Yeni Surface 2, Windows 10'a Sahip Olacak!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Yeni Surface 2, Windows 10'a Sahip Olacak!

    Taze dedikodulara göre Microsoft şu aralar yeni bir Surface 2'nin devam modeli üzerinde çalışıyor ve Windows 8.1 ile gelecek olan cihazın Windows 10'a yükseltilmesine izin veriyor.

    Winbeta'nın paylaştığı bilgilere göre Microsoft, meşhur Surface tablet bilgisayar serisinden tam anlamı ile vazgeçmiş değil ve yeni bir Surface 2 modeli ile geri dönmek niyetinde. Şirket 2013 senesinde Surface 2'yi çıkartmış ve orijinal Surface RT'ye göre ciddi performans artışına sahne olunmasını sağlamıştı. Surface Pro 2 ile birlikte çıkan cihaz ilgi çekmeyi de başarmış
    Microsoft daha sonra Surface Mini üzerinde çalışmaya başladı ancak resmi tanıtıma kısa bir süre kala projeden vazgeçerek ürünü tarihe karıştırdı. Şirket şimdilerde yeni bir Surface 2 modeli ile ilgileniyor ve cihaz Windows RT tabanlı olmuyor! Öte yandan fansız olarak üretilecek olan tablet bilgisayar, Intel ATOM ya da Intel Core M gibi düşük özelliklere sahip işlemciler ile gelecekmiş.

    Windows 10'a Yükseltilebilecek!

    İşin en sevindirici tarafı da yeni Surface 2 devam modelinin Windows 8.1 ön yüklü şekilde gelecek olması. Üstüne üstlük sistemi daha sonraWindows 10'a yükseltmek de mümkün olacak. BUILD etkinliğinden hemen önce ya da etkinlik esnasında duyurulması beklenen tablet bilgisayarın Surface serisi için yeni bir can damarı olması ümit ediliyormuş.
    Microsoft'un özel etkinliği ise 29 Nisan tarihinde başlayacak.
İşlem Yapılıyor
X