İOS Apple Sport Watch “İos X” Cam Çizilme Testi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Apple Sport Watch “İos X” Cam Çizilme Testi

    Apple Sport Watch “İos X” Cam Çizilme Testi

    Apple akıllı saatin camı çizilmeye dayanıklı mı? Apple Watch Sport akıllı saat, çizilmeye ne kadar dayanıklı? Detaylar ve çizilme testi haberimizde…


    Akıllı telefon sektörünün önde gelen firmalarından Cupertino merkezli Apple, akıllı saati Apple Watch serisi ile de dikkat çekmeyi başardı. 24 Nisan’dan itibaren tüketicilerle buluşmaya başlayacak Apple Watch Sport’un “ION X” camı çizilmeye karşı dayanıklı mı?

    Apple, 2014 yılında tanıttığı ve giyilebilir teknoloji dünyasına adım attığı ilk cihazları Apple Watch serisini tüketicilerle buluşturmaya hazırlanırken, Apple Watch Sport‘un “işkenceye tabi tutulduğuCam çizilme testi Neowin tarafından paylaşıldı.
    Apple Watch Sport, Watch Edition’da olduğu gibi Safir cama sahip değil. Bunun yerine “Ion X” olarak adlandırılan çizilmeye ve darbeye karşı dayanıklı bir camla korunuyor. Apple, bu camın özelliklerini detaylı olarak açıklamada da çoğu kaynak bu camın Gorilla Glass olduğuna işaret ediyor. Doğal olarak bunun sonucunda, Ion X cam üzerinde keskin bıçak ve bir kaç cisimle çizilme testleri yapılabiliyor.
    Fakat Apple Watch Sport’un Ion X camı bazı maddelere karşı zayıf düşebiliyor. Sonuç olarak farklı testlerde bir kaç denemede de ortaya çıkıyor ki Apple Watch Sport’un Ion X camı çizilmelere karşı oldukça dayanıklı.

İşlem Yapılıyor
X