İOS HTC One M8 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi Mayıs başında geliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS HTC One M8 için Android 5.1 Lollipop güncellemesi Mayıs başında geliyor

    HTC’nin bir önceki amiral gemisi HTC One M8, çok yakında Android 5.1 Lollipop güncellemesine kavuşacak. Ayrıca yeni Sense 7.0 arayüzü de geliyor.

    Akıllı telefon pazarında yeni modellerle mücadelesini sürdüren HTC, 2015’de de arka arkaya yeni modellerinin duyurularını gerçekleştirdi. Mart ayı başında HTC One M9 amiral gemisini duyuran firma, daha sonra HTC One M9+, HTC One E9+ ve HTC One M8i adında yeni akıllı telefon modellerini gün yüzüne çıkarmıştı.

    Özellikle One modelleri için Android güncelleme desteğini de üst seviyede sürdürmeyi amaçlayan firma One serisi başta olmak üzere Android Lollipop güncellemeleri yayınlamaya devam ediyor.
    HTC’nin bir önceki amiral gemisi olan HTC One M8 de Lollipop güncellemesi alan cihazlardan bir tanesiydi ve Ocak ayı sonunda Android 5.0 Lollipop güncellemesi almaya başlamıştı. Şimdi de gelen bilgilere göre yakında Android 5.1 Lollipop güncellemesi alacak.
    Bilgi HTC UK tarafından Twitter üzerinden verilirken, sorulan bir soruya karşılık HTC UK, akıllı telefon HTC One M8 için Android 5.1 Lollipop güncellemesinin 7 Mayıs tarihinde sunulmaya başlanacağını belirtiyor.
    Ayrıca HTC UK, sadece bununla da sınırlı kalmazken, ayrıca HTC One M8’e Sense 7.0 arayüzünün de Androdi 5.1 güncellemesi ile geleceğini müjdeliyor. Sense 7.0 hatırlanacağı üzere kısa süre önce HTC One M9 ile gelmişti.
    Twitter’ın HTC’nin İngiltere bölümü tarafından verildiği düşünüldüğünde 7 Mayıs tarihinde İngiltere için yayınlanacağını söyleyebiliriz. Diğer ülkeler için ise henüz bir bilgi bulunmuyor.
İşlem Yapılıyor
X