HTC ONE ürünleri hakkında önemli detaylar

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    HTC ONE ürünleri hakkında önemli detaylar

    HTC'nin yeni amiral gemisi M9'un büyük ekranlı modeli M9 Plus tamamen göründü. Son sızan ekran görüntülerinde gelecek cihaz her iki yüzü de ortaya çıkıyor.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    HTC'nin yeni amiral gemisi One M9'un türevi M9 Plus'a ait olduğu iddia edilen en ayrıntılı fotoğraflar internet ortamına düştü. 9to5google.com sitesinin yayınladığı görsellerde, gelecek cihaz önü, yanı ve arkası ne bir şekilde görünüyor.
    Basın davetiyeleri gönderildi

    @upleaks Twitter hesabı tarafından yayımlanan paylaşılan görseller, One M9 Plus'ın kardeşi One M9 ile aynı tasarım çizgisiyle şekillendirilendiğini gösteriyor. Yeni cihazın resmen görücüye çıkacağı tarihi ise 12 Nisan 2015olarak açıklandı. Lansman ile ilgili basın davetiyeleri ilgili medya kurumlarına ve katılımcılara gönderildi.

    Teknik özellikler ne olacak?

    Gelecek cihazın teknik detayları hakkında ise henüz fazla bir bilgi yok. HTC One M9 Plus ile ilgili önceki sızıntılarda ortaya çıkan bilgiler cihazın 1440 x 2560 çözünürliğünde bir ekran ile geleceği, 64 bit MediaTek işlemciye sahip olacağı ve Android Lollipop çalıştırdığı ortaya çıkmıştı. Bakalım önümzdeki günlerde daha ne gibi yenilikler olacak.
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    #2
    Konu: HTC ONE ürünleri hakkında önemli detaylar

    HTC'nin yeni amiral gemisi satışa sunulmadan, bir sonraki amiral gemisi model hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. İşte ortaya çıkan HTC One M10 özellikleri.


    Click here to view the original image of 580x330px.
    HTC'nin yeni amiral gemisini duyurmasının ardından henüz bir ay bile geçmemişken, gelecek amiral gemisi HTC One M10 modelinden ilk bilgiler geldi.
    Hatırlarsanız HTC, uzun zaman önce kablosuz şarj özelliği için çalışmış, hatta 8X adındaki Windows Phone işletim sistemi ile çalışan modelinde,kablosuz şarj özelliğine yer verilmişti.
    Elinde böyle bir teknoloji olmasına karşın piyasanın durumu nedeniyle kablosuz şarj teknolojisini bugüne kadar kullanmayan HTC,Galaxy S6'da dikkat çekilen kablosuz şarj özelliğini kullanma kararı aldı.
    Söylenenlere göre HTC'nin bir sonraki amiral gemisi HTC One M10modelinde, kablosuz şarj özelliği yer alacak. Hatta One M10 öncesi birkaç üst seviye Desire modelinde de kablosuz şarj özelliğini görmemiz mümkün.
    Peki, HTC'nin bir sonraki amiral gemisinde başka ne gibi özellikler yer alacak? Bugünkü tahminlerimize göre HTC'de CEO ve tasarımcı değişikliği, geçtiğimiz yıl Samsung'da olduğu gibi büyük bir yapı değişikliğinin işaretleri olabilir.
    Yani HTC, bir sonraki amiral gemisinde çok farklı bir tasarım ile karşımıza çıkabilir. Tasarıma ek olarak gelecek yıl piyasadaki en iyi Qualcommişlemcinin kullanılması muhtemel HTC One M10, daha büyük ya da daha yüksek çözünürlüklü bir ekran da sunabilir.
    Ayrıca suya ve toza dayanıklılık, parmak izi okuyucu, BoomSoundteknolojisinde önemli gelişmeler ve daha gelişmiş bir Sense arayüzününHTC One M10 modelinde olacağını, şimdiden tahmin edebiliyoruz.

    Yorum

    • mehmet karalýlar
      Senior Member
      • 02-06-2009
      • 11564

      #3
      Konu: HTC ONE ürünleri hakkında önemli detaylar

      HTC bugün gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte One M9 isimli akıllı cep telefonu modeli için yayınladığı güncellemeyi duyurdu.

      Akıllı cep telefonu üretiminin en önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkmayı başaran Tayvan merkezli üretici HTC, ONE M9 modeli için hazırladığı yeni güncellemesi ile karşımıza çıktı. OTA (over-the-air) üzerinden One M9 kullanıcıları için yayınlanan güncelleme ile birlikte Android 5.0.2 sürümüyle gelen hataların çoğu gideriliyor.
      1.40.401.5 kod numarası ile birlikte yayınlanan güncellemeyi yükleyenlerin batarya performansında aşırı derece de bir iyileştirme yaşadığı belirtilirken, kamera performansındaki geliştirmelerin en önemlisinin ise otomatik pozlama teknolojisinde yaşandığı belirtiliyor. Ayrıca yeni çekeceğiniz fotoğraflarda çok daha düşük ışıkta, daha net ve ayrıntılı görüntüler elde etmeniz sağlanıyor.
      Kamera performansında yaşanan geliştirmeler arasında ise son olarak aşırı aydınlık ortamlarda görülen sarı ve yeşil renk baskınlığının bu güncelleme ile düzeltildiği belirtiliyor.
      Bugün itibariyle yayınlanmaya başlanılan güncellemenin ay sonuna dek Avrupa, Afrika, Amerika ve Orta Doğu ülkelerindeki tüm kullanıcılara ulaştırılacağı belirtildi.

      Yorum

      • mehmet karalýlar
        Senior Member
        • 02-06-2009
        • 11564

        #4
        HTC, amiral gemisi modeli One M9’un farklı bir versiyonunu sundu…

        HTC, bu sene bir çok model sunarken, ayrıca bir çok da One modeli sundu. Kısa bir süre önce HTC One A9 ile karşımıza gelen firma, şimdi de amiral gemisi modeli HTC One M9’un farklı bir versiyonu olarak HTC One M9s’i sundu.

        Tayvan’da sunulan yeni akıllı telefon HTC One M9 ile aynı tasarım ile gelirken, donanım yönünden ise bazı farklılıklar ile sunuluyor.
        HTC One M9s, amiral gemisi model gibi 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran içerirken, değişikliklerden bir tanesi yonga setinde görülmekte. HTC One M9, Qualcomm Snapdragon 810 ile gelmişti, ancak bu modelde ise sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili MediaTek Helio X10’a yer verilmiş.
        HTC One E9 ve E9s’e benzer olarak HTC One M9s, 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Bu kapasite ayrıca microSD kart desteği ile de arttırılabilmekte. Yine diğer iki One E modeli gibi 13MP arka kamera ile geliyor. Ancak OiS desteğini bu yeni model de görebilmekteyiz.
        Ön kamera ise 4MP Ultrapixel olarak geliyor. 144.6 mm x 69.7 mm x 9.6 mm ölçülerine sahip olan akıllı telefon 158gr ağırlığında. Batarya 2.840mAh olarak gelirken, Bluetooth v4.1, dual-band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC ve GPS diğer önemli özellikler olmakta.
        Cihaz Tayvan’da TWD 12,900 ($390) olarak ön siparişe sunulurken, dağıtımlar ise 21 Kasım’da başlayacak.

        Yorum

        • mehmet karalýlar
          Senior Member
          • 02-06-2009
          • 11564

          #5
          HTC’nin yeni akıllı telefonu One X9, Çin’de resmi olarak duyuruldu.

          Bu sene özellikle Mart ayında sunduğu amiral gemisi On M9 ile büyük ses getiren Tayvan merkezli teknoloji devi HTC, ayrıca bu cihazın yanı sıra One ve Desire çatısı altında bir çok yeni model sunarken, özellikle de firmanın yakın zamanda sunduğu HTC One A9 dikkat çekmişti.

          iPhone’a benzer tasarımı ile eleştirilen, ancak HTC’nin kendi tasarımı olduğu konusunda ısrar ettiği bir tasarım dili ile gelen yeni akıllı telefon sonrasında ayrıca bir süredir de HTC One X9 olarak başka bir model hakkında da bilgiler gelmekteydi.
          Dün firma “Merry X-Mas” olarak bir teaser görsel yayınlamış ve cihazının sunulacağı yönünde ipuçları vermişti. Bugün Noel ve HTC, yeni akıllı telefonunu beklendiği üzere resmi olarak duyurdu.
          Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin’de gün yüzüne çıkan akıllı telefon 2399 Yuan ($370) fiyat etiketi ile yakında satışa sunulacak. Bu akıllı telefon daha önce sunula HTC One A9’un daha premium versiyonu olarak da tanımlanabilir.
          HTC One X9 akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içeriyor. 3GB sistem belleğine ve ayrıca 32GB dahili veri kapasitesine sahip olan akıllı telefonun yonga seti ise MediaTek’in sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Helio X10 olarak belirlenmiş.
          Akıllı telefon 13MP OiS destekli 4K video çekimi yapabilen arka kamera ile gelirken, önde ise 4MP Ultrapixel kamera yer alıyor. 3.000mAh batarya içeren akıllı telefon ayrıca Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

          Yorum

          • mehmet karalýlar
            Senior Member
            • 02-06-2009
            • 11564

            #6

            Halihazırda One M9, HTC’nin amiral gemisi Android telefonu konumunda. Ancak iş fotografik yetenekleri değerlendirmeye geldiğinde geçtiğimiz sonbaharda tanıtılan HTC One A9, amiral gemisinin önüne geçmeyi başarıyor. DxOMarktarafından gerçekleştirilen fotoğraf benchmark testinde, One A9 şirketin amiral gemisine 9 puan fark atarak 78 puan topladı. One M9’da 21 megapiksel çözünürlüğünde arka kamera bulunduğu göz önüne alınınca aradaki fark daha çarpıcı bir hâl alıyor.
            13 megapiksel arka kamerası bulunan One A9, DxOMark testinde One M9’u geride bırakmasıyla fotoğraf konusunda her şeyin piksel sayısı olmadığını net biçimde ortaya koyuyor. f/2.0 diyafram aralığı, optik görüntü sabitleme özelliği, çift LED flaş, DNG formatında fotoğraf çekebilme ve video yakalayabilme gibi özellikler sayesinde One A9 fark yaratmayı başarabiliyor. Işığın parlak olduğu ortamlarda otomatik odaklamada problem yaşayan One A9, beyaz dengesi geçişini iyi biçimde sağlamayı başarıyor. Cihaz ile yakalanan karelerdeki gürültü seviyesinin düşüklüğüne dikkat çekilirken, yakınlaştırma yapıldığı zamanlarda One A9 kamerası ışıktan bağımsız olarak detayları tanımlama konusunda da üstün bir performans sergiliyor.
            Ancak bütün bu övgülere rağmen, piyasadaki diğer akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında HTC One A9’un gelişmiş kamera özelliklerini sunma konusunda yetersiz kaldığı görülüyor. Yüksek kontrastlı senaryolarda düşük pozlama, düşük ışıklı ortamlarda deklanşör hızının yavaşlaması ve ince detayların neredeyse tüm koşullarda kaybolması One A9 kamerasının eksikleri arasında gösteriliyor.
            One A9, zirvedeki telefonlarla fotoğraf konusunda yarışamıyor. Ancak üst orta sınıf telefonlar arasında iyi bir seçenek olarak göze çarpıyor. Ayrıca, şirketin eski cihazlarına fotoğraf konusunda üstünlük sağlaması ve bu konuda DxOMark onayını alması da, One A9’u ayrı bir yere taşıyor.

            Yorum

            • mehmet karalýlar
              Senior Member
              • 02-06-2009
              • 11564

              #7
              HTC M10'dan ilk görüntüler

              HTC'nin yeni telefonu olan M10'dan işte ilk görüntüler.

              Uzun süredir şirketin durumunun kötü olduğunu dile getiriyoruz. Birkaç okuyucumuz yorumlarda bunu yalanlasada şirket açıkladı kardeşim ben mi uyduruyorum diyeceğim. Neyse konumuza geri dönelim. Telefonun henüz lansmanı yapılmadı fakat sızıntılar söz konusu. Lansmanı Mart ayında yapılacağı bekleniyor ardındanda satışa sunulur zaten. Telefon eski modelleri biraz aratıyor desem yeridir. Tuş kısmı One A9 gibi yapılmış.
              HTC bu sefer akıllı telefonuna parmak izi okuyucusu koyacak mı orasını bilmiyoruz fakat olsa iyi olur artık.


              Telefonun teknik özellikleri hakkında biraz bahsedersek.
              Android 6.0.1 işletim sistemi
              5.1-inç (2560x1440) AMOLED ekran
              Snapdragon 820 yongaseti
              4GB RAM
              32GB dahili hafıza (+microSD)
              12MP ultrapiksel kamera
              Bu ultrapiksel kameranın ne işe yaradığını nasıl çekimler yaptığını açıkcası bilmiyorum. Bilen arkadaşlarım varsa beni yorum atarak aydınlatabilirlerse çok teşekkür ederim.


              Yorum

              • mehmet karalýlar
                Senior Member
                • 02-06-2009
                • 11564

                #8
                HTC’nin yeni nesil amiral gemisi bu ay içinde resmi olarak duyurulacak….

                Akıllı telefon pazarında yükseliş devam ederken, özellikle yaklaşık iki haftadır oldukça önemli duyurular mobil pazar için geldi. Geçtiğimiz hafta pazar günü Samsung ve LG, İspanya, Barcelona’da MWCV 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde düzenledikleri etkinliklerle yeni nesil amiral gemilerini gün yüzüne çıkardılar.


                Ayrıca Sony ve Xiaomi de Xperia X Performace ve Mi 5 adındaki amiral gemilerini duyururken, mart ayında da yeni duyuruların geleceğini söyleyebiliriz. Mart ayında duyurulacak olan önemli modellerden bir tanesi de HTC’nin yeni üst seviye modeli One M10 olacak.
                HTC Performe kod ismi ile geliştirilen cihaz beklenirken, geçtiğimiz ay HTC’nin CEO’su Cher Wang, sanal gerçekliğin şu anda akıllı telefonlardan daha önemli olduğunu kaydetmişti. Ayrıca geçtiğimiz hafta da HTC Vive VR geçtiğimiz hafta ön siparişe sunulmuştu.
                İlerleyen dönemde sanal gerçekliği HTC, akıllı telefonlarının bir parçası haline getirmeyi planlıyor. Samsung’un yeni Galaxy S7 amiral gemisi LG G5 modellerin kutusunda sanal gerçeklik gözlükleri de yer alıyor.
                HTC çok yakında amiral gemisini sunacak ve VR’nin de oldukça bu ya da daha sonraki modellerde önemli bir parça haline gelecek.
                Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 2560x1440piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 820 yonga eti, 12MP arka kamera, 32GB dahili veri kapasitesi, parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.

                Yorum

                • mehmet karalýlar
                  Senior Member
                  • 02-06-2009
                  • 11564

                  #9
                  İşte çift kavisli ekranı ile HTC 11!

                  HTC'nin sıradaki amiral gemisi akıllı telefonu HTC 11 nasıl olacak? İşte ilk HTC 11 konsepti







                  HTC’nin son amiral gemisi HTC 10 tanıtılalı altı ay oldu ve muhtemelen şirket, sıradaki modeli için çalışmalara başladı. Şimdiye kadar sıradaki HTC amiral gemisi için bir bilgi gelmedi ancak, söylenti ve sızıntılar yakın zamanda gelmeye başlayacaktır.
                  HTC 11 adı ile beklenen HTC’nin yeni akıllı telefonuna ait bilgiler olmasa da, konsept tasarımlar yapılmaya başlandı. Tech Configurations tarafından yayınlanan HTC 11 konsept tasarım, oldukça ilginç görünüyor

                  Konsept tasarımda HTC 11, Galaxy S7 Edge gibi çift tarafı kavisli ekrana sahip. HTC’nin yeni bir ekran teknolojisi üzerinde çalıştığı ve akıllı telefonlarından fiziksel Ana Sayfa düğmesini kaldıracağı söyleniyordu. Şirketin bu teknolojiyi HTC 10 üzerinde kullanması bekleniyor. Konsept tasarımda bu söylentiye dayalı olarak hazırlanmış

                  Konsept HTC 11 suya ve toza dayanıklı olarak tasarlanmış. Şirketin büyük rakipleri Samsung ve Apple gibi büyük rakipleri bu özelliği amiral gemisi akıllı telefonlarında sunmaya başladılar. Ayrıca konsept telefonda çift kamera kurulumu

                  Yorum

                  • mehmet karalýlar
                    Senior Member
                    • 02-06-2009
                    • 11564

                    #10
                    HTC Bolt tanıtıldı! İşte özellikleri!

                    HTC'nin merakla beklenen telefonu HTC Bolt nihayet tanıtıldı. HTC Bolt, özellikleri ile üst seviye Android severlere hitap ediyor. İşte HTC Bolt özellikleri ve teknik detayları hakkında her şey.









                    HTC'nin uzun bir süredir yeni bir telefon ile karşımıza çıkacağı söyleniyordu. HTC Bolt ismini taşıması beklenen ve hakkında bir çok sızıntının çıktığı telefon bugün resmi olarak tanıtıldı. HTC Bolt, özellikleri ile firmanın amiral gemisi konumunda değil de üst seviye bir telefon olarak karşımıza çıktı. Peki, HTC Bolt özellikleri neler? HTC Bolt neler sunuyor?
                    HTC Bolt özellikleri

                    HTC Bolt, 5.5 inç büyüklüğünde 2560x1440 QHD Super LCD 3 ekran ile geliyor. Bu ekran çizilmelere ve darbelere karşı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.
                    Gücünü Qualcomm'un 4 adet 1.5 GHz Cortex-A53 ve 4adet 2.0 GHz Cortex-A57 işlemcilerinin oluşturduğu Snapdragon 810 yonga setinden alan HTC Bolt, 3 GB RAM'i ile Android'de artık standart oldu diyebileceğimiz bir RAM miktarı ile geliyor. 32 GB dahili depolama biriminin yer aldığı telefonda microSD kart desteği sayesinde hafızayı arttırmak mümkün.



                    HTC Bolt kamera özellikleri

                    HTC Bolt'un kamerası oldukça iyi özellikler ile geliyor. HTC Bolt, 16 Megapiksel çözünürlüğünde, f/2.0 değerinde, 4K video çekebilen, faz algılama otofokus, BSI sensörlü, optik imaj sabitleyici ve dual led flaşlı arka kamera ile geliyor. BSI sensörlü 8 Megapikselçözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı telefonda, 3.200 mAh kapasitesinde batarya bulunuyor.
                    HTC Bolt, Android 7.0 Nougat ile geldi

                    Android 7.0 Nougat ve HTC Sense arayüzü ile kutusundan çıkan HTC Bolt, USB Type-C, Bluetooth 4.1, WiFi802.11 a/b/g/n/ac ve NFC bağlantılarına, parmak izi okuyucusuna sahip.
                    153.59 x 77.3 x 8.09mm boyutlarında ve 174 gram ağırlığı ile oldukça ergonomik bir yapıda. HTC Bolt ayrıca IP57sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı.
                    Gunmetal ve Glacier Silver renk seçenekleri ile gelen telefonda yüksek çözünürlüklü müzik deneyimi için Hi-Res DAC yer alıyor.
                    599 dolar fiyat etiketine sahip olan HTC Bolt'un, sadece Sprint operatörüne özel olarak satılacağını belirtelim...



                    Yorum

                    • mehmet karalýlar
                      Senior Member
                      • 02-06-2009
                      • 11564

                      #11
                      HTC 10 EVO Piyasaya Ne Zaman Çıkacak?

                      HTC tarafından piyasaya sunulacak yeni telefon modeli HTC 10 EVO adını alırken markanın yeni telefonunun ne zaman piyasaya çıkaracağı belli oldu.


                      Son dönemlerde farklı versiyonlar ile piyasaya giriş yapan HTC, özellikle HTC 10 EVO adı verilen yeni telefon modeli ile oldukça ilgi çekiyor. Pek çok farklı bilginin sızdırıldığı yeni telefon modeli için son gelen bilgilerde piyasaya çıkış tarihinin kesinleştiği belirtildi.

                      Tanıtım Tayvan’da Olacak

                      Paylaşılan bilgilerde yeni telefon modelinin Tayvan'da düzenlenecek bir tanıtım etkinliği ile tanıtılacak ve ardından aynı anda ilk olarak Tayvan’da satışa çıkacağı belirtildi. Yapılan paylaşımlarda tanıtım tarihi ise 22 Kasım olarak açıklandı.

                      Tayvan'da yapılacak tanıtım sonrasında HTC’nin çok kısa bir süre içerisinde telefonu farklı pazarlarda sunması da beklenirken yapılacak satışlar ile birlikte HTC piyasadaki durumunu çok daha iyi bir hale getirecek. Özellikle telefonda yüksek özelliklerin tercih edilmesi daha fazla kişinin telefonu satın almasını sağlarken şimdiden yeni telefon için beklentiler oluşmuş durumda.

                      HTC 10 EVO Özellikleri Neler Olacak?

                      Paylaşılan son bilgilerde HTC 10 EVO modelinde Snapdragon 810 yonga setinin, 3 GB RAM gibi teknik özelliklerin olacağı belirtildi. Üstelik telefonda kulaklık girişine de yer verilmeyecek olması farklı bir kullanım sağlayacak. Telefonun satış fiyatı ile ilgili detaylar ise henüz paylaşılmadı.

                      Yorum

                      • mehmet karalýlar
                        Senior Member
                        • 02-06-2009
                        • 11564

                        #12
                        HTC 10 Evo Modeli Resmen Tanıtıldı! İşte Yeni Model

                        HTC 10 Evo için HTC tarafından yapılan resmi tanıtım ile birlikte telefon hakkındaki tüm soru işaretleri giderildi. İşte tüm detayları ile HTC 10 Evo


                        HTC uzun zamandan beri HTC 10 Evo üzerinde çalışmalarını sürdürürken, HTC 10 Evo modeli resmen duyuruldu. Yapılan özel tanıtım ile birilikte yeni telefon modeli için bilgi elde etmek mümkün olurken HTC 10 Evo modelinin HTC Bolt olarak adlandırılan yeni modelin global versiyonu olacağı belirtildi. Bu bakımdan geliştirilmiş pek çok özellik ile birlikte HTC 10 Evo modeli HTC Bolt’un daha iyi bir versiyonu olarak sunulacak.

                        HTC 10 Evo Teknik Özellikleri Neler?

                        HTC 10 Evo modeli için özel bir hazırlık yapan HTC, üstelik Apple tarafından başlatılan modaya da uymuş durumda. 3,5mm kulaklık girişinin olmadığı HTC 10 Evo bu bakımdan farklı bir kullanım sunacak. USB Type-C bağlantısı üzerinden sağlanacak olan destek ile birlikte HTC 10 Evo modelinde kişiler kolay bir şekilde destek sağlayabilecek.

                        Tasarımda da çok fazla fark barındırmayan HTC 10 Evo, 5.5 inç Quad HD ile gelecek. Üstelik Corning Gorilla Glass 5 ile donatılan telefon, güvenlik ve korunma noktasında da üst seviyelerde. Telefonun diğer özellikleri ise Snapdragon 810, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, microSD desteği, 3200mAh batarya. Arka kamera 16 MP ön kamera ise 8 MP.

                        Yorum

                        • mehmet karalýlar
                          Senior Member
                          • 02-06-2009
                          • 11564

                          #13
                          HTC 10 Nougat'a Güncelleniyor

                          HTC’nin bugüne kadar sunduğu en iyi telefon modeli olan HTC 10 Android Nougat’a güncelleniyor.


                          25 Kasım tarihinde yapılan resmi açıklamalarda HTC yeni model için Android 7.0 Nougat güncellemesi sunacağını söyledi. Yapılan bu açıklama ile birlikte kullanıcıların telefonlarını yeni bir versiyona güncellemesi mümkün olacak.

                          Güçlenecek!

                          Yapılan resmi açıklamalar ile birlikte Android Nougat güncellemesinin tüm telefonlara kademeli bir şekilde sunulacağı belirtilirken resmi açıklama Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirildi. Yapılan paylaşımlarda HTC 10 için güncellemenin yapıldığı ve kullanıcılarının telefon güncellemesini kontrol etmesi gerektiği belirtilirken bölge bölge dağıtılacak olan güncelleme ile birlikte kısa süre içerisinde tüm bölgelerde telefona yeni versiyona geçiş yapılabilecek.

                          Güncellemeler sonrasında telefonda yer alan özellikler Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile birlikte desteklenmiş olacak. Bugüne kadar piyasaya sunulan en iyi işletim sistemi olarak ifade edilen Android 7.0 Nougat işletim sistemi kuşkusuz telefonda pek çok farklı özelliği eklenmesini sağlayacak. Bu açıdan telefon kullanıcılarının şimdiden oldukça farklı bir deneyim elde edeceğini söylemek mümkün. Üstelik Android 7.0 Nougat sistemi üzerine HTC tarafından yapılacak güncellemeler, eklemeler ve yeni düzenlemeler sayesinde telefon HTC’ye özel olarak güncellenmiş olacak ve böylece çok daha iyi bir kullanım deneyiminin elde edilmesi sağlanacak.

                          Yorum

                          • mehmet karalýlar
                            Senior Member
                            • 02-06-2009
                            • 11564

                            #14
                            HTC 11 Dedikoduları Gelmeye Başladı!

                            HTC 11 henüz firma tarafından açıklanmazken yeni model hakkında bilgiler sızmaya başladı. İşte yeni telefon ile ilgili detaylar.


                            HTC 11 ile ilgili paylaşılan bilgilerde 1440 x 2560 çözünürlüğün desteklendiği telefonda 5,5 inçlik bir ekranın kullanılacağı belirtildi. Telefon için oktakon çekirdekli bir işlemci ve Adreno 540 GPU taşıyan ve oldukça güçlü Snapdragon 835 yonga setinin kullanılacağı ifade edildi. Tüm bu özellikler telefonun çok yüksek özelliklere sahip olacağını ve iyi bir performans sunacağını da gösterirken telefon için paylaşılan tüm teknik detaylar şimdiden telefon için önemli ipuçları sundu.

                            HTC 11 Teknik Özellikleri Neler?

                            HTC 11 ile birlikte gelebileceği belirtilen teknik detaylarda 8GB'lık RAM, 256GB depolama alanı, 12 MP çift arka kamera, 8 MP ön kamera mevcut olacak. 3700mAh kapasiteli batarya, Qualcomm Quick Charge 4.0, Sense 8 UI ara yüzü ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi.

                            HTC 11 Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

                            Telefonun 2017'de piyasaya sürülmesi ve İngiltere'de 691 Dolar karşılığında satışa sunulması bekleniyor.

                            HTC mobil sektörde işler yolunda gitmediği için daha iddialı bir şekilde hazırlıklarını sürdürürken HTC 11 için paylaşılan bu bilgiler yeni telefon modelinin çok daha iddialı olacağını gösteriyor. Bakalım yeni model ile birlikte HTC işleri ne kadar çevirebilecek.

                            Yorum

                            • mehmet karalýlar
                              Senior Member
                              • 02-06-2009
                              • 11564

                              #15
                              HTC 11 hakkında yeni bilgiler geldi

                              HTC'nin sıradaki amiral gemisi telefonu HTC 11 hangi özelliklerle gelecek?




                              HTC’nin sıradaki amiral gemisi akıllı telefonu HTC 11, önümüzdeki yıl bahar aylarında resmen ilan edilecek. Ancak şimdiden telefon hakkında bilgiler gelmeye başladı. Yeni sızan bilgilere göre HTC 11, 1440 X 2560 çözünürlükte 5.5 inç çerçevesiz ekrana sahip olacak.
                              HTC 11 teknik özellikleri

                              HTC 11, Galaxy S8’de de kullanılacak olan sekiz çekirdekli CPU ve Adreno 540 GPU’dan oluşan Qualcomm Snapdragon 835 ile güçlendirilmiş olacak. En çarpıcı iddia ise RAM kısmında oldu. Kaynak, HTC 11’in 8GB RAMve 256 GB dahili depolama özelliği ile geleceğini söylüyor. Son zamanların modası çift kameranın HTC 11’de de yer alacağı iddia ediliyor. Söylendiğine göre çift kmaera kurulumu 12 megapikselden oluşacak. Ön kısımda ise 8 megapiksel kamera yer alacak.

                              HTC 11’de yer alacağı söylenen 3700 mAh pilin Qulacomm Quick Charge 4.0 ile Quick 3.0’a göre yüzde 20 daha hızlı şarj olacağı da gelen bilgiler arasında. HTC 11, Sense UI 8 ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çalışacak. Telefonun 691 dolar fiyat etiketine sahip olacağı da, sızıntı bilgilerde yer almış.
                              Bakalım HTC yeni amiral gemisi ile ne kadar başarılı olacak? Hep birlikte göreceğiz.


                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X