İOS Desire 610 İçin Lollipop Gelmeyecek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Desire 610 İçin Lollipop Gelmeyecek

    One Mini ve One Mini 2 modellerine Android 5.0 Lollipop güncellemesini vermeyeceğini açıklayan HTC, şimdi de Desire 610 modelinin güncelleme almayacağını paylaştı.


    HTC, güncelleme konusunda pek çok kullanıcısını ne yazık ki, hayal kırıklığına uğrattı. Geçtiğimiz günlerde One Mini 2 ve One Mini modelleri için android 5.0 Lollipop güncellemesinin gelmeyeceğini açıklayan marka, şimdi bir modeli için daha güncelleme verilmeyeceğini açıkladı.
    LG ve Sony gibi markaların aksine Android arayüzünü büyük oranda kişiselleştiren HTC, bunu yapması nedeniyle giriş seviye modelleregüncelleme veremiyor
    Kısa süre önce HTC Birleşik Krallık hesabı aracılığı ile paylaşana göre,Snapdragon 400 işlemcili ve 1 GB RAM'li HTC Desire 610 modeli, Android5.0 Lollipop güncellemesini almayacak.Güncelleme 1 GB RAM nedeniyle gelmiyor!

    Güncellemeyi geçtiğimiz haftalarda alan Desire 816 modeliyle birlikte duyurulan Desire 610 modelinin güncellemeyi almamasının nedeni ise, 1 GB RAM'li olması. Zira 1 GB RAM, Sense arayüzü ile kişiselleştirilmişAndroid 5.0 Lollipop'u stabil şekilde çalıştıramıyor.Benzer şekilde One Mini ve One Mini 2modelleri de tam olarak bu nedenden ötürü Android 5.0 Lollipop güncellemesini almamıştı. Buradan yola çıkarak 1 GB RAM'li diğer Desire 700, Desire 616, Desire 510, Desire 816G, Desire 620 modellerinin de güncellemeyi büyük olasılıkla alamayacağını tahmin ediyoruz.Ancak Android 5.0 Lollipop,Sense arayüzü olmadan çeşitli Lollipop ROM'ları ile güncelleme almayan modellere yüklenebilir. Özellikle safAndroid arayüzü sunan ROM'lar, oldukça stabil çalışacaktır
İşlem Yapılıyor
X