Samsung’dan Galaxy S6 için yeni bir güncelleme geldi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    Samsung’dan Galaxy S6 için yeni bir güncelleme geldi

    Samsung, yeni amiral gemisi için bir güncelleme yayınladı. Güncelleme özellikle performans ve stabilite odaklı olarak gelmekte.

    Kısa bir süre önce Samsung, 2015 için en önemli iki akıllı telefon modelini sundu. Mart ayı başında Mobil Dünya Kongresi içerisinde gerçekleştirilen “Galaxy Unpacked 2015″ etkinliğinde duyurulan cihazlardan bir tanesi Galaxy S6 olarak firmanın yeni amiral gemisi olurken, diğer model de bu cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu olan Galaxy S6 edge oldu.

    Duyurunun ardından Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge hemen satışa sunulurken, yüksek satış rakamları ile de firmanın yüzünü güldürüyor.
    Samsung, diğer bir yandan kısa süre içerisinde bu cihazları için güncelleme desteğini de en üst seviyede sürdürürken, gelen bilgilere göre Avrupa’da Galaxy S6, yeni bir güncelleme aldı. OTA üzerinden yüklenebilen güncelleme sonrası Android 5.0.2 kalırken, bu güncellemenin cihazın performansı için bazı geliştirmeler içerdiği belirtilmekte.
    Galaxy S6 için sunulan yeni firmware güncellemesinin dosya boyutu 138.32MB ve listeye göre cihaz stabilitesini arttırıyor, bazı hataları düzeltiyor, yeni ya da daha gelişmiş bazı özellikler içeriyor, ayrıca performans iyileştirmesine yönelik geliştirmeler sunuyor.

    Güncelleme yapım numarası ise G920FXXU1AODG olarak belirlenmiş.
    Galaxy S6 akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, 5.1″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili Samsung Exynos 7420 yonga seti, 32GB/64GB/128GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera olarak sayabiliriz.
İşlem Yapılıyor
X