Galaxy Tab A ve Tab A Plus Geliyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Galaxy Tab A ve Tab A Plus Geliyor!

    Samsung'un MWC 2015 kapsamında Barselona'da tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Tab A ve Tab A Plus hakkında ilk sızıntılar geldi, cihazların teknik özellikleri

    Tüm dikkatler akıllı telefonların üstünde olsa da Samsung, pazarın diğer güçlü ürünü olan tabletleri unutmuş değil. Kısa zaman önce A5 ve A3 telefonlarını satışa sunarak A serisini başlatan Samsung, Galaxy Tab A ve Tab A Plus tabletleri ile seriyi genişletmeyi hedefliyor.


    MWC 2015 etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S Edge modellerini tanıtmasını beklediğimiz Samsung, iki yeni tablet üstünde çalışıyor.Orta seviye özelliklere sahip olacak modellerin teknik detayları sızdırıldı.




    Galaxy Tab A, 1024 x 768 piksel çözünürlüğünde 8 inç bir ekran ile gelecek. 1.5 GB RAM ve 1.2GHz hızında Snapdragon 410 işlemci kullanıcak olan model, önde 2 arkada ise 5 megapiksellik kamera ile gelecek. Cihaz, 16 GB dahili depolama ve 4.200 mAh bataryaya sahip olacak.
    Galaxy Tab A Plus ise, aynı çözünürlüğe sahip 9.7 inç bir ekran kullanacak. Galaxy Tab A modeli gibi 1.2GHz hızında Snapdragon 410 işlemciye sahip olacak Galaxy Tab A Plus, Tab A modelinden farklı olarak 2 GB RAM ve 6.000 mAh batarya ile gelecek. Aynı kamera ve dahili depolama özelliklerine sahip olan modelleri ayıran en önemli nokta ise S Pen.
    S Pen İle Geliyor!
    Galaxy Tab A Plus modeli Note serisi tablet ve telefonlarının dışında S Pen kullanacak ilk model olacak. Samsung, orta düzey özellikler ile S Pen'i buluşturarak kullanıcıları sevindirecek bir hamle yapmış gibi görünüyor. Özellikle tablet gibi geniş ekranı modellerde S Pen ciddi anlamda kulanışlı olabiliyor.
    MWC 2015'de gövde gösterisi yapmayı planlayan Samsung, tanıtacağı telefon ve tabletler ile bunu başarabilecek mi kısa zaman içerisinde öğreneceğiz.
İşlem Yapılıyor
X