Desire Eye İçin Lollipop Geliyor!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Desire Eye İçin Lollipop Geliyor!

    HTC'nin selfie odaklı üst seviye Desire Eye modeli, sonunda beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesini alıyor.

    HTC'nin selfie odaklı ilk akıllı telefonu, sonunda uzun zamandır beklenenAndroid 5.0 Lollipop güncellemesini almaya hazırlanıyor.

    Android 5.0.2 Lollipop, Tayvan'da yayınlandı

    Tayvan'lı kaynakların paylaştığına göre HTC Desire Eye Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi, Tayvan'da yayınlanmaya başladı. Pek çok yenilikle gelen güncelleme hakkında pek çok bilgi de aktarılmış durumda.

    HTC odaklı haber ve ROM paylaşımları yapan LlabTooFer'ın paylaştığı bir tweete göre, HTC Desire Eye Android 5.0.2 Lollipop güncellemesi,2.19.709.1 yapı numarası ile geliyor.

    LlabTooFer'ın belirttiğine göre güncellemenin ROM'u 1008.9 MB boyuta sahip. Android 5.0 Lollipop yeniliklerinin yanı sıra, pek çok Sense arayüz iyileştirmesi içeren güncelleme, Sense 7'yi ne yazık ki getirmiyor.

    Sense 7, ne zaman gelecek?

    LlabTooFer'ın belittiğine göre Sense 7, Android 5.1 Lollipop güncellemesiile HTC One M8 ve HTC Desire Eye gibi modellere gelecek. One M7 içinAndroid 5.1 Lollipop güncellemesinin gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

    Kamera bölümünde pek çok iyileştirmenin olması beklenen güncellemeni global olarak ne zaman yayınlanacağı merak konusu. Ancak One M8'de kısa süre içerisinde ülkemize gelen Android 5.0 Lollipop güncellemesinin,Desire Eye modeliiçin de hızlıca geleceğini tahmin ediyoruz...
İşlem Yapılıyor
X