İOS Galaxy Note Edge için Android 5.0 Lolipop Güncellemesi Türkiye’de Yayınlandı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Galaxy Note Edge için Android 5.0 Lolipop Güncellemesi Türkiye’de Yayınlandı

    Galaxy Note Edge Lolipop güncellemesine kavuştu. Samsung’un amiral gemi Note cihazı Galaxy Note Edge nihayet Türkiye’de de Android 5.0 lolipop güncellemesi aldı.

    Samsung, son dönemde üst seviye akıllı telefonları söz konusu olduğunda güncelleme konusunda oldukça hassas davranıyor. Geçtiğimiz yıl bir kenarı kavisli ekranı ile fırtınalar estirenGalaxy Note Edge de bu hassasiyetten payını alıyor.
    Samsung Türkiye resmi twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile Galaxy Note Edge için Android 5.0 Lolipop güncellemesinin Türkiye cihazları için yayınlandığı belirtildi. Fakat bazı Galaxy Note Edge sahibi kullanıcılardan gelen bilgilere göre güncelleme sabah saatlerinden itibaren aktif edilmiş ve OTA olarak Galaxy Note Edge akıllı telefonlara Android 5.0 Lolipop güncellemesi Türkiye’de de sunulmuş durumda.

    Android 5.0 Lolipop güncellemesi, Galaxy Note Edge için 5.0.1 sürüm numarası ile geliyor ve yep yeni bir tasarım içeriyor. Android 4.4 Kitkat sürümüne göre büyük değişiklikler içeren materyal tasarım, Güncelleme tamamlandıktan sonra uygulamalarda da ortaya çıkıyor. Bunun için kullanıcının yapması gereken tek şey ise güncelleme tamamlandıktan sonra uygulamaların mağaza üzerinden güncellemesini beklemek.

    Android 5.0 Lolipop güncellemesi, arka planda ise daha iyi hafıza yönetimi vaad ediyor. Daha verimli Ram kullanımı sayesinde hem performans artışı hem de batarya kullanımında kararlılık artırılıyor. Fakat belirtilen bu iyileşmeye cihazlara göre farklılık gösterebiliyor.
İşlem Yapılıyor
X