Samsung S6 ya genel olarak baktık

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung S6 ya genel olarak baktık


    Galaxy S6’nın renkleri detaylanıyor

    Samsung Galaxy S6 hangi renkler ile gelecek?

    Samsung’un, yeni amiral gemisi Galaxy S6’yı sunmasına oldukça az süre kaldı. Teknoloji devi firma, üst düzey donanım özellikleri yanı sıra iddialara göre tamamen alüminyum malzeme ya da alüminyum çerçeve tasarımı ile yeni cihazını sunacak.İddialar ve ortaya çıkan yeni bilgiler, Samsung’un MWC 2015’de 2 Mart tarihinde düzenleyeceği, Galaxy Unpacked 2015’de sadece Galaxy S6’yı değil ayrıca bu modelin kavisli ekranlı özel bir bir versiyonu olarak Galaxy S Edge modelini de tanıtacağını gösteriyor.Galaxy S6 için bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın renkleri olacağı iddia edilen renkler ortaya çıktı. Buna göre Galaxy S6, dört farklı renk ile gelecek. SamMobile üzerinden glen haberlere göre bunlar Galaxy A modellerinde olduğu gibi Dark Blue, Blue-Green, White ve Gold olacak.Blue-Green rengin, Samsung için yeni bir renk olduğunu belirtelim. Diğer renkler farklı cihazlarda kullanılmışlardı.Galaxy S6 ve Galaxy S Edge, iddialara göre 5″ civarında 2560×1440 piksel Quad HD ekran, 3GBbellek, 32GB, 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi, 64-bit sekiz çekirdekli Samsung Exynos7420 yonga seti, 20MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 5.0 Lollipop işletim sistemi özelliklerine sahip olacak.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: Samsung S6 ya genel olarak baktık

    Samsung'un Note 4'ü tanıtması sonrası gözler amiral gemisi serisinin gelecek cihazın Galaxy S6'ya çevrildi. Cihaz hakkında henüz hiçbir sızıntı bulunmamasına rağmen, iddialar ve söylentiler çoktan başladı bile.
    Samsung Galaxy S6 hakkında son iddialar ise cihazın göz tarama sensörüne sahip olası yönünde. Galaxy S6'nın ön kamerasının yanında konumlandırılacağı söylenen göz tarama sönsörünün akıllı telefonlarda büyük bir devrim yaratacağı ve Apple'ın parmak izi okuma teknolojisine rakip olacağı iddia ediliyor.

    Söylentilerde Galaxy S6'nın, göz tarama sensörü, kalp atım sensörü, parmak izi okuyucu, metal kasa, Quad HD ekran ve 4 GB RAM ile geleceği iddia ediliyor. Ayrıca başka bir iddiada ise cihazın yeni tanıtılan Exynos 7 Octa işlemci ile geleceği belirtiliyor.
    Samsung Galaxy S6'nın hakkında henüz hiçbir resmi bilgi ya da sızıntı bilgi bulunmasa da, cihazın 2015'in ikinci çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Konu: Samsung S6 ya genel olarak baktık


      Samsung Galaxy S6 akıllı telefon 5 inç ekran ile gelebilir

      Samsung’un amiral gemisi hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

      MWC 2015’e yaklaşık 1 aylık süre kaldı ve İspanya Barcelona’da her sene düzenlenen etkinlik, özellikle akıllı telefon ve tablet pazarının nabzını tutuyor. Bu sene de etkinlik yeni duyurulara ev sahipliği yapacak ve bu duyuruların başında da Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6 yer alıyor.Samsung’un yeni amiral gemisi oldukça merak edilirken, bu cihaz için yeni bilgiler ardı arkasın kesilmeden karşımıza gelmeye devam ediyor. yeni bir bilgi daha Hindistan üzerinden geldi. Ülkeye giriş yapan gümrüklü malların izlenebildiği ve cihazlar hakkında bir çok kez ilk bilgilerin geldiği Zauba’da Galaxy S6 ortaya çıktı.Test amacı ile Hindistan’a 2 adet akıllı telefon giderken, SM-G920V model numarasına sahip bu cihazın Galaxy S6 olabileceği belirtiliyor. Dikkat çeken nokta ise cihazın ekran büyüklüğünün 5″ olarak yer alması. Önceki model 5.1″ ekran ile gelmişti.Diğer taraftan kısa süre önce UAProf üzerinden de ekran çözünürlüğünün 2560×1440 piksel Quad HD olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca kesin olmayan bilgilere göre 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili Samsung Exynos 7420 yonga seti, 3GB sistem belleği, 20MP arka kamera gibi özelliklerle gelecek.Zauba’ya baktığımızda cihazın fiyatının ise 25.169INR (Yaklaşık 405$) olarak belirlendiği görülmekte. Diğer bir model ise SM-G920F olarak yer alırken, bu cihazın ise fiyatı ise biraz daha düşük olarak yer almakta. O modelde ise ekran boyutu belirtilmemiş.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Konu: Samsung S6 ya genel olarak baktık

        Samsung Davetiyeleri Gönderdi!

        CES 2015'e sayılı günler kala şirketler de özel etkinliklerini duyurmaya başladı. Samsung, organizasyon kapsamında gerçekleştirieceği etkinliklerin basın duyurusunu dağıttı.

        Dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan Consumer Electronics Show'a (CES) artık sayılı günler kaldı. 6-9 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik öncesi sunumlar için şirketler erken adım atıyor.
        Tarihler belli oldu
        Koreli teknoloji şirketi Samsung da CES 2014'ün başlamasından 1 gün önce düzenleyeceği 2 etkinlik ile fuara güçlü girmeye hedefliyor. Samsung'un CES 2015'te ne gibi yeniliklerle tüketicilerin karşına çıkacağı bilinmese de, gerçekleştireceği sunumların ve toplantıların tarihleri belli oldu.

        Basın davetiyeleri gönderildi
        Şirketin hazırladığı basın davetiyeleri 5 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek iki önemli etkinliğe yönelik Her iki toplantı da Las Vegas'ta gerçekleşecek. İlk basın toplantısı 14.00'da, sonraki sunum ise 18.30'da başlayacak. Akşamki görüşmede şirket CEO'sun toplantıyı yöneteceği verilen bilgiler arasında. Bakalım Samsung, CES için nasıl sürpizler hazırladı?

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Konu: Samsung S6 ya genel olarak baktık


          “Galaxy Unpacked 2015″ bu sene eş zamanlı olarak ABD’de düzenlenmeyecek

          Samsung, sadece Barcelona’da etkinlik düzenleyecek…

          Samsung, dün yeni etkinlik duyurusunu gerçekleştirerek, 1 Mart tarihinde İspanya, Barcelona’da düzenlenecek olan MWC 2015 içerisinde “Galaxy Unpacked 2015″ etkinliğini gerçekleştireceğini duyurdu.Güney Kore merkezli firmanın bu yeni etkinlikte üst düzey iki modelini gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Bu cihazlar büyük ihtimalle Galaxy S6 ve Galaxy S Edge adları ile duyurulacak.Benzer teknik özellikler içeren cihazlar, ekran özellikleri ile birbirinden ayrılacak. Galaxy S Edge’nin Eylül ayında sunulan Galaxy Note Edge gibi kavisli ekran ile geleceğini söyleyebiliriz.Geçtiğimiz sene MWC 2014’de yine Unpacked etkinliği düzenleyen firma, Galaxy S5 modelini duyurmuştu. Bu etkinlik İspanya Barcelona’da gerçekleştirirken, eş zamanlı olarak ABD’de de etkinlik karşımıza gelmişti.Bu sene Samsung cephesinden gelen bilgilere göre böyle bir şey olmayacak. Firma sadece İspanya Barcelona’da etkinlik düzenleyecek.Üst düzey donanım özellikleri ile geleceğini söyleyebileceğimiz yeni cihazlar, alüminyum çerçeve tasarımına sahip olacaklar. Önceki modellere göre daha premium bir görüntü çizilecek ve parmak izi tarayıcı, kalp ritm takip sensörü gibi özellikle de yeni amiral gemisinde yer almaya devam edecek.

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X