Desire Eye ve 816 İçin Lollipop Yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Desire Eye ve 816 İçin Lollipop Yayınlandı

    Güncelleme çalışmalarına yoğun olarak devam eden HTC, yakın zaman önce Tayvan'da güncellediği Desire Eye ve Desire 816 modelleri için Android 5.0 Lollipop'u yayınladı.


    Android 5.0 Lollipop güncellemesini hızlı yayınlamaya başlamış olsa da, pek çok modeli için güncellemeyi geciktiren HTC, sonunda uzun zamandır beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesini, Desire Eye ve Desire 816 modelleri için yayınlandı.
    Desire Eye ve Desire 816, İngiltere'de güncelleme aldı

    Yakın zaman önce Tayvan'da dağıtımına başlanan HTC Desire Eye ve Desire 816 Android 5.0 Lollipop güncellemesi, bugün itibariyle İngiltere'de yayınlandı.
    İngiltere'nin hemen ardından tüm Avrupa için yayınlanacak HTC Desire Eyeve Desire 816 Android 5.0 Lollipop güncellemesinin, önümüzdeki günlerde Türkiye'deki kullanıcılara ulaşmasını bekliyoruz.
    Sense 6.5 ile pek çok arayüz iyileştirmesi, Material Design ve çok sayıdaAndroid 5.0 Lollipop yeniliğini içeren güncelleme, yakın zaman içerisinde daha fazla modele gelecek.
    Daha fazla model güncellenecek!

    Geçtiğimiz günlerde Tayvan'da Android 5.0 Lollipop güncellemesini almaya başlayan One E8 ve Butterfly S modellerine bakarak, Türkiye'de bumodelleri kullananların da önümüzdeki tarihlerde güncellemeyi alacağını tahmin ediyoruz.
    HTC'nin ilerleyen dönemde One Max, One Mini 2 ve One Mini modelleriiçin Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlaması bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X