL olarak ise 1.550TL'ye tekabül eden fiyatı olduğunu söyleyebiliriz.

                      Tabii direkt olarak bu fiyatı düşünmek hata olur. Çünkü çok rahat biçimde 2.000TL'yi aşacak olan Note 5'in yanı sıra S6 Edge Plus ise 3.000TL civarlarına dayanacak hatta aşacak gibi bir hisse sahip olduğumu söylemeliyim. Tabii bunları lansman sonrası netleştireceğiz. Bakalım nasıl bir fiyat politikası ile karşımıza çıakcaklar.

                      Yorum

                      • mehmet karalýlar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #12
                        Güney Kore merkezli Samsung’un yaklaşan amiral gemileri görüntülendi.

                        Son haftalarda teknoloji dünyasında Samsung Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Bu iki cihaza ait ilk canlı fotoğraflar da internete sızdırıldı.
                        Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Apple’ın İphone 6S ve İphone 6S Plus modelleri ile rekabete girmemek için iki yeni amiral gemi akıllı telefonunu planlanan tarihten erken duyurmaya hazırlanıyor. Samsung’un hazırlıkları devam ederken Galaxy S6 Edge+ ve Galaxy Note 5 isimleri ile gün yüzüne çıkması beklenen iki telefona ait canlı fotoğraflar internet ortamına sızdırıldı.

                        Samsung Galaxy Note 5, yuvarlatılmış köşeleri ve beyaz rengi ile boy gösterirken Galaxy S6 Edge+ ise ondan daha küçük boyutlarda fiziksel home tuşu ve altın sarısı rengi ile dikkat çekiyor. Fotoğraflarda dikkat çeken bir başka ayrıntı ise cihazların Android 5.1.1 Lolipop sürümü yüklü olarak geldiği oluyor.
                        Samsung’un ikinci yeni akıllı telefonu Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ne zaman tanıtılacak henüz bilinmiyor. Fakat gelen bilgilere göre 13 Ağustos tarihinde bir etkinlik düzenlemeye hazırlanan Samsung, merakla beklenen amiral gemi akıllı telefonlarını tanıtabilir...

                        Yorum

                        • mehmet karalýlar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #13
                          Galaxy Note 5 Çok Daha da Güçlü Güvenlik Yazılımıyla Gelecek

                          Samsung firması Galaxy Note 5 için oldukça daha da güçlü bir Güvenlik sistemi üzerinde çalışıyor.

                          Samsung firmasını yapmış odluğu bir araştırma içerisinde karşımıza çıktığı kadarıyla beraberinde ise firmanın yeni gelecek olan Note modeli olan Galaxy Note 5 üzerinde güvenlik yapılarının oldukça artacağını açıklanıyor.
                          Oberthur Technologies firmasını yöneticilerinden Didied Lamouche’un göstermiş olduğu ufak bir sunum içerisinde Galaxy Note 5’in daha da güvenlik bir yapı olarak karşımıza çıkacak ek olarak çekirdek olarak CPU ile bağlantılı olacağı açıklandı. CPU ve tümleşik cihazların arasında daha da hızlı bir bağlantı kurmaya sağlayan bu sistem, Çok daha hızlı bir parmak izi okuyucusu barındırıyor.
                          Lamouche, Bu sistem hakkında ise “ şu anda İspanya ve Polonyo başta olmak üzere Avrupa’da üç ya da dört banka ile bu sistemin yerleştirilmesi için görüşmelerimizin son noktasına geldik.” Dedi.

                          Yorum

                          • mehmet karalýlar
                            Senior Member
                            • 02-06-2009
                            • 11564

                            #14
                            Samsung, iki yeni üst seviye akıllı telefon modelini 13 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyuracak

                            Teknoloji dünyasında oldukça önemli bir yere sahip olan Samsung, bir çok farklı kulvarda sunduğu cihazlarla adından söz ettirirken, özellikle son dönemde akıllı telefon modelleri ile ortalığı kasıp kavurmakta. Her sene bir çok yeni model sunan firma, üst seviye modelleri ile daha çok dikkatleri üzerine çekiyor.

                            Geçtiğimiz Mart ayı başında firma İspanya, Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi, MWC 2015’de kendi “Unpacked” etkinliğini gerçekleştirirken, iki yeni akıllı telefon modeli olarak Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’yi resmi olarak duyurmuştu.
                            Şimdi de firma yeni bir Unpacked etkinliği ile daha karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Samsung, resmi olarak yeni “Galaxy Unpacked” etkinliğini duyururken, bu yeni etkinliği tarihini de 13 Ağustos olarak belirlemiş. Ayrıca düzenleneceği yer de New York Lincoln Center olacak.
                            Samsung’un etkinlik davetiyesine baktığımızda kavisli ekran ya da tasarıma sahip cihazın geleceği yönünde ipuçları şekiller üzerinden gelmekte.
                            İddialara göre Samsung, iki yeni akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirecek. Bunlardan bir tanesi S-Pen destekli Galaxy Note 5 olacak ve diğeri de iki yanı kavisli ekran içeren tasarımı ile Galaxy S6 edge+ olarak gelecek. Bu cihaz Galaxy S6 edge’nin büyük versiyonu olacak.
                            Her iki cihazın da üst düzey donanım özellikleri ile geleceği belirtilirken, Galaxy Note 5, Samsung’un yeni Exynos 7422 yonga setinden güç alacak. Diğer taraftan 4GB bellek içerecek olan cihazlar, bu açıdan da firmanın duyuracağı 4GB sistem belleği içeren ilk modeller olacaklar.

                            Yorum

                            • mehmet karalýlar
                              Senior Member
                              • 02-06-2009
                              • 11564

                              #15
                              Samsung Android 5.1.1 güncellemenin sorunlarını gidermek için yeni güncelleme yayınlamaya başladı

                              Güney Kore kökenli Samsung, geçtiğimiz Mart ayında yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve onun kavisli ekranlı versiyonu Galaxy S6 Edge akıllı telefonu İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi MWC 2015’de resmen duyurdu. Nisan ayından itibaren de tüm dünyada satışa sunulan Galaxy S6 akıllı telefon yoğun ilgi gördü.
                              Galaxy S6 akıllı telefon, Android 5.1.1 güncellemesini aldıktan sonraki ilk güncellemesi alacak. Android 5.1.1 güncellemesinin ardından yaşanan bazı sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefleyen yeni güncelleme, 230MB boyutunda ve G920FXXU2BOG8 geliştirme kodu ile geliyor. Fransa’da verilmeye başlanılan yeni güncellemenin kısa sürede tüm dünyada yayınlanması bekleniyor.

                              Batarya performansında problem yaşanan Galaxy S6 akıllı telefonda bu güncelleme ile bu sıkıntı sona erecek. Ayrıca cihazın performansında da gözle görülür bir iyileşme olacak. Galaxy S6 için gelen güncellemenin Galaxy S Edge versiyonu içinde gelmesi bekleniyor.
                              Türkiye’de önemli bir kullanıcı kitlesine sahip olan Galaxy S6 akıllı telefonun ülkemizde ne zaman yeni güncellemeyi alacağı henüz bilinmiyor. Gelen söylentilere göre bir kaç gün içinde tüm dünyada yayınlanacak. Akıllı telefonunuza güncellemenin geldiğini kontrol etmek istiyorsanız eğer, cihazın Ayarlar bölümüne sonrada cihaz hakkında ki bölümünü tıklayarak bakabilirsiniz.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X