İOS Android tabletlerdeki uygulamalamalı cihazlar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Android tabletlerdeki uygulamalamalı cihazlar


    Cubei6 Air 3g Tablet Windows 8.1 ve Android 4.4 Yüklü Olarak Satışa Sunuldu!

    Son dönemde oldukça popüler olan çift işletim sistemli tabletlere bir yenisi daha eklendi.

    Mobil cihaz sektörünün gelişim hızı baş döndürücü bir şekilde devam ediyor. Bir zamanlar sadece hayal olan çift işletim sistemli cihazlar artık birer birer kullanıcılara sunulmaya başladı. Windows ve Android platformlarını buluşturan mobil cihazlara Cube i6 Air de eklendi.Cube i6 Air’in 9.7-inç ekranı: QXGA (2048x1536px) çözünürlük ile 4:3 en boy oranına sahip. Diğer önemli özellikleri şu şekilde sıralanıyor:
    • Dört çekirdekli 1.8GHz Intel Atom işlemci Z3735F
    • 2GB RAM
    • 32GB depolama (32GB microSD kart desteği)
    • Oto-fokus 5MP arka kamera
    • 2MP ön kamera
    • Bluetooth 4.0
    • KÜRESEL KONUMLAMA SİSTEMİ
    • Wi-Fi 802.11 b / g / n
    • 8000mAh batarya

    Cube İ6 Air’in teknik özellik listesine eklenecek en önemli özellik ise 3G desteğine sahip olması. Zira bir çok pahalı ve üst düzey tablet bu özelliği sunmuyor.Cube İ6 Air 3G Tablet Geekbuying.com adresinden kısa bir süre için sadece 232,99 $ fiyatla satışa sunulmuş durumda. Cihaz bir kaç gün sonra staj dart fiyatı olan 356$ fiyat etiketine sahip olacak.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: Android tabletlerdeki uygulamalamalı cihazlar

    10,1” EÐLENCE TABLETİ.
    Dört çekirdekli işlemcilerle güçlendirilmiş ince, hafif ve konforlu Lenovo S6000 tablet, Android 4.2 JellyBean'de en yeni oyunların ve uygulamaların keyfini sürmek için ihtiyaç duyduğunuz performansı sunarken, 10,1" HD IPS çoklu dokunmatik ekranı parlak ve canlı görüntüleme deneyimi yaşatır.
    Lenovo S6000Genel Özellikler

    İnce ve Hafif

    Sadece 8,6mm inceliğinde ve 560gr ağırlıkta Lenovo S6000, okumak, internette gezmek veya filme seyretmek için ideal ince ve pratik bir mobil arkadaştır.
    Uygulamalar, Oyunlar veya Üretkenlik

    Android 4.2 JellyBean ile Google Play Store üzerinden en sevdiğiniz uygulamalara erişebilir, isteğe bağlı Bluetooth klavye dock'u sayesinde ise dilediğiniz zaman oturup e-posta yazabilirsiniz.
    Canlı IPS Ekran

    10 parmak dokunuşlu çoklu dokunmatik 10,1" 350-nit IPS ekran, hassas kontrolün yanı sıra canlı ve kullanıcıyı saran bir görüntüleme deneyimi sunar. S6000'nin Micro-HDMI slotu, HD videolarınızı TV'den oynatma imkânı da tanır.
    Çift Kamera

    Web sohbeti için 0,3MP ön kamera, LED flash'lı 5MP arka kamera ve 30 fps hızla video kaydı.
    Genişletilebilir Depolama

    S6000'de ister entegre 16GB ister 32GB kullanın, MicroSD kart slotu 64GB'a kadar ilave depolama alanına sahip olma esnekliği ve rahatlığı sunar.
    Hareket Halindeyken Micro USB Kolaylığı

    Normal micro-USB bağlantısını tabletten başka bir aygıta dönüştürmenizi sağlayarak tabletiniz telefonunuzu veya MP3 çalarınızı şarj ederken harici USB sürücüdeki verileri kullanmaya devam edebilmenizi sağlar*.
    3G ve WiFi

    WiFi ve Bluetooth 4.0'ün standart sunulduğu Lenovo S6000'i 3G ile yapılandırırsanız internete bağlanmanız daha da kolaylaşacaktır.
    Stereo Hoparlörler

    Video, müzik ve oyun gibi her çeşit multimedya ortamında kulaklıklardan veya hoparlörlerden gelişmiş ses deneyiminin tadını çıkarın.
    Uzun Pil Ömrü

    S6000, WiFi ile internette gezerken 9 saate kadar pil ömrü sunarak şarj derdi olmadan dilediğiniz yere gidip internete bağlanabilmenize imkân tanır.
    AGPS ve FM Radyo

    Tümleşik AGPS konumunuzu 10 saniye içinde bulur (sadece 3G'li model), tümleşik FM radyo ise keyifle dinleyebileceğiniz kolay kullanımlı bir eğlence seçeneğidir.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Konu: Android tabletlerdeki uygulamalamalı cihazlar

      Google için Nexus 9'u üreterek büyük başarı yakalayan HTC, kendi tabletini üretecek. Peki, HTC tablet özellikleri nasıl mı olacak? İşte tablet hakkında son bilgiler.


      Click here to view the original image of 580x330px.
      Uzun zaman önce tablet üretmesine karşın başarısız olan HTC, tabletpazarındaki çalışmalarını durdurmuştu. Ancak geçtiğimiz aylarda Google ile ortaklaşa Nexus 9 tableti üreten HTC, elde ettiği başarı ile tekrar cesaretini topladı.
      Geçtiğimiz aylarda birkaç iddia ve bilgi gelmesine karşın hiçbir bilgisi sızmayan HTC tabletin özellikleri ortaya çıkmış olabilir.
      Çinli MyDrivers kaynağının paylaştığı bilgiler, HTC'nin yeni tabletininbaşarılı özellikler sunacağını gösteriyor.
      Güçlü özellikler!

      MyDrivers'ın belirttiğine göre HTC tablet, 8.9 inç 2048x1530 pxçözünürlükte ekran, 2.2 Ghz 8 çekirdekli 28 nm Allwinner H8 işlemci ve pek heyecan verici görünmeyen PowerVR SGX544 grafik işlemci ile gelecek.
      16 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera ile bir telefondan farksız kamera performansı sunacağı iddia edilen HTC tablet, 6700 mAh batarya ve 7.8 mm kalınlığa sahip olacak.
      Mayıs ayında satışa sunulacak!

      HTC tabletin Wifi ve LTE sürümleri olacağı da eklenirken, tabletin Mayısayında satışa sunulacağı söyleniyor. Yani 8 Nisan'da gerçekleşeceği ortaya çıkan HTC etkinliğinde, HTC tableti de görebiliriz.
      Tabi bunlar sadece iddia ve MyDrivers kaynağının genel olarak abartılı iddialar yaptığını biliyoruz. Bakalım HTC tabletin iddialardaki özellikleri gerçek olacak mı?

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        Konu: İOS Android tabletlerdeki uygulamalamalı cihazlar

        Galaxy Tab S 8.4 modeli için Lollipop güncellemesi yayınlandı

        Samsung firması Galaxy Tab S 8.4 tablet modeli için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini yayınladı.


        Mobil cihazların popülerliği her geçen gün biraz daha artmakta. Akıllı telefonlardan sonra en büyük ilgiyi gören cihazlar arasında hiç şüphesiz tabletler yer alıyor.

        Tablet pazarında ise en büyük rekabet Apple ile Samsung arasında yaşanmakta. Android işletim sistemi üzerinde çalışan tablet modellerinin yükselişi son zamanlarda artmakta. Samsung’un kırılmaya karşı en dayanıklı tablet modeli olan Galaxy Tab S 8.4, için yazılım desteği geldi. Samsung kullanıma sunduğu cihazlara yazılım desteği sunabilmek için çalışmalarına devam ettiği görülüyor. Samsung firması Galaxy Tab S 8.4 modeli için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini yayınladı, Samsung geçtiğimiz ayda diğer bir üst modeli olan Galaxy Tab S 10.5 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlamıştı.
        Güncelleme cihazın Wifi modeli için öncelikli olarak Kore’de OTA üzerinden yayınlanmaya başladı. Güncellemenin kısa sürede tüm ülkelerde yayınlaması bekleniyor. Gelen bu Lollipop güncellemesi, Samsung’un Tab S modelleri için yayınladığı son büyük güncelleme olabilir. Gelen güncelleme ile birlikte Galaxy Tab S 8.4’ün arayüzü farklı bir görünüme sahip olacak. Samsung firmasının ilerleyen zaman içerisinde diğer Galaxy serisi tablet modellerine de Lollipop güncellemesini vermesi bekleniyor.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X