İOS Galaxy Tab S 8.4 modeli için Lollipop güncellemesi yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Galaxy Tab S 8.4 modeli için Lollipop güncellemesi yayınlandı

    Galaxy Tab S 8.4 modeli için Lollipop güncellemesi yayınlandı

    Samsung firması Galaxy Tab S 8.4 tablet modeli için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini yayınladı.


    Mobil cihazların popülerliği her geçen gün biraz daha artmakta. Akıllı telefonlardan sonra en büyük ilgiyi gören cihazlar arasında hiç şüphesiz tabletler yer alıyor.

    Tablet pazarında ise en büyük rekabet Apple ile Samsung arasında yaşanmakta. Android işletim sistemi üzerinde çalışan tablet modellerinin yükselişi son zamanlarda artmakta. Samsung’un kırılmaya karşı en dayanıklı tablet modeli olan Galaxy Tab S 8.4, için yazılım desteği geldi. Samsung kullanıma sunduğu cihazlara yazılım desteği sunabilmek için çalışmalarına devam ettiği görülüyor. Samsung firması Galaxy Tab S 8.4 modeli için Android 5.0.2 Lollipop güncellemesini yayınladı, Samsung geçtiğimiz ayda diğer bir üst modeli olan Galaxy Tab S 10.5 modeli için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlamıştı.
    Güncelleme cihazın Wifi modeli için öncelikli olarak Kore’de OTA üzerinden yayınlanmaya başladı. Güncellemenin kısa sürede tüm ülkelerde yayınlaması bekleniyor. Gelen bu Lollipop güncellemesi, Samsung’un Tab S modelleri için yayınladığı son büyük güncelleme olabilir. Gelen güncelleme ile birlikte Galaxy Tab S 8.4’ün arayüzü farklı bir görünüme sahip olacak. Samsung firmasının ilerleyen zaman içerisinde diğer Galaxy serisi tablet modellerine de Lollipop güncellemesini vermesi bekleniyor.
İşlem Yapılıyor
X