MWC 2015: Galaxy S6’ya 3 Farklı Bakış

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    MWC 2015: Galaxy S6’ya 3 Farklı Bakış

    Samsung Norveç sitesinde ‘kullanıcılar böyle olmasını istiyor’ denilerek ipuçları/belki de sadece heyecan yaratması beklenen detaylar paylaşıldı. İşte o ilginç ifadeler...

    Lansman tarihine çok kısa bir süre kaldı ve Samsung Galaxy S6’nın özellikleri şimdilik çok sayıda sızıntı ya da tahminden ibaret. Ancak Samsung Norveç sitesinde, kullanıcıların talepleri doğrultusunda hazırlanan üç grafik ve altlarında kullanılan ifadeler ilginç birer ipucu anlamı taşıyor.
    ‘Kullanıcılarımız bunları istiyor’ denilerek hazırlanan grafiklerin ardında acaba Samsung Galaxy S6’da burada bahsedilen özellikler olacak mı sorusunu sordurtuyor. Peki Norveç’teki Samsung sitesinde nelerden bahsedildi?
    İlk görüntü Samsung S6’dastereo hoparlörlerin ön tarafta olması hakkında. İkinci görsel ise tasarımın dayanıklı olacağına yönelik beklentiye işaret ediliyor. Hali hazırda Galaxy S6’nın ****l kasaya sahip olacağına dair sayısız sızıntı bilgi var.
    ****l harika bir seçim ve söz konusu modelde olduğu taktirde çok şık bir görüntünün ortaya çıkacağını belirtmek gerek.

    Üçüncü ve son görsel ise Samsung Galaxy ekranının üç tarafa da ulaşması gerektiği yönünde. Bu görsel, acaba Note Edge tarzı ama bu kez iki değil, üç taraf için tasarlanmış bir ekrana mı vurgu yapılıyor sorusu sorduruluyor.
    Samsung Galaxy S6’ya dair sızıntılardan farklı bir konuyu paylaştık, bu noktada Güney Koreli şirket tarafından ‘kullanıcılar böyle olmasını istiyor’ diyerek ilginç ipuçları/belki de sadece heyecan yaratacak detaylar paylaşılıyor.
İşlem Yapılıyor
X