İOS Windows 10 Mobil'e Tam Destek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mehmet karalýlar
    Senior Member
    • 02-06-2009
    • 11564

    İOS Windows 10 Mobil'e Tam Destek

    Microsoft, Windows 10 Mobil kullanıcılarına tam destek vereceğini açıkladı. Açıklamaya göre, tüm Windows Phone telefonlar Microsoft'un desteği ile aynı zamanda güncellenecek.



    Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük sorunlarından olan güncellemeler, ne yazık ki özellikle Android kullanıcılarının en büyük sorunlarından biri.Nexus cihazlar, artık yenileri çıkmayan Google Play Edition modeller veAndroid One projesi kapsamındaki telefonlar dışında güncellenmeyen yüz milyonlarca cihaz, Android cephesinin en büyük problemi olarak dikkat çekiyor.iOS cephesinde ise Apple tüm kontrolü elinde tutarak, büyük oranda hatasız yayınlanan güncellemeler ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Peki, en büyük üçüncü işletim sistemi olan Windows Phone'da durum ne?Windows cephesindeki durum ise, 8 ve 8.1 sürümleri itibariyle Android'e benziyordu. Farklı Lumia modellerine, Samsung ATIV modellerine ve HTC 8X, 8XS gibi modellere, güncellemeler farklı tarihlerde gelmişti.Windows 10 ile güncelleme sorunu çözülüyor

    Ancak Windows 10 ile, güncellemeler en az iOS kadar düzgün şekilde gelecek gibi görünüyor. Bugün Microsoft tarafından gelen açıklamalara göre, Windows 10 ile birlikte tüm güncellemeler Microsoft'un kontrolünde olacak.Yani aynen Google'ın Android One ve Google Play Edition modellerini desteklemesi gibi, Microsoft da tüm Windows Phone telefonları destekleyecek. Şimdilik Microsoft'un nasıl bir sistem oluşturacağı bilinmiyor. Bakalım Microsoft'un yeni güncelleme politikası başarıya ulaşacak mı?
İşlem Yapılıyor
X