Samsung ürünleri hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #46
    CES 2017 fuarına bomba gibi girmeye hazırlanan LG, bu etkinlikte tam 6 farklı akıllı telefonu duyurabilir. İşte LG'nin tanıtması beklenen yeni modelleri!



    Her yıl en yeni Teknoloji ve ürünleri gördüğümüz CES fuarı, bu yıl da binlerce kişinin ve onlarca farklı firmanın katılımıyla gerçekleşecek.
    Bu firmalardan biri olan LG, gelen bilgilere göre orta segment için çıkartma yapacak ve fuarda tam 6 akıllı telefon birden duyuracak.
    LG hangi modelleri tanıtacak?

    Henüz resmi olmamakla birlikte LG'nin tanıtması beklenen yeni telefonları şu şekilde listeleniyor.
    -LG K3: 4.5 inç ekran, 5 MP arka 2 MP ön kamera ve 2100 mAh batarya
    -LG K4: 4.7 inç ekran, 8 MP arka 5 MP ön kamera ve 2500 mAh batarya
    -LG K8: 5.0 inç HD ekran, 13 MP arka 5 MP ön kamera ve 2500 mAh batarya
    -LG K10: 5.3 inç HD ekran 2.5D cam teknolojisi, 5 MP geniş açı selfie kamerası ve parmak izi okuyucusu
    -LG X-Power 2: 5.5 inç HD ekran, 13 MP arka kamera 5 MP ön kamera ve 4500 mAh batarya
    -LG X-Calibur: IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılık, 4100 mAh batarya.
    -LG Stylus 3: 5.7 inç ekran, 32 GB dahili depolama alanı, 3,200 mAh batarya, 13 MP arka 5 MP ön kamera.
    Özelliklerinden de anlayabileceğiniz üzere bütçe dostu fiyatlarıyla öne çıkacak modeller arasından özellikle X-Calibur modeli dikkat çekici. Çünkü LG bugüne kadar IP68 sertifikasını amiral gemisi cihazlarında dahi kullanmamıştı.
    Bakalım CES 2017 fuarı bizlere neler gösterecek.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #47

      Samsung, son ayında yer aldığımız 2016 senesinde pazara bir çok akıllı telefon sunarken, özellikleGalaxy S8 ve Galaxy S8 edge firmanın en büyük itici gücü olan modeller oldu. Galaxy Note7 adındaki bir modelini de Ağustos ayında sunan firma, bu cihazının batarya problemleri ile sarsılmış ve piyasadan toplatılan, satışı ve üretimi durdurulan akıllı telefon firmaya oldukça büyük zarar vermişti.Samsung, 2017'de sunacağı modellerle zararı azaltma peşinde ve en önemli model de Galaxy S8 adındaki amiral gemisi cihaz olacak. Bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelirken, şimdi de ekranı için önemli detaylar ortaya çıktı.Samsung, Galaxy Note7 edge modelinde Y-OCTA adındaki teknolojiyi ilk kez kullanmıştı. Bu teknoloji ne yazık ki Galaxy Note7'nin iptal edilmesi ile pazarda yer alamadı. Ancak Galaxy S8 ile tekrar oyuna dahil olabilir
      Galaxy S8 büyük ihtimalle iki farklı versiyon olarak gelecek. Gelecek sene Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması beklenen cihaz üst düzey donanım özellikleri ile sunulacak.Endüstri içerisinde gelen bilgiler Y-OCTA'nın yeni üretim teknolojisi sunduğunu ve bu sayede de Samsung'un ekran üretim maliyetlerini düşüreceği yönünde. Ayrıca Synaptics, 1mm cam altında bile çalışabilen yeni optik parmak izi tarayıcısını duyurdu ve bu sensörün de Galaxy S8 de kullanılabileceği ifade ediliyor.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #48
        Samsung Cloud PC'ye Geliyor

        Samsung, Samsung Cloud depolama hizmetini bu yılın başlarında Galaxy Note 7 ile tanıttı. Gelen son bilgilere göre 2017’de PC’lerde bu yeni bulut depolama özelliği kullanılacak.


        Cloud hizmeti, Samsung cihaz kullanıcılarına herhangi bir USB kablosu olmadan çalışan bir yedekleme ve geri yükleme seçeneği sunuyor. Takvim, notlar ve kişiler gibi özel bilgilerin yanı sıra bazı üçüncü taraf uygulamalar da destekleniyor. Başlangıçta kullanıcılar, kişisel dosyalar için 15 GB ücretsiz bulut depolama alanına sahip olurken ihtiyaç olması hainde daha fazla alan da satın alınabiliyor.

        Tüm Samsung Cihazlara Gelmeyecek!

        Bulut depolama ile ilgili en önemli detay uygulamanın Samsung'un akıllı telefonlarıyla sınırlı olması. Ayrıca Samsung'a bulut hizmetinin bilgisayarlarda da bulunması gerekiyor. Bu sayede kullanıcıların dosyalarına ve dokümanlarına bilgisayarlarında erişmesi de mümkün oluyor. Fakat bilgisayar kurulumu zorunlu değil. Ancak belgelere online olarak erişilebilmesi adına PC uygulaması kolaylık sağlıyor.

        Samsung tarafından böyle bir hamlenin yapılması telefonların yedeklenmesi sağlayacak ve bilgi kaybının yaşanmasını önleyecek. Kişiler fotoğraflarından rehberine kadar tüm bilgilerini yedekleyebilecek. Üstelik sistemin en cazip yanlarından birisi de cihaz yükseltmelerinde de önceki telefondaki tüm ayarların yeni telefona aktarılabilecek olması. Böylece tek bir uygulamanın kullanılması kişilerin artık depolama ve yedekleme konusunda sorun yaşamasını önleyecek. Bu bakımdan uygulamanın kısa sürede yüksek kullanıcı sayısına ulaşması bekleniyor.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #49
          Galaxy S8 Nisan'da Gelebilir!

          Galaxy S8 için gelen son bilgilerde cihazın çıkışının Nisan ayına ertelenebileceği belirtildi.


          Samsung'un Galaxy S8'in piyasaya sürülmesi konusunda son günlerde farklı iddialar gündeme getiriliyor. İlk raporlarda Samsung’un Note 7’de yaptığı hatayı yapmamak adına sıkı tutacağı belirtilirken telefonun Mart ayında piyasaya çıkabileceği belirtilmişti. Fakat son bilgiler bu konuda daha da ileri bir tarihi gösteriyor.

          Toplantı Sonucu Değiştirdi

          Samsung tarafından yapılan strateji toplantısı sonrasında ise çıkış tarihinde küçük bir değişiklik yapıldığı iddia edildi. İddiaya göre S8'in çıkışı Nisan ayına kadar ertelenebilir ve tanıtım ve satış başlangıcı New York olabilir. Bu, yaklaşık bir aylık bir erteleme anlamına geliyor ve marka adına gerekli kontrollerin yapılması için makul bir süre.

          Farklı Değişiklikler Gelecek!

          Galaxy S8 için farklı konumlanan parmak izi okuyucusu, çıkarılmış home tuşu, çıkarılan 3.5mm kulaklık girişi konuşulan iddialar arasında. Fakat kuşkusuz konuşulanlar sadece bir iddia ve Galaxy S8'in Nisan ayında çıkmama ihtimali var.

          Samsung Temkinli Davranacak

          İddialar her ne olursa olsun Samsung adına kesin olarak söylenebilecek bir şey varsa o da markanın temkinli olacağı. Özelikle Note 7 için yapılan hızlı işlemler sonuçların çok kötü olmasına neden olurken Galaxy S8 ile birlikte böyle bir hatanın yapılması beklenmiyor. Zira markanın en güçlü amiral gemilerinden birisi olan Galaxy S8 ile böyle bir hatanın yapılması zararın karşılanamamasına dahi yol açabilir.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #50
            Samsung, LG İle Batarya İçin Anlaştı

            Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan hata sonrasında batarya konusunda işini şansa bırakmayan Samsung, LG ile önemli bir anlaşma aşamasında.


            Samsung tarafından 2017 yılı itibariyle piyasaya sunulacak cihazlarda LG bataryaları ile piyasaya çıkılacağı belirtildi. Bu bakımdan 2017 yılı itibariyle Samsung, batarya teknolojisinde cihazlarını LG’ye etmiş olacak. Bu çalışmalardan iyi bir sonucun elde edilmesi Samsung’u rahatlatacak ve özellikle batarya konusunda daha profesyonel bir firmanın tercih edilmesi yaşanacak olumsuz olayları da önleyebilecek.

            Özellikle Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan patlama sonrasında Samsung oldukça zorlu bir süreçten geçerken yüksek oranlarda cezalar ödemek durumunda kalmıştı. Bu bakımdan daha fazla mağduriyetin yaşanmaması adına Samsung tarafından batarya konusunda şimdiden önlemler aldı. 2017 yılında piyasaya sunulacak Galaxy S8 modeli ile birlikte bu işbirliğinin başlaması ve artık Samsung marka cihazlarda LG bataryaların görülmesi bekleniyor.

            Detaylar Net Paylaşılmadı

            Anlaşmanın detayları ve hangi modelleri kapsayacağı tam olarak belirtilmemiş olsa da yapılan resmi açıklamalarda tüm Samsung cihazlarında bu bataryaların kullanılabileceğinin mesajları veriliyor.

            Spekülasyonlar Bitmedi

            Böyle bir iş birliğinin duyurulması gündemde farklı spekülasyonlara yol açtı. Öyle ki Galaxy Note 7 modellerinde yaşanan patlamalar sonrasında Samsung'un bu konuda çözüm bulamadığı ve LG’yi seçerek bataryaların sorunsuz hale getirmeyi amaçladığı belirtiliyor. Fakat Samsung cephesinden resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı bu konuda kesin olarak bir şey söylemek zor.

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #51
              Samsung J7 2017 Göründü!

              Samsung tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü Galaxy j7 2017 telefon için bluetooth sertifikasyon işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.


              Samsung 2017 yılında piyasaya sunacağı telefonlar için hazırlıklarını son aşamalara getirirken özellikle telefonların sertifikasyon süreciyle satışa hazır hale getirildiği öğrenildi. Galaxy j7 2017 akıllı telefon için bluetooth sertifikası için müracaat yapan Samsung telefon adına gerekli olan belgeleri temin ederken bu işlemler sırasında telefonların özellikleri de öğrenildi.

              Özellikle telefonun teknik özelliklerinin nasıl olacağı ve Galaxy J serisinin nasıl devam edeceği merak edilirken paylaşılan bilgiler sayesinde telefonun pek çok farklı özelliği öğrenildi. Yapılan paylaşımlara göre telefondan en önemli detay işletim sisteminde saklı.

              Android 7 İle Gelecek

              Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile gelecek telefon bu açıdan kullanıcıların yeni işletim sistemine denemesini sağlayacak. Dünya genelinde Android Nougat işletim sistemine yönelik büyük bir ilgi bulunurken yapılacak bu geliştirme ile birlikte kullanıcılar yeni işletim sistemini direk yeni j7 serisiyle elde edebilecek.

              Telefonda 5.5 inç büyüklüğünde dokunmatik bir ekran, full HD çözünürlük ve Samsung'un geliştirdiği özel işlemci yer alacak. 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamerası ile sunulacak telefonda kamera kalitesi de oldukça ideal. Telefonun batarya kapasitesi ise 3 bin mAh. Özellikler bakımından telefonun oldukça gelişmiş donanım setine sahip olacağı da görülürken performans anlamında Samsung işi şansa bırakmak istememiş gibi görünüyor.

              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #52
                Pembe Samsung Galaxy S7 Edge Hindistan'da Görüldü

                Samsung, bu yılın nisan ayında Galaxy S7, S7 Edge için Pink Gold olarak tanılanan pembe rengi resmen piyasaya sundu.


                Bu ayın başlarında Samsung, Hindistan’da ilk olarak Galaxy S7 Edge için Blue Coral olarak adlandırılan mavi rengi piyasaya sürerken şimdi daha çok kadınların ilgisini çekecek bir Samsung Galaxy S7 Edge Pembe versiyonu sunuldu.

                Hindistan’da satışa çıkartılan cihaz için 50.900 Rs. Fiyat belirlenirken şimdi Galaxy S7 Edge için pembe ile birlikte siyah, altın, gümüş gibi seçenekler mevcut.

                Samsung Galaxy S7 Edge Özellikleri Neler?

                5.5 inç HD (2560 × 1440 piksel) 534 PPI Süper AMOLED ekran

                Octa-Core Exynos 8 Octa 8890 (2.3GHz Dörtlü + 1.6GHz Quad) işlemci

                4GB LPDDR4 RAM, 32 / 64GB dahili bellek, microSD ile 200GB'a kadar genişletilebilir hafıza

                Android 6.0 (Marshmallow)

                Hibrid SIM (nano + nano / microSD)

                LED flaşlı 12MP arka kamera, f / 1.7 diyafram, Akıllı OIS

                5MP ön kamera, f / 1,7 diyafram

                Nabız ölçer, Parmak izi sensörü, Barometre

                IP68 derece su ve toz direnci

                Boyutlar: 150.9 x 72.6 x 7.7 mm; Ağırlık: 157g

                4G LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.2 LE, GLONASS ile GPS, USB 2.0, NFC

                3600mAh pil, hem kablolu hem de kablosuz (WPC ve PMA) şarjda hızlı şarj

                Galaxy S7 Edge için 32GB yeni pembe altın versiyon sadece Hindistan’da satışta olduğu için Rs üzerinden fiyatlandırılıyor. 50.900 RS etikete sahip olan cihazın piyasada ilgi görmesi bekleniyor.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #53
                  2017'de bir çok yeni akıllı telefon pazara sunulacak ve geçtiğimiz dönemlerde de olduğu gibi özellikle de Samsung'un sunduğu akıllı telefonlar dünya genelinde yüksek satış rakamlarına ulaşacak. Samsung'un giriş seviyesinde sunduğu Android modeller arasında ise Galaxy J ailesi ön plana çıkıyor ve Galaxy J (2017) akıllı telefonlar da çok yakın zamanda resmi olarak duyurulacak.



                  Samsung'un yeni Galaxy J (2017) ailesi içerisinde yer alacak akıllı telefon modellerinden birisi de Samsung Galaxy J7 (2017) olacak ve bu akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Sızıntıları ile adından söz ettiren @Onleaks ile 91mobiles tarafından bu cihaza ait olduğu kaydedilen render görseller ve ayrıca bir de video yayınlandı.

                  Tasarımda en dikkat çeken şeyin ise cihazın arkasında kamera ve LED flaş kısmında yer alan metalik şerit olmakta. Ayrıca herhangi bir hoparlör ızgarası da kamera da görülmüyor.



                  Yeni Samsung Galaxy J7 (2017) akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran içerecek.

                  Akıllı telefonun sistem belleğinin 2GB ve dahili veri kapasitesinin de 16GB olabileceği ifade edilirken, ayrıca Samsung Galaxy J7 (2017) 13MP arka kamera içerecek. Akıllı telefonda Selfie kamerası önde 5Mp olarak konumlandırılacak ve bataryanın da 3.000mAh olacağı iddia ediliyor.

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #54
                    Samsung Galaxy A5 (2017) Görüntüleri Sızdırıldı

                    Kasım ayında Samsung Galaxy A5'in (2017) siyah, altın, pembe ve mavi olmak üzere dört renkle geleceği kesinleşirken şimdi telefonun basın görüntüleri sızdırıldı.


                    Bu sabah gelen bilgilerde telefonun dört farklı renkteki basın fotoğrafları dağıtıldı. Telefonun görünümüne ek olarak, bugünkü yeni sızıntı da telefonun teknik özellikleri de ortaya çıktı. Fotoğrafların kaynağına göre, Galaxy A5 (2017), 1080 x 1920 çözünürlüklü 5.2 inç ekrana sahip olacak.

                    Samsung Galaxy A5 (2017) Teknik Özellikleri Neler?

                    Octa-core 1.8GHz CPU ve Mali-T860 MP4 GPU'lu, Exynos 7880 yonga seti telefonun en önemli donanımları arasında. 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ile birlikte gelecek telefon, performans anlamında oldukça başarılı. Telefonda dikkat çeken önemli bir detay ise arka ve ön kameraların her ikisinin de 16MP kalitede gelmesi. 3000mAh'lik bir batarya düşük kalsa da telefonun hızlı şarj özelliği ile bu konuda çok büyük bir problem yaşanması bekleniyor.

                    Samsung Galaxy A5 (2017), 7.8mm ince bir tasarıma sahip. Parmak izi tarayıcısı ve IP68 sertifikasyon derecesi de telefonun ek özelliklerinden olacak. Özellikle IP68 telefonun yaklaşık 30 metre derinliğe kadar su içerisinde sorun yaşamadan kalabilmesini sağlayacak.



                    Samsung Galaxy A5 (2017) Ne Zaman Tanıtılacak?

                    Telefonun önümüzdeki ay Las Vegas'ta düzenlenecek CES’te tanıtılması bekleniyor. Üstelik CES'te A5’in yanı sıra Samsung Galaxy A3 (2017) ve Samsung Galaxy A7 (2017) de bekleniyor.

                    Yorum

                    • mehmet karalılar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #55


                      CES 2017 ile birlikte bu seneye de hızlı giren Samsung, yeni akıllı telefon modelleri olarak Galaxy A (2017) ailesini resmi olarak duyurdu. Bu eni cihazlar Galaxy A3 (2017), Galaxy A3 (2017) ve Galaxy A3 (2017) olarak adlandırılırken, önümüzde MWC 2017 var ve bu etkinlikte de Galaxy S8 ve Galaxy S8 edge modellerinin duyurulabileceği ifade ediliyor.Diğer taraftan hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene içerisinde de çoğu kez Samsung'un katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönünde bilgiler geliyordu. Henüz Samsung cephesinden bu konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama gelmezken, farklı bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.Kısa bir süre önce hatırlanacağı üzere Samsung'un katlanabilir akıllı telefon ile ilgili olarak patent başvuruları ortaya çıkmıştı. Samsung'un Project Valley olarak yeni katlanabilir akıllı telefonunu geliştirdiği ifade edilirken, cihazın pazara ise Galaxy X adı ile sunulabileceği kaydedilmekte.Bu yeni Galaxy X akıllı telefonun teknik özelliklerinin ise üst düzey olacağı belirtilmekte. Yine iddialara göre Samsung'un bu yeni katlanabilir akıllı telefonunun ekranı 4K çözünürlük içerecek. Ayrıca parmak izi yüz ve avuç içi izi olmak üzere değişik biyometrik güvenlik seçenekleri de sunacak.Çin'de Weibo üzerinden gelen yeni bilgilere göre Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X'i bu sene içerisinde 3. ya da 4. çeyrekte pazara sunacak. Ancak henüz bu konuda kesin bilgi bulunmadığını da son olarak ekleyelim.

                      Yorum

                      • mehmet karalılar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #56
                        Samsung CES 17'de A5 2017'yi Tanıttı

                        Samsung CES 2017’de tanıttığı A serisi ile birlikte yeni bir dönemi daha başlattı.


                        Samsung tarafından CES 2017'de yapılan tanıtımlarda A serisinin 2017 yılında sunulacak versiyonları gösterildi. Galaxy A5 için yapılan tanıtımlar oldukça ilgi çekerken yeni özellikleri ve yenilenen tasarımıyla A5 2017 yılında da yeniden dikkat çeken telefon modellerinden birisi olmaya devam edecek.

                        Telefonu için yapılan incelemelerde özellikle telefonun suya karşı daha dayanıklı hale getirilmesi dikkatlerden kaçmıyor. Üstelik A serisinde artık standart olarak parmak izi okuyucusuna yer verilirken A5 modelinde de bu parmak izi okuyucusu daha güvenli bir telefon sunuyor. Telefon için yapılan tanıtımlarda telefonda yer alan özellikler ise şöyle açıklandı;

                        5.2 inç boyutlu Super AMOLED ekran 1920 x 1080 çözünürlük

                        146.1 x 71.4 x 7.9mm ölçüler

                        16 Megapiksel ön ve arka kamera

                        Cat.6 LTE modem

                        Sekiz çekirdekli 1.9 GHz frekans hızına sahip işlemci

                        3 GB RAM

                        32 GB dahili hafıza

                        256 GB destek sunan MicroSD kart

                        IP68 sertifikası

                        Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac desteği,

                        Bluetooth 4.2, ANT+, USB Type-C ve NFC gibi bağlanabilirlik seçenekleri

                        3000 mAh batarya

                        Telefon için duyurualn bu özelikler, önceki versiyonlara göre çok daha iyi bir telefonun hazırlandığını bizlere gösteriyor. Bakalım yeni telefonlar piyasada ne kadar ilgi görecek.

                        Yorum

                        • mehmet karalılar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #57
                          Samsung 120 milyon Galaxy J ve A Satmayı Hedefliyor!

                          Samsung'un Güney Kore'deki ana sayfasında yeni bir rapor yayınlandı. Rapor oldukça iddialı.


                          Samsung için sızdırlan yeni bir rapor, şirketin 2017'de 20 milyon Galaxy A telefonu satmayı hedeflediğini gösterdi. Üstelik sadece bu değil. Galaxy J serisinin satış hedefi çok daha yüksek ve beklentiler 100 milyon satış.

                          Bunlar Samsung'un iç satış hedefleri olsalar bile, kesin olarak tutturulması noktasında garanti verilmesi mümkün değil. Şirketin amiral gemisi olmayan cihaz serileri için bu kadar güçlü iddialarda bulunması da oldukça dikkat çekti.

                          A Ve J Serisi Yüksek Satışa Ulaşabilir!

                          Galaxy A (2017) serisi telefonlar geçen hafta piyasaya sürüldü ve özelikle su ve toz direncine sahip olmaları ile dikkat çekti. Ayrıca Galaxy S7'i anımsatan bir tasarım dili ile birlikte AMOLED ekranlar ve parmak izi tarayıcıları da cihazları cazip hale getiren detaylar arasında yer aldı.

                          Bugüne Kadarki Satışlar Tatmin Edici!

                          Galaxy J telefonlarının özellikle Hindistan ve Güney Amerika gibi gelişmekte olan pazarlarda çok başarılı olduğunu söylemek mümkün. Bu açıdan daha da geliştirilen ve donanımlı hale getirilen J ve A serisinde yüksek satış rakamlarına erişim sağlanabilmesi mümkün. Samsung özelikle Note 7 sonrasında çıtayı daha da yükseltirken, gözler yeni satış yılına çevrildi.

                          Yorum

                          • mehmet karalılar
                            Senior Member
                            • 02-06-2009
                            • 11564

                            #58
                            Galaxy J serisi ile beraber Türkiye’nin en çok satan telefon serisi olan Galaxy A’nın 2017 versiyonlarının Türkiye satış fiyatları da belli oldu!
                            Samsung’un Galaxy S ve Galaxy Note serisi popüler olsa da satış bazında Türkiye’de özellikleGalaxy J ve Galaxy A serisi çok daha dikkat çekiyor. Orta seviyeye premium hissiyatı getirten ve özellikleriyle dikkat çeken Galaxy A ve uygun fiyatlı sağlam bir fiyat/performans canavarı denebilecek Galaxy J serisi yenilenirken Galaxy A3, Galaxy A5 ve Galaxy A7’nin 2017 versiyonları Türkiye’de ön satışa çıkmasıyla fiyatları da belli oldu.


                            N11’de ön satışa çıkan Galaxy A3 1.599TL, Galaxy A5 1.999TL ve Galaxy A7 ise 2.299TLfiyatlandırmaya sahip olacak. 30 Ocak 2017’de kargoya verileceği bilgisi geçilen Galaxy A serisi görünüşe göre Şubat ayı içerisinde de teknoloji mağazaları ve operatörler tarafından satışa çıkarılacak.


                            Samsung’un orta seviyeye premium özelliklerini getirdiği Galaxy A serisinin 2017 versiyonları birçok yenilikle beraber geldi. 5.7 inçlik A7, 5.2 inçlik A5 ve 4.7 inçlik A3 modellerini yenileyen Samsung, 16MP kamera, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık ile Type-c portu ile satışa sunacak.
                            Siyah Gökyüzü, Altın Kum, Mavi Sis ve Şeftali Bulutu adını verdiği 4 farklı renk seçeneği ile gelen cihazlar 256GB’a kadar da MicroSD kart desteği sunacak. MST ve NFC desteği de sunan telefonların teknik özellikleri ise şu şekilde;
                            Samsung Galaxy A7 Teknik Özellikleri




                            5.7 inçlik Full HD (1920x1080 piksel) çözünürlüğündeki Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A7 (2017), 1.9GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi (+MicroSD), hem önde hem de arkada olmak üzere 16MP f/1.9 diyafram açıklığı sunan kamera, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık, 3.600mAh batarya ve Android 6.0.1 işletim sistemi ile geliyor.
                            156.8 x 77.6 x 7.9mm boyutlarında olan telefon, USB Type-C, Bluetooth 4.2 ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac bağlantı teknolojileri ile 4.5G’de Cat 6’yı destekleyecek. Türkiye'deki satış fiyatı ise 2.299TL olarak belirlendi.
                            Samsung Galaxy A5 Özellikleri




                            5.2 inçlik Full HD (1920x1080 piksel) çözünürlüğündeki Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A5 (2017), tıpkı A7 gibi 1.9GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci, 3GB RAM, 32GBdepolama kapasitesi (+MicroSD), hem önde hem de arkada olmak üzere 16MP f/1.9 diyafram açıklığı sunan kamera, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık, 3.000mAh batarya ve Android 6.0.1işletim sistemi ile geliyor.
                            146.1 x 71.4 x 7.9mm boyutlarında olan telefon, USB Type-C, Bluetooth 4.2 ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac bağlantı teknolojileri ile 4.5G’de Cat 6’yı destekleyecek. Türkiye satış fiyatı ise 1.999TL olarak belirlendi.
                            Samsung Galaxy A3 Özellikleri




                            4.7 inçlik HD (1280x720 piksel) çözünürlüğündeki Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A3 (2017), farklı olarak 1.6GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi (+MicroSD), arkada 13MP f/1.9 ile önde 8MP f/1.9 diyafram açıklığı sunan kamera, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık, 2.350mAh batarya ve Android 6.0.1 işletim sistemi ile geliyor.
                            135.4 x 66.2 x 7.9mm boyutlarında olan telefon, USB Type-C, Bluetooth 4.2 ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac bağlantı teknolojileri ile 4.5G’de Cat 6’yı destekleyecek ve Türkiye'den 1.599TL'den satışa çıkacak.
                            Sonuç olarak özellikle Galaxy A7 ile Galaxy A5 birbirlerine oldukça yakın cihazlar olurken, büyük ekran isteyenler için A7, normal ekran isteyenler için ise A5 tercih edilebilecek. Galaxy A3 ise uygun fiyatlı ve üstün özellikli bir model olarak dikkat çekecek. Oldukça gelişmiş ve günümüz koşullarındaki tüm gereksinimlere sahip olan Galaxy A’nın 2017 aiesi, bu sene de fazlasıyla ilgi göreceğe benziyor.
                            ....

                            Yorum

                            • mehmet karalılar
                              Senior Member
                              • 02-06-2009
                              • 11564

                              #59

                              Samsung Galaxy J2 Ace akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

                              Samsung, Galaxy J2 Ace adındaki yeni 4G VoLTE destekli modelini duyurdu.
                              Samsung, akıllı telefon pazarının en önemli firmalarından birisi ve yeni sene ile birlikte de bir çok modelini sunmaya başladı bile. Yeni Galaxy A (2017) modelleri gün yüzüne çıkarken, ayrıca Galaxy C7 Pro adındaki bir başka cihaz da firmanın resmi web sitesinde listelenmişti. Sadece bununla da kalmayan firma, ayrıca Galaxy J3 Emerge adındaki bir modelini daha ortaya çıkarmıştı.

                              Cihaz bombardımanına devam eden firmadan şimdi de yeni bir başka model daha geldi. Bu akıllı telefon Galaxy J2 Ace olarak adlandırılırken, cihaz dünyanın en büyük pazarlarından birisi olan Hindistan'da resmi olarak duyuruldu.
                              4G ve ayrıca VoLTE desteğine de sahip olan Samsung Galaxy J2 Ace akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü de qHD olarak belirlenmiş. Ayrıca akıllı telefon 1.4Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6737T yonga setinden güç alıyor.
                              Yeni akıllı telefonda 1.5GB sistem belleği yer alıyor ve işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta. Çift SIM kart desteği yeni Galaxy J2 Ace akıllı telefonda bulunuyor ve ayrıca 2.600mAh batarya da cihaz da konumlandırılmış.
                              8MP arka kamera içeren akıllı telefon altın, siyah ve gümüş renkler içerirken, fiyat da $124 (INR 8,490) olmakta. Bugün itibari ile Galaxy J2 Ace satın alınabilecek.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X