Windows Phone 8.1'deki yenilikler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Windows Phone 8.1'deki yenilikler

    Windows Phone 8.1'deki yenilikler

    Windows Phone 8.1, telefonunuzu her gün keyifle kullanmanızı sağlayacak mükemmel yeni özellikler sunar. En son sürümümüzdeki yenilikleri görmek için burayı inceleyin. Windows Phone 8.1'i nasıl alırım?

    Daha fazla ayrıntı ister misiniz? Telefonunuzdan yardım konularını aramak, videoları izlemek ve animasyonlu ipuçlarını görebilmek amacıyla, Windows Phone 8.1 için Yardım+İpuçları uygulamasını indirin. Son sürümden bu yana nelerin değiştiğini görmek için, Windows Phone'daki değişiklikler konusunu gözden geçirin.
    Windows Phone 8.1 için ilk güncelleme olan Windows Phone 8.1 Güncelleştirmesi'ndeki yenilikleri arıyorsanız bu makalenin sonuna gidin.

    Cortana ile tanışın. Cortana arama yapmanıza, kısa mesaj göndermenize, not almanıza ve daha birçok işinize yardımcı olabilir. Ayrıca anımsatıcılar ve alarmlar ayarlayabilir, sizi ilgilendiren şeyleri (haberler, hava durumu veya trafik gibi) izleyebilir. Ayrıca kuşkusuz Cortana hem telefonunuzdaki hem de web'deki öğeleri bulma konusunda da gayet çeviktir. (Cortana yalnızca bazı ülkeler ve bölgelerde kullanılabilir.)
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: Windows Phone 8.1'deki yenilikler

    Windows Phone 8.1'deki değişiklikler

    Cortana ve Başlangıç arka planları gibi yeni harika özellikler. Hızlı işlem merkezi ve yeni takvim gibi anlamlı iyileştirmeler. En son güncellememiz, sevdiğiniz Windows Phone'u alıp her zamankinden daha da iyi hale getiriyor.
    Windows Phone 8'den 8.1'e geçiyorsanız bazı farklar göreceksiniz. Mümkün olan en hızı ve acısız şekilde alışmanızı sağlamak amacıyla bazı bilgileri bir araya topladık; değişiklikler hakkındaki ayrıntıları öğrenmek için bu kategorilerden birine gidin. Windows Phone 8.1'i nasıl alırım?

    Windows Phone 8.1'i nasıl alırım?

    Windows Phone 8.1, seveceğinizi düşündüğümüz her türlü yeni ve havalı özellik ve geliştirmeyle dopdoludur. En son telefon yazılımımızı iki yolla alabilirsiniz.
    Yeni bir telefonla

    Önümüzdeki aylarda Windows Phone 8.1'in yerleşik olarak sunulduğu çok sayıda yeni telefon piyasaya sunulacak. Hangi yeni telefonlara Windows Phone 8.1'in önceden yüklendiğini ve hangilerinin bölgenizde sağlandığını öğrenmek için, Telefonlar bölümünü gözden geçirin.
    Geçerli telefonunuzu güncelleme

    Microsoft, şu anda Windows Phone 8 çalıştıran telefonlara Windows Phone 8.1 yazılım güncellemesinin sağlanması için dünyanın her yanındaki telefon üreticileri ve cep telefonu operatörleriyle birlikte çalışmaktadır. Güncellemenin kullanıma sunulması, telefonunuzun modeline, bölgenize ve cep telefonu operatörünüze göre değişir. Ama kaygılanmayın. Telefonunuz için güncelleme sağlandığında, bunu size telefonunuzdan bildireceğiz. Daha fazla bilgi için bkz. Telefon yazılımımı nasıl güncellerim?
    İpucu

    Nokia Lumia telefonunuz mu var? Telefon modelinize yönelik güncellenmiş yazılım olup olmadığını görmek için Microsoft Mobil Aygıtlar web sitesini gözden geçirin.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Konu: Windows Phone 8.1'deki yenilikler

      Windows Phone uygulamasını kullanmak için ipuçları

      Windows 8 için Windows Phone uygulaması müzik, fotoğraf, video ve zil seslerinin Windows 8 bilgisayarınızla telefonunuz arasında taşınmasını kolaylaştırır. İşte genel sorulara yardımcı olacak birkaç ipucu:

      Müziğinizi telefonunuza ekleme hakkında daha fazla bilgi edinmek için, bkz. Bilgisayarımı kullanarak müzik, zil sesleri ve pod yayınlarını senkronize etme. Fotoğraf ve video ekleme hakkında daha fazla bilgi edinmek için, bkz. Bilgisayarımı kullanarak fotoğraf ve videoları senkronize etme.



      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Konu: Windows Phone 8.1'deki yenilikler

        Windows Phone 8.1 Update 2 Yeniden Gündemde


        Geçtiğimiz günlerde Windows 10'a geçiş sürecinden dolayı geliştirilmeyeceği iddia edilen Wİndows Phone 8.1 Update 2 adlı güncelleme yeniden gündeme geldi.


        Geçtiğimiz aylarda Windows 10'u ilk defa tanıtan ve 2015 yılında pazara sunacak olan Microsoft, yeni işletim sistemi üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

        Geçtiğimiz günlerde sizlere Microsoft'un Windows 10 üzerindeki çalışmalarından dolayı Windows Phone 8.1 Update 2'yi rafa kaldırabileceğini aktarmıştık.

        Ancak yaklaşık bir ay kadar önce Bluetooth Special Interest Group'un internet sitesine gönderilen belgenin bugün açığa çıkması ile Microsoft'unWindows Phone 8.1 Update 2 üzerindeki çalışmalarının sonlanmadığı ortaya çıktı.

        Microsoft'un doldurduğu belgede Windows Phone 8.1'in alacağı ikinci büyük güncelleme olan Windows Phone 8.1 Update 2'nin Bluetoothbağıntılı MAP, HID 1.1, HOGP ve Absolute Volume Control gibi desteklerisunacağı belirtiliyor.

        Görünen o ki Microsoft, Windows Phone 8.1 Update 2 üzerindeki çalışmaları henüz tam olarak rafa kaldırmış değil ancak bu konudaki net bilgileri muhtemelen Microsoft'un 21 Haziran'da Windows 10 için düzenlediği özel etkinlikte öğrenebileceğiz.


        Önümüzdeki Çarşamba düzenlenecek olan etkinlikte Windows 10, Windows Phone 10 ve Windows Phone 8.1 Update 2 hakkındaki son gelişmelerin paylaşılması,Windows Phone uygulamalarının Windows bilgisayarlar aracılığı ile test edilmesi konusunda yeni araçların tanıtılması bekleniliyor.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          Konu: Windows Phone 8.1'deki yenilikler


          Windows Phone 8 2012’de yayınlandığı zaman Odalar uygulaması en büyük yeniliklerden biri olarak lanse edilmişti. Bu uygulama sayesinde kullanıcılara grup halinde sohbetler gerçekleştirme ve birbirleriyle fotoğraf, not ve takvim etkinliği paylaşma imkanı verilmişti. Microsoft’un beklediği etkiyi yaratamayan uygulamanın yayın hayatı önümüzdeki ay itibarıyla sona erecek. Şirketten yapılan açıklamada desteğin önümüzdeki ay itibarıyla sonlandırılacağı belirtilirken, Windows 10’da insanların sevdikleriyle iletişim halinde kalmalarını sağlayacak yeni uygulamalar için yol açıldığı ifade edildi.
          Windows Phone 8 kullanıcıları Odalar uygulaması içindeki mevcut odalarını görüntüleyebilmeye devam edecekler. Ancak mart ayından itibaren yeni bir oda oluşturmak veya uygulama üzerinden mesaj göndermek mümkün olmayacak. Windows 10’un telefonlar için hazırlanan Teknik Ön İzleme sürümünü indirenler ise Odalar uygulamasıyla temelli vedalaşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan sürümde Odalar’ın olmadığının farkına varılsa da, Microsoft’un açıklaması gelecek sürümlerde de uygulamanın yer almayacağının kanıtı oldu.
          Microsoft’un kararı Odalar uygulamasını kullananları sinirlendirecek olsa da, uzun vadede şirket için doğru bir hamle yapıldığını söylemek mümkün. Sadece Windows Phone kullananların faydalanabildiği bir grup sohbet uygulamasının şirketin yazılımlarını diğer platformlara yerleştirme stratejisine uygun olduğunu söylemek pek mümkün değil. Buna ek olarak, Microsoft’un elinde GroupMe gibi birden fazla platformda faaliyet gösteren, sağlam bir grup mesajlaşma uygulamasının bulunduğunu da unutmamak gerekiyor.

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X