Skype Android için Güncellendi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Skype Android için Güncellendi

    Skype Android sürümü gelen taze bir güncelleme ile yepyeni özelliklere kavuştu. Bunlardan bazıları iOS ve PC sistemlerinde daha önce de yer alan özelliklerden.

    Sesli, metin bazlı ve görüntülü sohbet çözümleri arasında en önde seyreden Skype, masaüstü sistemlerin yanı sıra iOS ve Androidplatformlarındaki varlığına da devam ediyor. Skype iOS sürümünün içerdiği özellikler ve performans daha öne çıkarken, bazı ek yeniliklere sahip olmayan Skype Android bir parça geri planda kalıyordu. Yeni güncellemeise bu durumu tersine çeviriyor.
    Skype Android sürümünün yayınlanan yeni güncellemesi Version 5.3 ile birlikte, bir süredir iOS ve masaüstü sistemlerde mevcut özellikler Android platformuna taşındı. Güncellenen sohbet baloncukları arayüzü, daha fazla emoji seçeneği dikkat çekenler arasında. Öne çıkan bir başka yenilik de, bir süredir PC'lerde gördüğümüz büyüyen hareketli emote'lar.
    Skype Android artık daha güçlü
    Artık Skpye Android versiyonunda da metinsiz ve sadece bir emote içeren mesajlar attığınızda, sistem otomatik olarak kullanılan emote'u büyütüyor.
    Dikkat çekici ve belki de en önemli özellik, mesajlaşmayı kaldığınız noktadan takip edebilme desteği. Şayet sohbet esnasında cihazdan uzaklaşır ya da başka bir uygulamaya geçerseniz, Skype Android sizin için kaldığınız kısma otomatik olarak dönüyor. Grup sohbet avatar seçeneklerini güncelleme ve çoklu hesap yönetimindeki ekstra seçenekler de sağlanan kolaylıklardan.
    Skype Android sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
İşlem Yapılıyor
X