İOS WhatsApp 3.0 Yeni Sürüm

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS WhatsApp 3.0 Yeni Sürüm

    WhatsApp 3.0 Yeni Sürüm

    Firma internet üzerinden yapmış olduğu bir yayına göre WhatsApp’ın 3.0 sürümüyle ilgili yeni görüntüler geldi.


    WhatsApp firması son haftalarda Android platformuna, WhatsApp üzerinde yapılan görüşmeleri Google Drive üzerinden yedekleme özelliğini geliştirdikten sonra kısa bir süre ardından bu desteği geri çekmişti. Firma internet üzerinden yapmış olduğu bir yayına göre WhatsApp’ın 3.0 sürümüyle ilgili yeni görüntüler geldi.

    Uygulamanın resmi sitesinde yer alan görüntülerde WhatsApp’ın yeni sürümünün versiyon olarak 3.0 olacağı düşünülüyor. Firmanın bünyesi altında geliştirme ekibi tarafından yapılan açıklama içerinde uygulamaya oldukça fazla sayıda yeni özellikler ekleneceğini duyurdu. Bu konuşmalar içerisinde konuşmaların Google Drive üzerinde yedeklenmeyeceği kesinlikle kullanılmayacağı dile getirildi.

    WhatsApp’ın geliştirmiş olduğu bu yedekleme özelliğinin kaldırılması hakkında hiç bir açıklama bulunmuyor. Bununla birlikte 3.0 Sürümünün ne zaman cihazlara geleceğine dair açıklama yer almıyor. Fakat Facebook bünyesi altında olan WhatsApp üzerinde neredeyse birkaç gün içerisinde güncelleme getirebileceğine dair söylentiler dolanıyor.
    Güncelleme içerisinde genel olarak arayüz tasarımında değişiklik gösterilmesi beraberinde Renk, Ağırlık olarak petrol yeşili kullanılabilir. Cihaz üzerinde Çağrılar, Sohbetler ve Kişiler olarak sekmelerin ayrımını gerçekleştirebilir.
İşlem Yapılıyor
X