MWC 2015 Windows 10'dan Önce Amiral Gemisi Yok!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    MWC 2015 Windows 10'dan Önce Amiral Gemisi Yok!

    Mobil Dünya Kongresi'nde yeni Lumia cihazlar duyuran Microsoft, amiral gemisi beklentilerini boşa çıkardı. Son haberler, Windows 10'dan önce üst sınıf bir Lumia gelmeyeceği yönünde.

    Mobil Dünya Kongresi tüm hızıyla devam ederken üreticiler yeni modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkmayı sürdüyor. Etkinlik kapsamında yeni cihazlarını duyurması beklenen şirketlerden biri de Microsoft oldu ve gözler Lumia serisine çevrildi. Buna rağmen, şu ana kadar sadece giriş sınıfı Lumia 640 ve 640 XL modelleri teknolojiseverlerin beğenisine sunuldu
    Resmi açıklama geldi

    Yeni amiral gemisini MCW 2015'te bekleyen kullanıcılar için haberler pek olumlu değil. Önceki dedikoduların aksine Microsoft'un etkinlikte üst sınıf bir cihaz tanıtmayacağı ortaya çıktı. Şirketin telefon pazarlama bölümü başkanı Neil Broadley amiral gemisi cihazlarını, en iyi deneyimi sunan en yeni işletim sisteminin hazır olmasından sonra piyasaya süreceklerinin sinyalini verdi ve öncelikli odak noktalarının Windows 10 olduğunu vurguladı.
    Yaz sonu ya da sonbahar

    Teknoloji çevrelerince yapılan yorumlar, bu yaz sonu ya da sonbahar başında piyasaya çıkacak Windows 10 işletim sisteminden kısa bir süre sonra ya da aynı dönemde amiral gemisi cihazın geleceği yönünde. Bakalım Microsoft, yeni işletim sistemi ile birlikte Lumia serisinde de radikal değişimlere imza atacak mı?
İşlem Yapılıyor
X